LUNCHER FORSHAGA

VÅRA LUNCHER

FORSHAGA

Vecka 14

VÅRA LUNCHER SERVERAS
MÅN-FRE 11-14

Alltid 2 rätter och vissa dagar ersätts en av dessa med en specialrätt, man får alltid av bägge.

Måndag rätt 1

Måndag rätt 2

Specialrätt Måndag

Tisdag rätt 1
6. Keang krau sapparot. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, ananas och limeblad

Tisdag rätt 2
20. Pho pia jee. Vegetariska vårrullar, sallad och sötsur sås.

Specialrätt Tisdag

Onsdag rätt 1
8. Pad namn man hoi. Wokat nötkött med broccoli, blomkål och morötter.

Onsdag rätt 2
A. Keang kari gai. Kycklingfilé i karicurry, kokosmjölk, lök, brytbönor och tomater.

Specialrätt Onsdag

Torsdag rätt 1
16. Ghung tod. Friterade tigerräkor, sallad och sötsur sås.

Torsdag rätt 2
Pad prik gai - Wokad kycklingfilé med chili, gul lök, purjolök och paprika

Specialrätt Torsdag

Fredag rätt 1
3. Keang ped. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, bambu, limeblad och söt basilika

Fredag rätt 2
12. Pad won sen. Wokat fläskkött med glasnudlar, ägg, bambu, gul lök och purjolök

Specialrätt Fredag