LUNCHER FORSHAGA

VÅRA LUNCHER

FORSHAGA

Vecka 43

VÅRA LUNCHER SERVERAS
MÅN-FRE 11-14

Alltid 2 rätter och vissa dagar ersätts en av dessa med en specialrätt, man får alltid av bägge.

Måndag rätt 1
6. Keang krau sapparot. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, ananas och limeblad

Måndag rätt 2
20. Pho pia jee. Vegetariska vårrullar, sallad och sötsur sås.

Specialrätt Måndag

Tisdag rätt 1
Pad pet gai - Wokad kycklingfilé med chilipasta, bambu, brytbönor, aubergine och limeblad

Tisdag rätt 2
16. Ghung tod. Friterade tigerräkor, sallad och sötsur sås.

Specialrätt Tisdag

Onsdag rätt 1
19. Satay gai. Grillad kycklingfilé på spett, jordnötssås och sallad.

Onsdag rätt 2

Specialrätt Onsdag
Pad Namprikpaow Ghung -Wokade tigerräkor och blandade grönsaker

Torsdag rätt 1
4. Keang keaw wan. Kycklingfilé i grön curry, kokosmjölk, aubergine, zuccini, limeblad och söt basilika

Torsdag rätt 2
12. Pad won sen. Wokat fläskkött med glasnudlar, ägg, bambu, gul lök och purjolök

Specialrätt Torsdag

Fredag rätt 1
7. Keang panäng. Kycklingfilé i panäng curry, kokosmjölk, limeblad och brytbönor.

Fredag rätt 2

Specialrätt Fredag
Pla Tod - Friterad fisk med sweetchilisås och sallad