LUNCHER FORSHAGA

VÅRA LUNCHER

FORSHAGA

99
97
Vecka 44
Vecka 43
Vecka 42
Vecka 41
Vecka 40
Vecka 39
Vecka 38
Vecka 37
Vecka 37
Vecka 36
Vecka 35
Vecka 34
Vecka 33
Vecka 32
Vecka 31
Vecka 30
Vecka 29
Vecka 28
Vecka 27
Vecka 26
Vecka 25
Vecka 25
Vecka 24
Vecka 24
Vecka 23
Vecka 23
Vecka 22
Vecka 21
Vecka 20
Vecka 19
Vecka 18
Vecka 18
Vecka 17
Vecka 16
Vecka 15
Vecka 15
Vecka 14
Vecka 13
Vecka 12
Vecka 11
Vecka 10
Vecka 9
Vecka 8
Vecka 7
Vecka 6
Vecka 6
Vecka 5
Vecka 4
Vecka 3
Vecka 2
Vecka 1
Vecka 53
Vecka 52
Vecka 51
Vecka 50
Vecka 49
Vecka 48
Vecka 47
Vecka 46
Vecka 45
Vecka 44
Vecka 43
Vecka 42
Vecka 41
Vecka 40
Vecka 40
Vecka 39
nong
Vecka 38
Vecka 38
Vecka 37
Vecka 36
Vecka 35
35
34
Vecka 35
35
Vecka 35
35
35
Luncher vecka 32
Veckan här
xvbxfbg
Vecka 31
444
555

VÅRA LUNCHER SERVERAS
MÅN-FRE 11-14

Alltid 2 rätter och vissa dagar ersätts en av dessa med en specialrätt, man får alltid av bägge.

Måndag rätt 1
10. Pad gai. Wokad kycklingfilé med cashewnötter, purjolök, gul lök, morötter och paprika.
3. Keang ped. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, bambu, limeblad och söt basilika
3. Keang ped. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, bambu, limeblad och söt basilika
3. Keang ped. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, bambu, limeblad och söt basilika
3. Keang ped. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, bambu, limeblad och söt basilika
6. Keang krau sapparot. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, ananas och limeblad
6. Keang krau sapparot. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, ananas och limeblad
10. Pad gai. Wokad kycklingfilé med cashewnötter, purjolök, gul lök, morötter och paprika.
3. Keang ped. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, bambu, limeblad och söt basilika
10. Pad gai. Wokad kycklingfilé med cashewnötter, purjolök, gul lök, morötter och paprika.
7. Keang panäng. Kycklingfilé i panäng curry, kokosmjölk, limeblad och brytbönor.
7. Keang panäng. Kycklingfilé i panäng curry, kokosmjölk, limeblad och brytbönor.
6. Keang krau sapparot. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, ananas och limeblad
8. Pad namn man hoi. Wokad kycklingfilé med broccoli, blomkål och morötter.
6. Keang krau sapparot. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, ananas och limeblad
6. Keang krau sapparot. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, ananas och limeblad
Pad nam prik pao - Wokad kycklingfilé med sweetchilipasta och grönsaker
10. Pad gai. Wokad kycklingfilé med cashewnötter, purjolök, gul lök, morötter och paprika.
6. Keang krau sapparot. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, ananas och limeblad
10. Pad gai. Wokad kycklingfilé med cashewnötter, purjolök, gul lök, morötter och paprika.
6. Keang krau sapparot. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, ananas och limeblad
6. Keang krau sapparot. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, ananas och limeblad
3. Keang ped. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, bambu, limeblad och söt basilika
3. Keang ped. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, bambu, limeblad och söt basilika
6. Keang krau sapparot. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, ananas och limeblad
6. Keang krau sapparot. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, ananas och limeblad
10. Pad gai. Wokad kycklingfilé med cashewnötter, purjolök, gul lök, morötter och paprika.
10. Pad gai. Wokad kycklingfilé med cashewnötter, purjolök, gul lök, morötter och paprika.
10. Pad gai. Wokad kycklingfilé med cashewnötter, purjolök, gul lök, morötter och paprika.
6. Keang krau sapparot. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, ananas och limeblad
20. Pho pia jee. Vegetariska vårrullar, sallad och sötsur sås.
4. Keang keaw wan. Kycklingfilé i grön curry, kokosmjölk, aubergine, zuccini, limeblad och söt basilika
10. Pad gai. Wokad kycklingfilé med cashewnötter, purjolök, gul lök, morötter och paprika.
10. Pad gai. Wokad kycklingfilé med cashewnötter, purjolök, gul lök, morötter och paprika.
10. Pad gai. Wokad kycklingfilé med cashewnötter, purjolök, gul lök, morötter och paprika.
8. Pad namn man hoi. Wokad kycklingfilé med broccoli, blomkål och morötter.
7. Keang panäng. Kycklingfilé i panäng curry, kokosmjölk, limeblad och brytbönor.
7. Keang panäng. Kycklingfilé i panäng curry, kokosmjölk, limeblad och brytbönor.
6. Keang krau sapparot. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, ananas och limeblad
3. Keang ped. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, bambu, limeblad och söt basilika
10. Pad gai. Wokad kycklingfilé med cashewnötter, purjolök, gul lök, morötter och paprika.
6. Keang krau sapparot. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, ananas och limeblad
3. Keang ped. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, bambu, limeblad och söt basilika
6. Keang krau sapparot. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, ananas och limeblad
6. Keang krau sapparot. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, ananas och limeblad
A. Keang kari gai. Kycklingfilé i karicurry, kokosmjölk, lök, brytbönor och tomater.
A. Keang kari gai. Kycklingfilé i karicurry, kokosmjölk, lök, brytbönor och tomater.
A. Keang kari gai. Kycklingfilé i karicurry, kokosmjölk, lök, brytbönor och tomater.
Pad prik gai - Wokad kycklingfilé med chili, gul lök, purjolök och paprika
6. Keang krau sapparot. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, ananas och limeblad
6. Keang krau sapparot. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, ananas och limeblad
6. Keang krau sapparot. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, ananas och limeblad
3. Keang ped. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, bambu, limeblad och söt basilika
10. Pad gai. Wokad kycklingfilé med cashewnötter, purjolök, gul lök, morötter och paprika.
Pad nam prik pao - Wokad kycklingfilé med sweetchilipasta och grönsaker
10. Pad gai. Wokad kycklingfilé med cashewnötter, purjolök, gul lök, morötter och paprika.
6. Keang krau sapparot. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, ananas och limeblad
6. Keang krau sapparot. Fläskkött i röd curry, kokosmjölk, ananas och limeblad
6. Keang krau sapparot. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, ananas och limeblad
10. Pad gai. Wokad kycklingfilé med cashewnötter, purjolök, gul lök, morötter och paprika.
10. Pad gai. Wokad kycklingfilé med cashewnötter, purjolök, gul lök, morötter och paprika.
3. Keang ped. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, bambu, limeblad och söt basilika
6. Keang krau sapparot. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, ananas och limeblad
3. Keang ped. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, bambu, limeblad och söt basilika
10. Pad gai. Wokad kycklingfilé med cashewnötter, purjolök, gul lök, morötter och paprika.
3. Keang ped. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, bambu, limeblad och söt basilika
3. Keang ped. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, bambu, limeblad och söt basilika
6. Keang krau sapparot. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, ananas och limeblad
3. Keang ped. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, bambu, limeblad och söt basilika
3. Keang ped. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, bambu, limeblad och söt basilika
6. Keang krau sapparot. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, ananas och limeblad
6. Keang krau sapparot. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, ananas och limeblad
6. Keang krau sapparot. Fläskkött i röd curry, kokosmjölk, ananas och limeblad
10. Pad gai. Wokad kycklingfilé med cashewnötter, purjolök, gul lök, morötter och paprika.
10. Pad gai. Wokad kycklingfilé med cashewnötter, purjolök, gul lök, morötter och paprika.
3. Keang ped. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, bambu, limeblad och söt basilika
3. Keang ped. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, bambu, limeblad och söt basilika
3. Keang ped. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, bambu, limeblad och söt basilika

