LUNCHER FORSHAGA
VÅRA LUNCHER SERVERAS
MÅN-FRE 11-14
Alltid 2 rätter och vissa dagar ersätts en av dessa med en specialrätt, man får alltid av bägge.
Måndag rätt 1 |
---|
6. Keang krau sapparot. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, ananas och limeblad |
Måndag rätt 2 |
---|
20. Pho pia jee. Vegetariska vårrullar, sallad och sötsur sås. |
Specialrätt Måndag |
---|
Tisdag rätt 1 |
---|
C. Pad ki mow. Wokad kycklingfilé, fläskkött och tiger-räkor med chili, vitlök, blandade grönsaker och basilika. |
Tisdag rätt 2 |
---|
19. Satay gai. Grillad kycklingfilé på spett, jordnötssås och sallad. |
Specialrätt Tisdag |
---|
Onsdag rätt 1 |
---|
Gai Tod - Friterad kycklingfilé med sallad och sweetchilisås |
Onsdag rätt 2 |
---|
Specialrätt Onsdag |
---|
Pad Namprikpaow Ghung -Wokade tigerräkor och blandade grönsaker |
Torsdag rätt 1 |
---|
12. Pad won sen. Wokad kycklingfilé med glasnudlar, ägg, bambu, gul lök och purjolök |
Torsdag rätt 2 |
---|
4. Keang keaw wan. Nötkött i grön curry, kokosmjölk, aubergine, zuccini, limeblad och söt basilika |
Specialrätt Torsdag |
---|
Fredag rätt 1 |
---|
10. Pad gai. Wokad kycklingfilé med cashewnötter, purjolök, gul lök, morötter och paprika. |
Fredag rätt 2 |
---|
Specialrätt Fredag |
---|
Pla Tod - Friterad fisk med sweetchilisås och sallad |