LUNCHER FORSHAGA

VÅRA LUNCHER

FORSHAGA

Vecka 16

VÅRA LUNCHER SERVERAS
MÅN-FRE 11-14

Alltid 2 rätter och vissa dagar ersätts en av dessa med en specialrätt, man får alltid av bägge.

Måndag rätt 1
8. Pad namn man hoi. Wokad kycklingfilé med broccoli, blomkål och morötter.

Måndag rätt 2
20. Pho pia jee. Vegetariska vårrullar, sallad och sötsur sås.

Specialrätt Måndag

Tisdag rätt 1
6. Keang krau sapparot. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, ananas och limeblad

Tisdag rätt 2
16. Ghung tod. Friterade tigerräkor, sallad och sötsur sås.

Specialrätt Tisdag

Onsdag rätt 1
C. Pad ki mow. Wokad kycklingfilé, fläskkött och tiger-räkor med chili, vitlök, blandade grönsaker och basilika.

Onsdag rätt 2
19. Satay gai. Grillad kycklingfilé på spett, jordnötssås och sallad.

Specialrätt Onsdag

Torsdag rätt 1
7. Keang panäng. Kycklingfilé i panäng curry, kokosmjölk, limeblad och brytbönor.

Torsdag rätt 2
12. Pad won sen. Wokat fläskkött med glasnudlar, ägg, bambu, gul lök och purjolök

Specialrätt Torsdag

Fredag rätt 1
3. Keang ped. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, bambu, limeblad och söt basilika

Fredag rätt 2
B. Pad khing. Wokat fläskkött, ingefära, lök, purjolök och paprika.

Specialrätt Fredag