Måndag rätt 2
20. Pho pia jee. Vegetariska vårrullar, sallad och sötsur sås.
20. Pho pia jee. Vegetariska vårrullar, sallad och sötsur sås.
20. Pho pia jee. Vegetariska vårrullar, sallad och sötsur sås.
20. Pho pia jee. Vegetariska vårrullar, sallad och sötsur sås.
20. Pho pia jee. Vegetariska vårrullar, sallad och sötsur sås.
20. Pho pia jee. Vegetariska vårrullar, sallad och sötsur sås.
20. Pho pia jee. Vegetariska vårrullar, sallad och sötsur sås.
20. Pho pia jee. Vegetariska vårrullar, sallad och sötsur sås.
20. Pho pia jee. Vegetariska vårrullar, sallad och sötsur sås.
20. Pho pia jee. Vegetariska vårrullar, sallad och sötsur sås.
20. Pho pia jee. Vegetariska vårrullar, sallad och sötsur sås.
20. Pho pia jee. Vegetariska vårrullar, sallad och sötsur sås.
20. Pho pia jee. Vegetariska vårrullar, sallad och sötsur sås.
20. Pho pia jee. Vegetariska vårrullar, sallad och sötsur sås.
20. Pho pia jee. Vegetariska vårrullar, sallad och sötsur sås.
20. Pho pia jee. Vegetariska vårrullar, sallad och sötsur sås.
20. Pho pia jee. Vegetariska vårrullar, sallad och sötsur sås.
20. Pho pia jee. Vegetariska vårrullar, sallad och sötsur sås.
20. Pho pia jee. Vegetariska vårrullar, sallad och sötsur sås.
20. Pho pia jee. Vegetariska vårrullar, sallad och sötsur sås.
20. Pho pia jee. Vegetariska vårrullar, sallad och sötsur sås.
20. Pho pia jee. Vegetariska vårrullar, sallad och sötsur sås.
20. Pho pia jee. Vegetariska vårrullar, sallad och sötsur sås.
20. Pho pia jee. Vegetariska vårrullar, sallad och sötsur sås.
20. Pho pia jee. Vegetariska vårrullar, sallad och sötsur sås.
20. Pho pia jee. Vegetariska vårrullar, sallad och sötsur sås.
20. Pho pia jee. Vegetariska vårrullar, sallad och sötsur sås.
20. Pho pia jee. Vegetariska vårrullar, sallad och sötsur sås.
20. Pho pia jee. Vegetariska vårrullar, sallad och sötsur sås.
20. Pho pia jee. Vegetariska vårrullar, sallad och sötsur sås.
20. Pho pia jee. Vegetariska vårrullar, sallad och sötsur sås.
20. Pho pia jee. Vegetariska vårrullar, sallad och sötsur sås.
20. Pho pia jee. Vegetariska vårrullar, sallad och sötsur sås.
20. Pho pia jee. Vegetariska vårrullar, sallad och sötsur sås.
20. Pho pia jee. Vegetariska vårrullar, sallad och sötsur sås.
20. Pho pia jee. Vegetariska vårrullar, sallad och sötsur sås.
20. Pho pia jee. Vegetariska vårrullar, sallad och sötsur sås.
20. Pho pia jee. Vegetariska vårrullar, sallad och sötsur sås.
20. Pho pia jee. Vegetariska vårrullar, sallad och sötsur sås.
20. Pho pia jee. Vegetariska vårrullar, sallad och sötsur sås.
20. Pho pia jee. Vegetariska vårrullar, sallad och sötsur sås.
20. Pho pia jee. Vegetariska vårrullar, sallad och sötsur sås.
20. Pho pia jee. Vegetariska vårrullar, sallad och sötsur sås.
20. Pho pia jee. Vegetariska vårrullar, sallad och sötsur sås.
20. Pho pia jee. Vegetariska vårrullar, sallad och sötsur sås.
20. Pho pia jee. Vegetariska vårrullar, sallad och sötsur sås.
20. Pho pia jee. Vegetariska vårrullar, sallad och sötsur sås.
20. Pho pia jee. Vegetariska vårrullar, sallad och sötsur sås.
20. Pho pia jee. Vegetariska vårrullar, sallad och sötsur sås.
20. Pho pia jee. Vegetariska vårrullar, sallad och sötsur sås.
20. Pho pia jee. Vegetariska vårrullar, sallad och sötsur sås.
20. Pho pia jee. Vegetariska vårrullar, sallad och sötsur sås.
20. Pho pia jee. Vegetariska vårrullar, sallad och sötsur sås.
20. Pho pia jee. Vegetariska vårrullar, sallad och sötsur sås.
20. Pho pia jee. Vegetariska vårrullar, sallad och sötsur sås.
20. Pho pia jee. Vegetariska vårrullar, sallad och sötsur sås.
19. Satay gai. Grillad kycklingfilé på spett, jordnötssås och sallad.
20. Pho pia jee. Vegetariska vårrullar, sallad och sötsur sås.
20. Pho pia jee. Vegetariska vårrullar, sallad och sötsur sås.
20. Pho pia jee. Vegetariska vårrullar, sallad och sötsur sås.
20. Pho pia jee. Vegetariska vårrullar, sallad och sötsur sås.
20. Pho pia jee. Vegetariska vårrullar, sallad och sötsur sås.
20. Pho pia jee. Vegetariska vårrullar, sallad och sötsur sås.
20. Pho pia jee. Vegetariska vårrullar, sallad och sötsur sås.
20. Pho pia jee. Vegetariska vårrullar, sallad och sötsur sås.
20. Pho pia jee. Vegetariska vårrullar, sallad och sötsur sås.
20. Pho pia jee. Vegetariska vårrullar, sallad och sötsur sås.
20. Pho pia jee. Vegetariska vårrullar, sallad och sötsur sås.
20. Pho pia jee. Vegetariska vårrullar, sallad och sötsur sås.
20. Pho pia jee. Vegetariska vårrullar, sallad och sötsur sås.
20. Pho pia jee. Vegetariska vårrullar, sallad och sötsur sås.
20. Pho pia jee. Vegetariska vårrullar, sallad och sötsur sås.
20. Pho pia jee. Vegetariska vårrullar, sallad och sötsur sås.
3. Keang ped. Nötkött i röd curry, kokosmjölk, bambu, limeblad och söt basilika
4. Keang keaw wan. Kycklingfilé i grön curry, kokosmjölk, aubergine, zuccini, limeblad och söt basilika
4. Keang keaw wan. Kycklingfilé i grön curry, kokosmjölk, aubergine, zuccini, limeblad och söt basilika

Specialrätt Måndag
Pad nam prik pao - Wokad kycklingfilé med sweetchilipasta och grönsaker
Keang kari gai - Kycklingfilé i karicurry, kokosmjölk, gul lök, brytbönor och tomater.
Pad khing moo - Wokat fläskkött med ingefära, gul lök, purjolök och paprika

