LUNCHER FORSHAGA

VÅRA LUNCHER

FORSHAGA

Vecka 37

VÅRA LUNCHER SERVERAS
MÅN-FRE 11-14

Alltid 2 rätter och vissa dagar ersätts en av dessa med en specialrätt, man får alltid av bägge.

Måndag rätt 1
7. Keang panäng. Kycklingfilé i panäng curry, kokosmjölk, limeblad och brytbönor.

Måndag rätt 2
20. Pho pia jee. Vegetariska vårrullar, sallad och sötsur sås.

Specialrätt Måndag

Tisdag rätt 1
4. Keang keaw wan. Kycklingfilé i grön curry, kokosmjölk, aubergine, zuccini, limeblad och söt basilika

Tisdag rätt 2
12. Pad won sen. Wokat fläskkött med glasnudlar, ägg, bambu, gul lök och purjolök

Specialrätt Tisdag

Onsdag rätt 1
19. Satay gai. Grillad kycklingfilé på spett, jordnötssås och sallad.

Onsdag rätt 2
Pad prik nou - Wokat nötkött med chili, gul lök, purjolök och paprika

Specialrätt Onsdag

Torsdag rätt 1
D. Gai tod. Friterad kycklingfilé, sallad och sötsur sås.

Torsdag rätt 2

Specialrätt Torsdag
Pad Phak Moo - Wokat fläskkött med grönsaker

Fredag rätt 1
6. Keang krau sapparot. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, ananas och limeblad

Fredag rätt 2
16. Ghung tod. Friterade tigerräkor, sallad och sötsur sås.

Specialrätt Fredag