Tisdag rätt 1
7. Keang panäng. Kycklingfilé i panäng curry, kokosmjölk, limeblad och brytbönor.
7. Keang panäng. Kycklingfilé i panäng curry, kokosmjölk, limeblad och brytbönor.
7. Keang panäng. Kycklingfilé i panäng curry, kokosmjölk, limeblad och brytbönor.
7. Keang panäng. Kycklingfilé i panäng curry, kokosmjölk, limeblad och brytbönor.
7. Keang panäng. Kycklingfilé i panäng curry, kokosmjölk, limeblad och brytbönor.
Pad prik nou - Wokat nötkött med chili, gul lök, purjolök och paprika
19. Satay gai. Grillad kycklingfilé på spett, jordnötssås och sallad.
6. Keang krau sapparot. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, ananas och limeblad
C. Pad ki mow. Wokad kycklingfilé, fläskkött och tiger-räkor med chili, vitlök, blandade grönsaker och basilika.
4. Keang keaw wan. Kycklingfilé i grön curry, kokosmjölk, aubergine, zuccini, limeblad och söt basilika
4. Keang keaw wan. Kycklingfilé i grön curry, kokosmjölk, aubergine, zuccini, limeblad och söt basilika
4. Keang keaw wan. Kycklingfilé i grön curry, kokosmjölk, aubergine, zuccini, limeblad och söt basilika
12. Pad won sen. Wokad kycklingfilé med glasnudlar, ägg, bambu, gul lök och purjolök
6. Keang krau sapparot. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, ananas och limeblad
Pad pet gai - Wokad kycklingfilé med chilipasta, bambu, brytbönor, aubergine och limeblad
C. Pad ki mow. Wokad kycklingfilé, fläskkött och tiger-räkor med chili, vitlök, blandade grönsaker och basilika.
Pad prik nou - Wokat nötkött med chili, gul lök, purjolök och paprika
Pad prik nou - Wokat nötkött med chili, gul lök, purjolök och paprika
19. Satay gai. Grillad kycklingfilé på spett, jordnötssås och sallad.
C. Pad ki mow. Wokad kycklingfilé, fläskkött och tiger-räkor med chili, vitlök, blandade grönsaker och basilika.
Pad prik nou - Wokat nötkött med chili, gul lök, purjolök och paprika
4. Keang keaw wan. Kycklingfilé i grön curry, kokosmjölk, aubergine, zuccini, limeblad och söt basilika
7. Keang panäng. Kycklingfilé i panäng curry, kokosmjölk, limeblad och brytbönor.
8. Pad namn man hoi. Wokat nötkött med broccoli, blomkål och morötter.
19. Satay gai. Grillad kycklingfilé på spett, jordnötssås och sallad.
19. Satay gai. Grillad kycklingfilé på spett, jordnötssås och sallad.
8. Pad namn man hoi. Wokat nötkött med broccoli, blomkål och morötter.
8. Pad namn man hoi. Wokat nötkött med broccoli, blomkål och morötter.
19. Satay gai. Grillad kycklingfilé på spett, jordnötssås och sallad.
Pad prik gai - Wokad kycklingfilé med chili, gul lök, purjolök och paprika
16. Ghung tod. Friterade tigerräkor, sallad och sötsur sås.
7. Keang panäng. Kycklingfilé i panäng curry, kokosmjölk, limeblad och brytbönor.
6. Keang krau sapparot. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, ananas och limeblad
6. Keang krau sapparot. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, ananas och limeblad
3. Keang ped. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, bambu, limeblad och söt basilika
6. Keang krau sapparot. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, ananas och limeblad
19. Satay gai. Grillad kycklingfilé på spett, jordnötssås och sallad.
19. Satay gai. Grillad kycklingfilé på spett, jordnötssås och sallad.
6. Keang krau sapparot. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, ananas och limeblad
7. Keang panäng. Kycklingfilé i panäng curry, kokosmjölk, limeblad och brytbönor.
16. Ghung tod. Friterade tigerräkor, sallad och sötsur sås.
D. Gai tod. Friterad kycklingfilé, sallad och sötsur sås.
7. Keang panäng. Kycklingfilé i panäng curry, kokosmjölk, limeblad och brytbönor.
7. Keang panäng. Kycklingfilé i panäng curry, kokosmjölk, limeblad och brytbönor.
C. Pad ki mow. Wokad kycklingfilé, fläskkött och tiger-räkor med chili, vitlök, blandade grönsaker och basilika.
8. Pad namn man hoi. Wokat nötkött med broccoli, blomkål och morötter.
16. Ghung tod. Friterade tigerräkor, sallad och sötsur sås.
16. Ghung tod. Friterade tigerräkor, sallad och sötsur sås.
Pad prik gai - Wokad kycklingfilé med chili, gul lök, purjolök och paprika
D. Gai tod. Friterad kycklingfilé, sallad och sötsur sås.
7. Keang panäng. Kycklingfilé i panäng curry, kokosmjölk, limeblad och brytbönor.
C. Pad ki mow. Wokad kycklingfilé, fläskkött och tiger-räkor med chili, vitlök, blandade grönsaker och basilika.
A. Keang kari gai. Kycklingfilé i karicurry, kokosmjölk, lök, brytbönor och tomater.
19. Satay gai. Grillad kycklingfilé på spett, jordnötssås och sallad.
6. Keang krau sapparot. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, ananas och limeblad
Pad prik nou - Wokat nötkött med chili, gul lök, purjolök och paprika
6. Keang krau sapparot. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, ananas och limeblad
19. Satay gai. Grillad kycklingfilé på spett, jordnötssås och sallad.
A. Keang kari gai. Kycklingfilé i karicurry, kokosmjölk, lök, brytbönor och tomater.
Pad pet gai - Wokad kycklingfilé med chilipasta, bambu, brytbönor, aubergine och limeblad
D. Gai tod. Friterad kycklingfilé, sallad och sötsur sås.
19. Satay gai. Grillad kycklingfilé på spett, jordnötssås och sallad.
19. Satay gai. Grillad kycklingfilé på spett, jordnötssås och sallad.
Pad pet gai - Wokad kycklingfilé med chilipasta, bambu, brytbönor, aubergine och limeblad
19. Satay gai. Grillad kycklingfilé på spett, jordnötssås och sallad.
C. Pad ki mow. Wokad kycklingfilé, fläskkött och tiger-räkor med chili, vitlök, blandade grönsaker och basilika.
Pad prik moo - Wokat fläskkött med chili, gul lök, purjolök och paprika
19. Satay gai. Grillad kycklingfilé på spett, jordnötssås och sallad.
7. Keang panäng. Nötkött i panäng curry, kokosmjölk, limeblad och brytbönor.
7. Keang panäng. Kycklingfilé i panäng curry, kokosmjölk, limeblad och brytbönor.
7. Keang panäng. Kycklingfilé i panäng curry, kokosmjölk, limeblad och brytbönor.
8. Pad namn man hoi. Wokat nötkött med broccoli, blomkål och morötter.
8. Pad namn man hoi. Wokat nötkött med broccoli, blomkål och morötter.
3. Keang ped. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, bambu, limeblad och söt basilika
3. Keang ped. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, bambu, limeblad och söt basilika
4. Keang keaw wan. Kycklingfilé i grön curry, kokosmjölk, aubergine, zuccini, limeblad och söt basilika
6. Keang krau sapparot. Fläskkött i röd curry, kokosmjölk, ananas och limeblad

Tisdag rätt 2
16. Ghung tod. Friterade tigerräkor, sallad och sötsur sås.
Pad phak - Wokade blandade grönsaker
Pad phak - Wokade blandade grönsaker
Pad phak - Wokade blandade grönsaker
19. Satay gai. Grillad kycklingfilé på spett, jordnötssås och sallad.
Pad prik nou - Wokat nötkött med chili, gul lök, purjolök och paprika
8. Pad namn man hoi. Wokat nötkött med broccoli, blomkål och morötter.
19. Satay gai. Grillad kycklingfilé på spett, jordnötssås och sallad.
12. Pad won sen. Wokat fläskkött med glasnudlar, ägg, bambu, gul lök och purjolök
12. Pad won sen. Wokat fläskkött med glasnudlar, ägg, bambu, gul lök och purjolök
12. Pad won sen. Wokad kycklingfilé med glasnudlar, ägg, bambu, gul lök och purjolök
16. Ghung tod. Friterade tigerräkor, sallad och sötsur sås.
12. Pad won sen. Wokat fläskkött med glasnudlar, ägg, bambu, gul lök och purjolök
16. Ghung tod. Friterade tigerräkor, sallad och sötsur sås.
19. Satay gai. Grillad kycklingfilé på spett, jordnötssås och sallad.
19. Satay gai. Grillad kycklingfilé på spett, jordnötssås och sallad.
D. Gai tod. Friterad kycklingfilé, sallad och sötsur sås.
C. Pad ki mow. Wokad kycklingfilé, fläskkött och tiger-räkor med chili, vitlök, blandade grönsaker och basilika.
D. Gai tod. Friterad kycklingfilé, sallad och sötsur sås.
19. Satay gai. Grillad kycklingfilé på spett, jordnötssås och sallad.
16. Ghung tod. Friterade tigerräkor, sallad och sötsur sås.
8. Pad namn man hoi. Wokat nötkött med broccoli, blomkål och morötter.
A. Keang kari gai. Kycklingfilé i karicurry, kokosmjölk, lök, brytbönor och tomater.
Pad prik moo - Wokat fläskkött med chili, gul lök, purjolök och paprika
Pad prik moo - Wokat fläskkött med chili, gul lök, purjolök och paprika
19. Satay gai. Grillad kycklingfilé på spett, jordnötssås och sallad.
19. Satay gai. Grillad kycklingfilé på spett, jordnötssås och sallad.
16. Ghung tod. Friterade tigerräkor, sallad och sötsur sås.
Pad pet gai - Wokad kycklingfilé med chilipasta, bambu, brytbönor, aubergine och limeblad
12. Pad won sen. Wokat fläskkött med glasnudlar, ägg, bambu, gul lök och purjolök
8. Pad namn man hoi. Wokat nötkött med broccoli, blomkål och morötter.
16. Ghung tod. Friterade tigerräkor, sallad och sötsur sås.
Pad prik nou - Wokat nötkött med chili, gul lök, purjolök och paprika
Pad prik nou - Wokat nötkött med chili, gul lök, purjolök och paprika
20. Pho pia jee. Vegetariska vårrullar, sallad och sötsur sås.
12. Pad won sen. Wokat fläskkött med glasnudlar, ägg, bambu, gul lök och purjolök
Pad pet gai - Wokad kycklingfilé med chilipasta, bambu, brytbönor, aubergine och limeblad
Pad prik nou - Wokat nötkött med chili, gul lök, purjolök och paprika
16. Ghung tod. Friterade tigerräkor, sallad och sötsur sås.
12. Pad won sen. Wokat fläskkött med glasnudlar, ägg, bambu, gul lök och purjolök
19. Satay gai. Grillad kycklingfilé på spett, jordnötssås och sallad.
19. Satay gai. Grillad kycklingfilé på spett, jordnötssås och sallad.
Pad prik gai - Wokad kycklingfilé med chili, gul lök, purjolök och paprika
Pad prik gai - Wokad kycklingfilé med chili, gul lök, purjolök och paprika
16. Ghung tod. Friterade tigerräkor, sallad och sötsur sås.
16. Ghung tod. Friterade tigerräkor, sallad och sötsur sås.
19. Satay gai. Grillad kycklingfilé på spett, jordnötssås och sallad.
8. Pad namn man hoi. Wokat nötkött med broccoli, blomkål och morötter.
Pad prik nou - Wokat nötkött med chili, gul lök, purjolök och paprika
12. Pad won sen. Wokat fläskkött med glasnudlar, ägg, bambu, gul lök och purjolök
19. Satay gai. Grillad kycklingfilé på spett, jordnötssås och sallad.
12. Pad won sen. Wokat fläskkött med glasnudlar, ägg, bambu, gul lök och purjolök
Pad prik nou - Wokat nötkött med chili, gul lök, purjolök och paprika
20. Pho pia jee. Vegetariska vårrullar, sallad och sötsur sås.
16. Ghung tod. Friterade tigerräkor, sallad och sötsur sås.
B. Pad khing. Wokat fläskkött, ingefära, lök, purjolök och paprika.
Pad prik moo - Wokat fläskkött med chili, gul lök, purjolök och paprika
16. Ghung tod. Friterade tigerräkor, sallad och sötsur sås.
B. Pad khing. Wokat fläskkött, ingefära, lök, purjolök och paprika.
19. Satay gai. Grillad kycklingfilé på spett, jordnötssås och sallad.
19. Satay gai. Grillad kycklingfilé på spett, jordnötssås och sallad.
Pad prik moo - Wokat fläskkött med chili, gul lök, purjolök och paprika
19. Satay gai. Grillad kycklingfilé på spett, jordnötssås och sallad.
Pad phak - Wokade blandade grönsaker
19. Satay gai. Grillad kycklingfilé på spett, jordnötssås och sallad.
19. Satay gai. Grillad kycklingfilé på spett, jordnötssås och sallad.
16. Ghung tod. Friterade tigerräkor, sallad och sötsur sås.
16. Ghung tod. Friterade tigerräkor, sallad och sötsur sås.
6. Keang krau sapparot. Fläskkött i röd curry, kokosmjölk, ananas och limeblad
7. Keang panäng. Nötkött i panäng curry, kokosmjölk, limeblad och brytbönor.

Specialrätt Tisdag
Pad Phak Moo - Wokat fläskkött med grönsaker
Pad Namprikpaow Ghung -Wokade tigerräkor och blandade grönsaker
Pad won sen ghung - Wokade glasnudlar med tigerräkor, bambu, gul lök och purjolök
Pad won sen ghung - Wokade glasnudlar med tigerräkor, bambu, gul lök och purjolök
Pad Namprikpaow Ghung -Wokade tigerräkor och blandade grönsaker
Pad Namprikpaow Ghung -Wokade tigerräkor och blandade grönsaker
Pad phak - Wokade blandade grönsaker
Chu chi pla - Panerad laxfilé med röd currysås, brytbönor och limeblad.

Onsdag rätt 1
6. Keang krau sapparot. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, ananas och limeblad
8. Pad namn man hoi. Wokat nötkött med broccoli, blomkål och morötter.
12. Pad won sen. Wokad kycklingfilé med glasnudlar, ägg, bambu, gul lök och purjolök
12. Pad won sen. Wokad kycklingfilé med glasnudlar, ägg, bambu, gul lök och purjolök
12. Pad won sen. Wokad kycklingfilé med glasnudlar, ägg, bambu, gul lök och purjolök
7. Keang panäng. Kycklingfilé i panäng curry, kokosmjölk, limeblad och brytbönor.
7. Keang panäng. Kycklingfilé i panäng curry, kokosmjölk, limeblad och brytbönor.
C. Pad ki mow. Wokad kycklingfilé, fläskkött och tiger-räkor med chili, vitlök, blandade grönsaker och basilika.
A. Keang kari gai. Kycklingfilé i karicurry, kokosmjölk, lök, brytbönor och tomater.
7. Keang panäng. Nötkött i panäng curry, kokosmjölk, limeblad och brytbönor.
19. Satay gai. Grillad kycklingfilé på spett, jordnötssås och sallad.
19. Satay gai. Grillad kycklingfilé på spett, jordnötssås och sallad.
C. Pad ki mow. Wokad kycklingfilé, fläskkött och tiger-räkor med chili, vitlök, blandade grönsaker och basilika.
A. Keang kari gai. Kycklingfilé i karicurry, kokosmjölk, lök, brytbönor och tomater.
4. Keang keaw wan. Kycklingfilé i grön curry, kokosmjölk, aubergine, zuccini, limeblad och söt basilika
7. Keang panäng. Kycklingfilé i panäng curry, kokosmjölk, limeblad och brytbönor.
6. Keang krau sapparot. Fläskkött i röd curry, kokosmjölk, ananas och limeblad
B. Pad khing. Wokat fläskkött, ingefära, lök, purjolök och paprika.
7. Keang panäng. Kycklingfilé i panäng curry, kokosmjölk, limeblad och brytbönor.
B. Pad khing. Wokat fläskkött, ingefära, lök, purjolök och paprika.
7. Keang panäng. Kycklingfilé i panäng curry, kokosmjölk, limeblad och brytbönor.
7. Keang panäng. Kycklingfilé i panäng curry, kokosmjölk, limeblad och brytbönor.
4. Keang keaw wan. Kycklingfilé i grön curry, kokosmjölk, aubergine, zuccini, limeblad och söt basilika
4. Keang keaw wan. Kycklingfilé i grön curry, kokosmjölk, aubergine, zuccini, limeblad och söt basilika
7. Keang panäng. Kycklingfilé i panäng curry, kokosmjölk, limeblad och brytbönor.
7. Keang panäng. Nötkött i panäng curry, kokosmjölk, limeblad och brytbönor.
C. Pad ki mow. Wokad kycklingfilé, fläskkött och tiger-räkor med chili, vitlök, blandade grönsaker och basilika.
C. Pad ki mow. Wokad kycklingfilé, fläskkött och tiger-räkor med chili, vitlök, blandade grönsaker och basilika.
D. Gai tod. Friterad kycklingfilé, sallad och sötsur sås.
7. Keang panäng. Kycklingfilé i panäng curry, kokosmjölk, limeblad och brytbönor.
6. Keang krau sapparot. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, ananas och limeblad
C. Pad ki mow. Wokad kycklingfilé, fläskkött och tiger-räkor med chili, vitlök, blandade grönsaker och basilika.
Pad pet moo - Wokat fläskkött med chilipasta, bambu, brytbönor, aubergine och limeblad
Pad pet moo - Wokat fläskkött med chilipasta, bambu, brytbönor, aubergine och limeblad
7. Keang panäng. Kycklingfilé i panäng curry, kokosmjölk, limeblad och brytbönor.
C. Pad ki mow. Wokad kycklingfilé, fläskkött och tiger-räkor med chili, vitlök, blandade grönsaker och basilika.
4. Keang keaw wan. Kycklingfilé i grön curry, kokosmjölk, aubergine, zuccini, limeblad och söt basilika
4. Keang keaw wan. Kycklingfilé i grön curry, kokosmjölk, aubergine, zuccini, limeblad och söt basilika
8. Pad namn man hoi. Wokat nötkött med broccoli, blomkål och morötter.
10. Pad gai. Wokad kycklingfilé med cashewnötter, purjolök, gul lök, morötter och paprika.
19. Satay gai. Grillad kycklingfilé på spett, jordnötssås och sallad.
6. Keang krau sapparot. Fläskkött i röd curry, kokosmjölk, ananas och limeblad
4. Keang keaw wan. Kycklingfilé i grön curry, kokosmjölk, aubergine, zuccini, limeblad och söt basilika
A. Keang kari gai. Kycklingfilé i karicurry, kokosmjölk, lök, brytbönor och tomater.
Gai Tod - Friterad kycklingfilé med sallad och sweetchilisås
7. Keang panäng. Kycklingfilé i panäng curry, kokosmjölk, limeblad och brytbönor.
7. Keang panäng. Kycklingfilé i panäng curry, kokosmjölk, limeblad och brytbönor.
7. Keang panäng. Kycklingfilé i panäng curry, kokosmjölk, limeblad och brytbönor.
7. Keang panäng. Kycklingfilé i panäng curry, kokosmjölk, limeblad och brytbönor.
12. Pad won sen. Wokat fläskkött med glasnudlar, ägg, bambu, gul lök och purjolök
4. Keang keaw wan. Kycklingfilé i grön curry, kokosmjölk, aubergine, zuccini, limeblad och söt basilika
7. Keang panäng. Nötkött i panäng curry, kokosmjölk, limeblad och brytbönor.
10. Pad gai. Wokad kycklingfilé med cashewnötter, purjolök, gul lök, morötter och paprika.
7. Keang panäng. Kycklingfilé i panäng curry, kokosmjölk, limeblad och brytbönor.
3. Keang ped. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, bambu, limeblad och söt basilika
3. Keang ped. Fläskkött i röd curry, kokosmjölk, bambu, limeblad och söt basilika
7. Keang panäng. Nötkött i panäng curry, kokosmjölk, limeblad och brytbönor.
7. Keang panäng. Kycklingfilé i panäng curry, kokosmjölk, limeblad och brytbönor.
3. Keang ped. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, bambu, limeblad och söt basilika
7. Keang panäng. Kycklingfilé i panäng curry, kokosmjölk, limeblad och brytbönor.
A. Keang kari gai. Kycklingfilé i karicurry, kokosmjölk, lök, brytbönor och tomater.
Pad pet gai - Wokad kycklingfilé med chilipasta, bambu, brytbönor, aubergine och limeblad
A. Keang kari gai. Kycklingfilé i karicurry, kokosmjölk, lök, brytbönor och tomater.
19. Satay gai. Grillad kycklingfilé på spett, jordnötssås och sallad.
7. Keang panäng. Nötkött i panäng curry, kokosmjölk, limeblad och brytbönor.
8. Pad namn man hoi. Wokad kycklingfilé med broccoli, blomkål och morötter.
16. Ghung tod. Friterade tigerräkor, sallad och sötsur sås.
12. Pad won sen. Wokad kycklingfilé med glasnudlar, ägg, bambu, gul lök och purjolök
4. Keang keaw wan. Kycklingfilé i grön curry, kokosmjölk, aubergine, zuccini, limeblad och söt basilika
4. Keang keaw wan. Kycklingfilé i grön curry, kokosmjölk, aubergine, zuccini, limeblad och söt basilika
4. Keang keaw wan. Kycklingfilé i grön curry, kokosmjölk, aubergine, zuccini, limeblad och söt basilika
7. Keang panäng. Kycklingfilé i panäng curry, kokosmjölk, limeblad och brytbönor.
7. Keang panäng. Kycklingfilé i panäng curry, kokosmjölk, limeblad och brytbönor.
7. Keang panäng. Nötkött i panäng curry, kokosmjölk, limeblad och brytbönor.
7. Keang panäng. Nötkött i panäng curry, kokosmjölk, limeblad och brytbönor.
7. Keang panäng. Nötkött i panäng curry, kokosmjölk, limeblad och brytbönor.
8. Pad namn man hoi. Wokat nötkött med broccoli, blomkål och morötter.
8. Pad namn man hoi. Wokat nötkött med broccoli, blomkål och morötter.

Onsdag rätt 2
Pad prik nou - Wokat nötkött med chili, gul lök, purjolök och paprika
A. Keang kari gai. Kycklingfilé i karicurry, kokosmjölk, lök, brytbönor och tomater.
16. Ghung tod. Friterade tigerräkor, sallad och sötsur sås.
16. Ghung tod. Friterade tigerräkor, sallad och sötsur sås.
16. Ghung tod. Friterade tigerräkor, sallad och sötsur sås.
12. Pad won sen. Wokat fläskkött med glasnudlar, ägg, bambu, gul lök och purjolök
12. Pad won sen. Wokat fläskkött med glasnudlar, ägg, bambu, gul lök och purjolök
D. Gai tod. Friterad kycklingfilé, sallad och sötsur sås.
Bami jee - Wokade äggnudlar med grönsaker
19. Satay gai. Grillad kycklingfilé på spett, jordnötssås och sallad.
Pad prik nou - Wokat nötkött med chili, gul lök, purjolök och paprika
Pad khing moo - Wokat fläskkött med ingefära, gul lök, purjolök och paprika
19. Satay gai. Grillad kycklingfilé på spett, jordnötssås och sallad.
Bami jee - Wokade äggnudlar med grönsaker
12. Pad won sen. Wokat fläskkött med glasnudlar, ägg, bambu, gul lök och purjolök
Bami jee - Wokade äggnudlar med grönsaker
D. Gai tod. Friterad kycklingfilé, sallad och sötsur sås.
19. Satay gai. Grillad kycklingfilé på spett, jordnötssås och sallad.
12. Pad won sen. Wokat fläskkött med glasnudlar, ägg, bambu, gul lök och purjolök
19. Satay gai. Grillad kycklingfilé på spett, jordnötssås och sallad.
12. Pad won sen. Wokat fläskkött med glasnudlar, ägg, bambu, gul lök och purjolök
8. Pad namn man hoi. Wokat nötkött med broccoli, blomkål och morötter.
12. Pad won sen. Wokat fläskkött med glasnudlar, ägg, bambu, gul lök och purjolök
12. Pad won sen. Wokad kycklingfilé med glasnudlar, ägg, bambu, gul lök och purjolök
D. Gai tod. Friterad kycklingfilé, sallad och sötsur sås.
D. Gai tod. Friterad kycklingfilé, sallad och sötsur sås.
C. Pad ki mow. Wokad kycklingfilé, fläskkött och tiger-räkor med chili, vitlök, blandade grönsaker och basilika.
12. Pad won sen. Wokat fläskkött med glasnudlar, ägg, bambu, gul lök och purjolök
8. Pad namn man hoi. Wokat nötkött med broccoli, blomkål och morötter.
19. Satay gai. Grillad kycklingfilé på spett, jordnötssås och sallad.
19. Satay gai. Grillad kycklingfilé på spett, jordnötssås och sallad.
19. Satay gai. Grillad kycklingfilé på spett, jordnötssås och sallad.
Pad phak - Wokade blandade grönsaker
19. Satay gai. Grillad kycklingfilé på spett, jordnötssås och sallad.
Pad won sen ghung - Wokade glasnudlar med tigerräkor, bambu, gul lök och purjolök
Pad won sen ghung - Wokade glasnudlar med tigerräkor, bambu, gul lök och purjolök
A. Keang kari gai. Kycklingfilé i karicurry, kokosmjölk, lök, brytbönor och tomater.
Pad prik nou - Wokat nötkött med chili, gul lök, purjolök och paprika
19. Satay gai. Grillad kycklingfilé på spett, jordnötssås och sallad.
12. Pad won sen. Wokat fläskkött med glasnudlar, ägg, bambu, gul lök och purjolök
Pad phak - Wokade blandade grönsaker
12. Pad won sen. Wokat fläskkött med glasnudlar, ägg, bambu, gul lök och purjolök
8. Pad namn man hoi. Wokat nötkött med broccoli, blomkål och morötter.
8. Pad namn man hoi. Wokat nötkött med broccoli, blomkål och morötter.
8. Pad namn man hoi. Wokat nötkött med broccoli, blomkål och morötter.
7. Keang panäng. Kycklingfilé i panäng curry, kokosmjölk, limeblad och brytbönor.
12. Pad won sen. Wokat fläskkött med glasnudlar, ägg, bambu, gul lök och purjolök
12. Pad won sen. Wokad kycklingfilé med glasnudlar, ägg, bambu, gul lök och purjolök
20. Pho pia jee. Vegetariska vårrullar, sallad och sötsur sås.
12. Pad won sen. Wokat fläskkött med glasnudlar, ägg, bambu, gul lök och purjolök
16. Ghung tod. Friterade tigerräkor, sallad och sötsur sås.
D. Gai tod. Friterad kycklingfilé, sallad och sötsur sås.
19. Satay gai. Grillad kycklingfilé på spett, jordnötssås och sallad.
16. Ghung tod. Friterade tigerräkor, sallad och sötsur sås.
16. Ghung tod. Friterade tigerräkor, sallad och sötsur sås.
8. Pad namn man hoi. Wokat nötkött med broccoli, blomkål och morötter.
12. Pad won sen. Wokat fläskkött med glasnudlar, ägg, bambu, gul lök och purjolök
16. Ghung tod. Friterade tigerräkor, sallad och sötsur sås.
D. Gai tod. Friterad kycklingfilé, sallad och sötsur sås.
16. Ghung tod. Friterade tigerräkor, sallad och sötsur sås.
12. Pad won sen. Wokad kycklingfilé med glasnudlar, ägg, bambu, gul lök och purjolök
16. Ghung tod. Friterade tigerräkor, sallad och sötsur sås.
16. Ghung tod. Friterade tigerräkor, sallad och sötsur sås.
16. Ghung tod. Friterade tigerräkor, sallad och sötsur sås.
16. Ghung tod. Friterade tigerräkor, sallad och sötsur sås.
19. Satay gai. Grillad kycklingfilé på spett, jordnötssås och sallad.
19. Satay gai. Grillad kycklingfilé på spett, jordnötssås och sallad.
10. Pad gai. Wokad kycklingfilé med cashewnötter, purjolök, gul lök, morötter och paprika.
10. Pad gai. Wokad kycklingfilé med cashewnötter, purjolök, gul lök, morötter och paprika.

Specialrätt Onsdag
Pad won sen ghung - Wokade glasnudlar med tigerräkor, bambu, gul lök och purjolök
Pad won sen ghung - Wokade glasnudlar med tigerräkor, bambu, gul lök och purjolök
Pla Tod - Friterad fisk med sweetchilisås och sallad
Pad Namprikpaow Ghung -Wokade tigerräkor och blandade grönsaker
Pla Tod - Friterad fisk med sweetchilisås och sallad
Pad Namprikpaow Ghung -Wokade tigerräkor och blandade grönsaker
Pla Tod - Friterad fisk med sweetchilisås och sallad
Pad Phak Moo - Wokat fläskkött med grönsaker
Pad Phak Moo - Wokat fläskkött med grönsaker
Pho pia gai - Friterade kycklingvårrullar med sallad och sweetchilisås

Torsdag rätt 1
A. Keang kari gai. Kycklingfilé i karicurry, kokosmjölk, lök, brytbönor och tomater.
4. Keang keaw wan. Kycklingfilé i grön curry, kokosmjölk, aubergine, zuccini, limeblad och söt basilika
A. Keang kari gai. Kycklingfilé i karicurry, kokosmjölk, lök, brytbönor och tomater.
A. Keang kari gai. Kycklingfilé i karicurry, kokosmjölk, lök, brytbönor och tomater.
A. Keang kari gai. Kycklingfilé i karicurry, kokosmjölk, lök, brytbönor och tomater.
10. Pad gai. Wokad kycklingfilé med cashewnötter, purjolök, gul lök, morötter och paprika.
10. Pad gai. Wokad kycklingfilé med cashewnötter, purjolök, gul lök, morötter och paprika.
A. Keang kari gai. Kycklingfilé i karicurry, kokosmjölk, lök, brytbönor och tomater.
7. Keang panäng. Kycklingfilé i panäng curry, kokosmjölk, limeblad och brytbönor.
6. Keang krau sapparot. Fläskkött i röd curry, kokosmjölk, ananas och limeblad
D. Gai tod. Friterad kycklingfilé, sallad och sötsur sås.
D. Gai tod. Friterad kycklingfilé, sallad och sötsur sås.
A. Keang kari gai. Kycklingfilé i karicurry, kokosmjölk, lök, brytbönor och tomater.
7. Keang panäng. Kycklingfilé i panäng curry, kokosmjölk, limeblad och brytbönor.
Pad prik gai - Wokad kycklingfilé med chili, gul lök, purjolök och paprika
Pad prik nou - Wokat nötkött med chili, gul lök, purjolök och paprika
A. Keang kari gai. Kycklingfilé i karicurry, kokosmjölk, lök, brytbönor och tomater.
7. Keang panäng. Nötkött i panäng curry, kokosmjölk, limeblad och brytbönor.
A. Keang kari gai. Kycklingfilé i karicurry, kokosmjölk, lök, brytbönor och tomater.
3. Keang ped. Nötkött i röd curry, kokosmjölk, bambu, limeblad och söt basilika
7. Keang panäng. Kycklingfilé i panäng curry, kokosmjölk, limeblad och brytbönor.
A. Keang kari gai. Kycklingfilé i karicurry, kokosmjölk, lök, brytbönor och tomater.
Pad prik nou - Wokat nötkött med chili, gul lök, purjolök och paprika
6. Keang krau sapparot. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, ananas och limeblad
6. Keang krau sapparot. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, ananas och limeblad
4. Keang keaw wan. Kycklingfilé i grön curry, kokosmjölk, aubergine, zuccini, limeblad och söt basilika
4. Keang keaw wan. Kycklingfilé i grön curry, kokosmjölk, aubergine, zuccini, limeblad och söt basilika
3. Keang ped. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, bambu, limeblad och söt basilika
7. Keang panäng. Kycklingfilé i panäng curry, kokosmjölk, limeblad och brytbönor.
12. Pad won sen. Wokat fläskkött med glasnudlar, ägg, bambu, gul lök och purjolök
A. Keang kari gai. Kycklingfilé i karicurry, kokosmjölk, lök, brytbönor och tomater.
12. Pad won sen. Wokat fläskkött med glasnudlar, ägg, bambu, gul lök och purjolök
A. Keang kari gai. Kycklingfilé i karicurry, kokosmjölk, lök, brytbönor och tomater.
A. Keang kari gai. Kycklingfilé i karicurry, kokosmjölk, lök, brytbönor och tomater.
Pad prik gai - Wokad kycklingfilé med chili, gul lök, purjolök och paprika
7. Keang panäng. Kycklingfilé i panäng curry, kokosmjölk, limeblad och brytbönor.
3. Keang ped. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, bambu, limeblad och söt basilika
3. Keang ped. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, bambu, limeblad och söt basilika
16. Ghung tod. Friterade tigerräkor, sallad och sötsur sås.
3. Keang ped. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, bambu, limeblad och söt basilika
6. Keang krau sapparot. Fläskkött i röd curry, kokosmjölk, ananas och limeblad
12. Pad won sen. Wokad kycklingfilé med glasnudlar, ägg, bambu, gul lök och purjolök
8. Pad namn man hoi. Wokat nötkött med broccoli, blomkål och morötter.
19. Satay gai. Grillad kycklingfilé på spett, jordnötssås och sallad.
12. Pad won sen. Wokad kycklingfilé med glasnudlar, ägg, bambu, gul lök och purjolök
A. Keang kari gai. Kycklingfilé i karicurry, kokosmjölk, lök, brytbönor och tomater.
6. Keang krau sapparot. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, ananas och limeblad
6. Keang krau sapparot. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, ananas och limeblad
6. Keang krau sapparot. Fläskkött i röd curry, kokosmjölk, ananas och limeblad
19. Satay gai. Grillad kycklingfilé på spett, jordnötssås och sallad.
A. Keang kari gai. Kycklingfilé i karicurry, kokosmjölk, lök, brytbönor och tomater.
Pad pet gai - Wokad kycklingfilé med chilipasta, bambu, brytbönor, aubergine och limeblad
4. Keang keaw wan. Kycklingfilé i grön curry, kokosmjölk, aubergine, zuccini, limeblad och söt basilika
7. Keang panäng. Kycklingfilé i panäng curry, kokosmjölk, limeblad och brytbönor.
4. Keang keaw wan. Kycklingfilé i grön curry, kokosmjölk, aubergine, zuccini, limeblad och söt basilika
A. Keang kari gai. Kycklingfilé i karicurry, kokosmjölk, lök, brytbönor och tomater.
7. Keang panäng. Kycklingfilé i panäng curry, kokosmjölk, limeblad och brytbönor.
4. Keang keaw wan. Kycklingfilé i grön curry, kokosmjölk, aubergine, zuccini, limeblad och söt basilika
6. Keang krau sapparot. Fläskkött i röd curry, kokosmjölk, ananas och limeblad
8. Pad namn man hoi. Wokat nötkött med broccoli, blomkål och morötter.
6. Keang krau sapparot. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, ananas och limeblad
4. Keang keaw wan. Kycklingfilé i grön curry, kokosmjölk, aubergine, zuccini, limeblad och söt basilika
10. Pad gai. Wokad kycklingfilé med cashewnötter, purjolök, gul lök, morötter och paprika.
6. Keang krau sapparot. Fläskkött i röd curry, kokosmjölk, ananas och limeblad
7. Keang panäng. Kycklingfilé i panäng curry, kokosmjölk, limeblad och brytbönor.
7. Keang panäng. Kycklingfilé i panäng curry, kokosmjölk, limeblad och brytbönor.
16. Ghung tod. Friterade tigerräkor, sallad och sötsur sås.
19. Satay gai. Grillad kycklingfilé på spett, jordnötssås och sallad.
16. Ghung tod. Friterade tigerräkor, sallad och sötsur sås.
10. Pad gai. Wokad kycklingfilé med cashewnötter, purjolök, gul lök, morötter och paprika.
4. Keang keaw wan. Kycklingfilé i grön curry, kokosmjölk, aubergine, zuccini, limeblad och söt basilika
4. Keang keaw wan. Kycklingfilé i grön curry, kokosmjölk, aubergine, zuccini, limeblad och söt basilika
B. Pad khing. Wokat fläskkött, ingefära, lök, purjolök och paprika.
B. Pad khing. Wokad kycklingfilé, ingefära, lök, purjolök och paprika.
11. Pad kraprau. Wokad kycklingfilé med vitlök, chili, gul lök, bambu, brytbönor och stark basilika.
11. Pad kraprau. Wokad kycklingfilé med vitlök, chili, gul lök, bambu, brytbönor och stark basilika.

Torsdag rätt 2
12. Pad won sen. Wokat fläskkött med glasnudlar, ägg, bambu, gul lök och purjolök
12. Pad won sen. Wokat fläskkött med glasnudlar, ägg, bambu, gul lök och purjolök
Bami jee - Wokade äggnudlar med grönsaker
Bami jee - Wokade äggnudlar med grönsaker
Bami jee - Wokade äggnudlar med grönsaker
Bami jee - Wokade äggnudlar med grönsaker
B. Pad khing. Wokat fläskkött, ingefära, lök, purjolök och paprika.
8. Pad namn man hoi. Wokad kycklingfilé med broccoli, blomkål och morötter.
Bami jee - Wokade äggnudlar med grönsaker
8. Pad namn man hoi. Wokat nötkött med broccoli, blomkål och morötter.
16. Ghung tod. Friterade tigerräkor, sallad och sötsur sås.
19. Satay gai. Grillad kycklingfilé på spett, jordnötssås och sallad.
Pad phak - Wokade blandade grönsaker
12. Pad won sen. Wokad kycklingfilé med glasnudlar, ägg, bambu, gul lök och purjolök
Bami jee - Wokade äggnudlar med grönsaker
D. Gai tod. Friterad kycklingfilé, sallad och sötsur sås.
8. Pad namn man hoi. Wokat nötkött med broccoli, blomkål och morötter.
8. Pad namn man hoi. Wokat nötkött med broccoli, blomkål och morötter.
19. Satay gai. Grillad kycklingfilé på spett, jordnötssås och sallad.
16. Ghung tod. Friterade tigerräkor, sallad och sötsur sås.
Bami jee - Wokade äggnudlar med grönsaker
Bami jee - Wokade äggnudlar med grönsaker
16. Ghung tod. Friterade tigerräkor, sallad och sötsur sås.
12. Pad won sen. Wokat fläskkött med glasnudlar, ägg, bambu, gul lök och purjolök
A. Keang kari gai. Kycklingfilé i karicurry, kokosmjölk, lök, brytbönor och tomater.
8. Pad namn man hoi. Wokat nötkött med broccoli, blomkål och morötter.
4. Keang keaw wan. Kycklingfilé i grön curry, kokosmjölk, aubergine, zuccini, limeblad och söt basilika
16. Ghung tod. Friterade tigerräkor, sallad och sötsur sås.
12. Pad won sen. Wokat fläskkött med glasnudlar, ägg, bambu, gul lök och purjolök
Bumbai gai - Kycklingfilé i gul curry, kokosmjölk, potatis, morot, gurka och spansk peppar.
Pad prik gai - Wokad kycklingfilé med chili, gul lök, purjolök och paprika
16. Ghung tod. Friterade tigerräkor, sallad och sötsur sås.
D. Gai tod. Friterad kycklingfilé, sallad och sötsur sås.
16. Ghung tod. Friterade tigerräkor, sallad och sötsur sås.
A. Keang kari gai. Kycklingfilé i karicurry, kokosmjölk, lök, brytbönor och tomater.
Pad prik nou - Wokat nötkött med chili, gul lök, purjolök och paprika
4. Keang keaw wan. Nötkött i grön curry, kokosmjölk, aubergine, zuccini, limeblad och söt basilika
Pad phak - Wokade blandade grönsaker
12. Pad won sen. Wokat fläskkött med glasnudlar, ägg, bambu, gul lök och purjolök
12. Pad won sen. Wokad kycklingfilé med glasnudlar, ägg, bambu, gul lök och purjolök
B. Pad khing. Wokat fläskkött, ingefära, lök, purjolök och paprika.
8. Pad namn man hoi. Wokat nötkött med broccoli, blomkål och morötter.
16. Ghung tod. Friterade tigerräkor, sallad och sötsur sås.
16. Ghung tod. Friterade tigerräkor, sallad och sötsur sås.
Pad phak - Wokade blandade grönsaker
8. Pad namn man hoi. Wokat nötkött med broccoli, blomkål och morötter.
8. Pad namn man hoi. Wokat nötkött med broccoli, blomkål och morötter.
12. Pad won sen. Wokat fläskkött med glasnudlar, ägg, bambu, gul lök och purjolök
19. Satay gai. Grillad kycklingfilé på spett, jordnötssås och sallad.
6. Keang krau sapparot. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, ananas och limeblad
12. Pad won sen. Wokat fläskkött med glasnudlar, ägg, bambu, gul lök och purjolök
12. Pad won sen. Wokat fläskkött med glasnudlar, ägg, bambu, gul lök och purjolök
17. Pho pia. Friterade fläskvårrullar, sallad och sötsur sås.
12. Pad won sen. Wokad kycklingfilé med glasnudlar, ägg, bambu, gul lök och purjolök
Pad phak - Wokade blandade grönsaker
Pad phak - Wokade blandade grönsaker
10. Pad gai. Wokad kycklingfilé med cashewnötter, purjolök, gul lök, morötter och paprika.
Pad prik nou - Wokat nötkött med chili, gul lök, purjolök och paprika
Pad prik nou - Wokat nötkött med chili, gul lök, purjolök och paprika
20. Pho pia jee. Vegetariska vårrullar, sallad och sötsur sås.
16. Ghung tod. Friterade tigerräkor, sallad och sötsur sås.
16. Ghung tod. Friterade tigerräkor, sallad och sötsur sås.
D. Gai tod. Friterad kycklingfilé, sallad och sötsur sås.
D. Gai tod. Friterad kycklingfilé, sallad och sötsur sås.
12. Pad won sen. Wokad kycklingfilé med glasnudlar, ägg, bambu, gul lök och purjolök
12. Pad won sen. Wokad kycklingfilé med glasnudlar, ägg, bambu, gul lök och purjolök

Specialrätt Torsdag
Pla Tod - Friterad fisk med sweetchilisås och sallad
Pla Tod - Friterad fisk med sweetchilisås och sallad
Pad Phak Moo - Wokat fläskkött med grönsaker
Pad Phak Moo - Wokat fläskkött med grönsaker
Pla Tod - Friterad fisk med sweetchilisås och sallad
Pad Phak Tofu - Wokad tofu med grönsaker
Pad Phak Tofu - Wokad tofu med grönsaker
Pad Phak Moo - Wokat fläskkött med grönsaker
Pad Phak Moo - Wokat fläskkött med grönsaker
Pad won sen ghung - Wokade glasnudlar med tigerräkor, bambu, gul lök och purjolök
Pad Phak Tofu - Wokad tofu med grönsaker
Pad prik nou - Wokat nötkött med chili, gul lök, purjolök och paprika

Fredag rätt 1
3. Keang ped. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, bambu, limeblad och söt basilika
6. Keang krau sapparot. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, ananas och limeblad
6. Keang krau sapparot. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, ananas och limeblad
6. Keang krau sapparot. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, ananas och limeblad
6. Keang krau sapparot. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, ananas och limeblad
16. Ghung tod. Friterade tigerräkor, sallad och sötsur sås.
16. Ghung tod. Friterade tigerräkor, sallad och sötsur sås.
3. Keang ped. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, bambu, limeblad och söt basilika
6. Keang krau sapparot. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, ananas och limeblad
3. Keang ped. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, bambu, limeblad och söt basilika
6. Keang krau sapparot. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, ananas och limeblad
6. Keang krau sapparot. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, ananas och limeblad
10. Pad gai. Wokad kycklingfilé med cashewnötter, purjolök, gul lök, morötter och paprika.
3. Keang ped. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, bambu, limeblad och söt basilika
7. Keang panäng. Nötkött i panäng curry, kokosmjölk, limeblad och brytbönor.
10. Pad gai. Wokad kycklingfilé med cashewnötter, purjolök, gul lök, morötter och paprika.
3. Keang ped. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, bambu, limeblad och söt basilika
3. Keang ped. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, bambu, limeblad och söt basilika
6. Keang krau sapparot. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, ananas och limeblad
10. Pad gai. Wokad kycklingfilé med cashewnötter, purjolök, gul lök, morötter och paprika.
6. Keang krau sapparot. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, ananas och limeblad
3. Keang ped. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, bambu, limeblad och söt basilika
3. Keang ped. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, bambu, limeblad och söt basilika
3. Keang ped. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, bambu, limeblad och söt basilika
3. Keang ped. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, bambu, limeblad och söt basilika
7. Keang panäng. Kycklingfilé i panäng curry, kokosmjölk, limeblad och brytbönor.
3. Keang ped. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, bambu, limeblad och söt basilika
6. Keang krau sapparot. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, ananas och limeblad
3. Keang ped. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, bambu, limeblad och söt basilika
A. Keang kari gai. Kycklingfilé i karicurry, kokosmjölk, lök, brytbönor och tomater.
10. Pad gai. Wokad kycklingfilé med cashewnötter, purjolök, gul lök, morötter och paprika.
3. Keang ped. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, bambu, limeblad och söt basilika
3. Keang ped. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, bambu, limeblad och söt basilika
6. Keang krau sapparot. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, ananas och limeblad
3. Keang ped. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, bambu, limeblad och söt basilika
10. Pad gai. Wokad kycklingfilé med cashewnötter, purjolök, gul lök, morötter och paprika.
10. Pad gai. Wokad kycklingfilé med cashewnötter, purjolök, gul lök, morötter och paprika.
3. Keang ped. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, bambu, limeblad och söt basilika
10. Pad gai. Wokad kycklingfilé med cashewnötter, purjolök, gul lök, morötter och paprika.
7. Keang panäng. Kycklingfilé i panäng curry, kokosmjölk, limeblad och brytbönor.
10. Pad gai. Wokad kycklingfilé med cashewnötter, purjolök, gul lök, morötter och paprika.
6. Keang krau sapparot. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, ananas och limeblad
10. Pad gai. Wokad kycklingfilé med cashewnötter, purjolök, gul lök, morötter och paprika.
3. Keang ped. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, bambu, limeblad och söt basilika
3. Keang ped. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, bambu, limeblad och söt basilika
3. Keang ped. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, bambu, limeblad och söt basilika
6. Keang krau sapparot. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, ananas och limeblad
10. Pad gai. Wokad kycklingfilé med cashewnötter, purjolök, gul lök, morötter och paprika.
3. Keang ped. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, bambu, limeblad och söt basilika
3. Keang ped. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, bambu, limeblad och söt basilika
6. Keang krau sapparot. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, ananas och limeblad
16. Ghung tod. Friterade tigerräkor, sallad och sötsur sås.
3. Keang ped. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, bambu, limeblad och söt basilika
10. Pad gai. Wokad kycklingfilé med cashewnötter, purjolök, gul lök, morötter och paprika.
3. Keang ped. Fläskkött i röd curry, kokosmjölk, bambu, limeblad och söt basilika
3. Keang ped. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, bambu, limeblad och söt basilika
7. Keang panäng. Kycklingfilé i panäng curry, kokosmjölk, limeblad och brytbönor.
10. Pad gai. Wokad kycklingfilé med cashewnötter, purjolök, gul lök, morötter och paprika.
7. Keang panäng. Kycklingfilé i panäng curry, kokosmjölk, limeblad och brytbönor.
4. Keang keaw wan. Kycklingfilé i grön curry, kokosmjölk, aubergine, zuccini, limeblad och söt basilika
A. Keang kari gai. Kycklingfilé i karicurry, kokosmjölk, lök, brytbönor och tomater.
6. Keang krau sapparot. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, ananas och limeblad
6. Keang krau sapparot. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, ananas och limeblad
A. Keang kari gai. Kycklingfilé i karicurry, kokosmjölk, lök, brytbönor och tomater.
17. Pho pia. Friterade fläskvårrullar, sallad och sötsur sås.
A. Keang kari gai. Kycklingfilé i karicurry, kokosmjölk, lök, brytbönor och tomater.
6. Keang krau sapparot. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, ananas och limeblad
3. Keang ped. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, bambu, limeblad och söt basilika
3. Keang ped. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, bambu, limeblad och söt basilika
A. Keang kari gai. Kycklingfilé i karicurry, kokosmjölk, lök, brytbönor och tomater.
A. Keang kari gai. Kycklingfilé i karicurry, kokosmjölk, lök, brytbönor och tomater.
15. Rad na. Wokade risnudlar med fläskkött i sojasås med broccoli, blomkål och morötter.
13. Pad thai. Wokad kycklingfilé, räkor med risnudlar, ägg, morötter, purjolök, jordnötter och tamarind.

Fredag rätt 2
16. Ghung tod. Friterade tigerräkor, sallad och sötsur sås.
17. Pho pia. Friterade fläskvårrullar, sallad och sötsur sås.
17. Pho pia. Friterade fläskvårrullar, sallad och sötsur sås.
17. Pho pia. Friterade fläskvårrullar, sallad och sötsur sås.
Pad pet gai - Wokad kycklingfilé med chilipasta, bambu, brytbönor, aubergine och limeblad
Pad pet gai - Wokad kycklingfilé med chilipasta, bambu, brytbönor, aubergine och limeblad
16. Ghung tod. Friterade tigerräkor, sallad och sötsur sås.
16. Ghung tod. Friterade tigerräkor, sallad och sötsur sås.
16. Ghung tod. Friterade tigerräkor, sallad och sötsur sås.
16. Ghung tod. Friterade tigerräkor, sallad och sötsur sås.
16. Ghung tod. Friterade tigerräkor, sallad och sötsur sås.
19. Satay gai. Grillad kycklingfilé på spett, jordnötssås och sallad.
16. Ghung tod. Friterade tigerräkor, sallad och sötsur sås.
16. Ghung tod. Friterade tigerräkor, sallad och sötsur sås.
16. Ghung tod. Friterade tigerräkor, sallad och sötsur sås.
16. Ghung tod. Friterade tigerräkor, sallad och sötsur sås.
16. Ghung tod. Friterade tigerräkor, sallad och sötsur sås.
Pad phak - Wokade blandade grönsaker
16. Ghung tod. Friterade tigerräkor, sallad och sötsur sås.
16. Ghung tod. Friterade tigerräkor, sallad och sötsur sås.
12. Pad won sen. Wokad kycklingfilé med glasnudlar, ägg, bambu, gul lök och purjolök
16. Ghung tod. Friterade tigerräkor, sallad och sötsur sås.
16. Ghung tod. Friterade tigerräkor, sallad och sötsur sås.
16. Ghung tod. Friterade tigerräkor, sallad och sötsur sås.
B. Pad khing. Wokat fläskkött, ingefära, lök, purjolök och paprika.
12. Pad won sen. Wokat fläskkött med glasnudlar, ägg, bambu, gul lök och purjolök
16. Ghung tod. Friterade tigerräkor, sallad och sötsur sås.
16. Ghung tod. Friterade tigerräkor, sallad och sötsur sås.
3. Keang ped. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, bambu, limeblad och söt basilika
16. Ghung tod. Friterade tigerräkor, sallad och sötsur sås.
Pad pet gai - Wokad kycklingfilé med chilipasta, bambu, brytbönor, aubergine och limeblad
12. Pad won sen. Wokat fläskkött med glasnudlar, ägg, bambu, gul lök och purjolök
19. Satay gai. Grillad kycklingfilé på spett, jordnötssås och sallad.
16. Ghung tod. Friterade tigerräkor, sallad och sötsur sås.
16. Ghung tod. Friterade tigerräkor, sallad och sötsur sås.
7. Keang panäng. Nötkött i panäng curry, kokosmjölk, limeblad och brytbönor.
16. Ghung tod. Friterade tigerräkor, sallad och sötsur sås.
12. Pad won sen. Wokat fläskkött med glasnudlar, ägg, bambu, gul lök och purjolök
A. Keang kari gai. Kycklingfilé i karicurry, kokosmjölk, lök, brytbönor och tomater.
17. Pho pia. Friterade fläskvårrullar, sallad och sötsur sås.
17. Pho pia. Friterade fläskvårrullar, sallad och sötsur sås.
17. Pho pia. Friterade fläskvårrullar, sallad och sötsur sås.
17. Pho pia. Friterade fläskvårrullar, sallad och sötsur sås.
17. Pho pia. Friterade fläskvårrullar, sallad och sötsur sås.
24. Kouw pad. Stekt ris med ägg och grönsaker
14. Pad ci ioc. Wokat fläskkött med risnudlar, broccoli, blomkål och morötter.

Specialrätt Fredag
Pla Tod - Friterad fisk med sweetchilisås och sallad
Pla Tod - Friterad fisk med sweetchilisås och sallad
Pla Tod - Friterad fisk med sweetchilisås och sallad
Pla Tod - Friterad fisk med sweetchilisås och sallad
Pla Tod - Friterad fisk med sweetchilisås och sallad
Pad phak - Wokade blandade grönsaker
Pla Tod - Friterad fisk med sweetchilisås och sallad
Pad Phak Ghung - Wokade tigerräkor med grönsaker
Pla Tod - Friterad fisk med sweetchilisås och sallad
Pla Tod - Friterad fisk med sweetchilisås och sallad
Pla Tod - Friterad fisk med sweetchilisås och sallad
Pla Tod - Friterad fisk med sweetchilisås och sallad
Pla Tod - Friterad fisk med sweetchilisås och sallad
Pad phak - Wokade blandade grönsaker
Pla Tod - Friterad fisk med sweetchilisås och sallad
Pla Tod - Friterad fisk med sweetchilisås och sallad
Pla Tod - Friterad fisk med sweetchilisås och sallad
Pla Tod - Friterad fisk med sweetchilisås och sallad
Pla Tod - Friterad fisk med sweetchilisås och sallad
Pla Tod - Friterad fisk med sweetchilisås och sallad
Pad Phak Moo - Wokat fläskkött med grönsaker
Pla Tod - Friterad fisk med sweetchilisås och sallad
Pla Tod - Friterad fisk med sweetchilisås och sallad
Pla Tod - Friterad fisk med sweetchilisås och sallad
Pla Tod - Friterad fisk med sweetchilisås och sallad
Pla som rod - Friterad panerad pangasuisefilé med tamarindsås och sallad
Pad won sen ghung - Wokade glasnudlar med tigerräkor, bambu, gul lök och purjolök
Pla Tod - Friterad fisk med sweetchilisås och sallad
Pla Tod - Friterad fisk med sweetchilisås och sallad
Pla Tod - Friterad fisk med sweetchilisås och sallad