LUNCHER FORSHAGA
NYA ÖPPETTIDER FROM 8/11
*På önskan från er kunder kommer vi att ha öppet söndagar på prov.
MÅN – TIS STÄNGT
ONS: 11.00-19.00
TOR: 11.00-19.00
FRE: 11.00-20.00
LÖR: 12.00-20.00
*SÖN: 12.00-19.00
VARMT VÄLKOMNA ÖNSKAR PERSONALEN
VÅRA LUNCHER SERVERAS
MÅN-FRE 11-14
Alltid 2 rätter och vissa dagar ersätts en av dessa med en specialrätt, man får alltid av bägge.
Måndag rätt 1 |
---|
10. Pad gai. Wokad kycklingfilé med cashewnötter, purjolök, gul lök, morötter och paprika. |
3. Keang ped. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, bambu, limeblad och söt basilika |
3. Keang ped. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, bambu, limeblad och söt basilika |
3. Keang ped. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, bambu, limeblad och söt basilika |
3. Keang ped. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, bambu, limeblad och söt basilika |
6. Keang krau sapparot. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, ananas och limeblad |
6. Keang krau sapparot. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, ananas och limeblad |
10. Pad gai. Wokad kycklingfilé med cashewnötter, purjolök, gul lök, morötter och paprika. |
3. Keang ped. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, bambu, limeblad och söt basilika |
10. Pad gai. Wokad kycklingfilé med cashewnötter, purjolök, gul lök, morötter och paprika. |
7. Keang panäng. Kycklingfilé i panäng curry, kokosmjölk, limeblad och brytbönor. |
7. Keang panäng. Kycklingfilé i panäng curry, kokosmjölk, limeblad och brytbönor. |
6. Keang krau sapparot. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, ananas och limeblad |
8. Pad namn man hoi. Wokad kycklingfilé med broccoli, blomkål och morötter. |
6. Keang krau sapparot. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, ananas och limeblad |
6. Keang krau sapparot. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, ananas och limeblad |
Pad nam prik pao - Wokad kycklingfilé med sweetchilipasta och grönsaker |
10. Pad gai. Wokad kycklingfilé med cashewnötter, purjolök, gul lök, morötter och paprika. |
6. Keang krau sapparot. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, ananas och limeblad |
10. Pad gai. Wokad kycklingfilé med cashewnötter, purjolök, gul lök, morötter och paprika. |
6. Keang krau sapparot. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, ananas och limeblad |
6. Keang krau sapparot. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, ananas och limeblad |
3. Keang ped. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, bambu, limeblad och söt basilika |
3. Keang ped. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, bambu, limeblad och söt basilika |
6. Keang krau sapparot. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, ananas och limeblad |
6. Keang krau sapparot. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, ananas och limeblad |
10. Pad gai. Wokad kycklingfilé med cashewnötter, purjolök, gul lök, morötter och paprika. |
10. Pad gai. Wokad kycklingfilé med cashewnötter, purjolök, gul lök, morötter och paprika. |
10. Pad gai. Wokad kycklingfilé med cashewnötter, purjolök, gul lök, morötter och paprika. |
6. Keang krau sapparot. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, ananas och limeblad |
20. Pho pia jee. Vegetariska vårrullar, sallad och sötsur sås. |
4. Keang keaw wan. Kycklingfilé i grön curry, kokosmjölk, aubergine, zuccini, limeblad och söt basilika |
10. Pad gai. Wokad kycklingfilé med cashewnötter, purjolök, gul lök, morötter och paprika. |
10. Pad gai. Wokad kycklingfilé med cashewnötter, purjolök, gul lök, morötter och paprika. |
10. Pad gai. Wokad kycklingfilé med cashewnötter, purjolök, gul lök, morötter och paprika. |
8. Pad namn man hoi. Wokad kycklingfilé med broccoli, blomkål och morötter. |
7. Keang panäng. Kycklingfilé i panäng curry, kokosmjölk, limeblad och brytbönor. |
7. Keang panäng. Kycklingfilé i panäng curry, kokosmjölk, limeblad och brytbönor. |
6. Keang krau sapparot. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, ananas och limeblad |
3. Keang ped. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, bambu, limeblad och söt basilika |
10. Pad gai. Wokad kycklingfilé med cashewnötter, purjolök, gul lök, morötter och paprika. |
6. Keang krau sapparot. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, ananas och limeblad |
3. Keang ped. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, bambu, limeblad och söt basilika |
6. Keang krau sapparot. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, ananas och limeblad |
6. Keang krau sapparot. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, ananas och limeblad |
A. Keang kari gai. Kycklingfilé i karicurry, kokosmjölk, lök, brytbönor och tomater. |
A. Keang kari gai. Kycklingfilé i karicurry, kokosmjölk, lök, brytbönor och tomater. |
A. Keang kari gai. Kycklingfilé i karicurry, kokosmjölk, lök, brytbönor och tomater. |
Pad prik gai - Wokad kycklingfilé med chili, gul lök, purjolök och paprika |
6. Keang krau sapparot. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, ananas och limeblad |
6. Keang krau sapparot. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, ananas och limeblad |
6. Keang krau sapparot. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, ananas och limeblad |
3. Keang ped. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, bambu, limeblad och söt basilika |
10. Pad gai. Wokad kycklingfilé med cashewnötter, purjolök, gul lök, morötter och paprika. |
Pad nam prik pao - Wokad kycklingfilé med sweetchilipasta och grönsaker |
10. Pad gai. Wokad kycklingfilé med cashewnötter, purjolök, gul lök, morötter och paprika. |
6. Keang krau sapparot. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, ananas och limeblad |
6. Keang krau sapparot. Fläskkött i röd curry, kokosmjölk, ananas och limeblad |
6. Keang krau sapparot. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, ananas och limeblad |
10. Pad gai. Wokad kycklingfilé med cashewnötter, purjolök, gul lök, morötter och paprika. |
10. Pad gai. Wokad kycklingfilé med cashewnötter, purjolök, gul lök, morötter och paprika. |
3. Keang ped. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, bambu, limeblad och söt basilika |
6. Keang krau sapparot. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, ananas och limeblad |
3. Keang ped. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, bambu, limeblad och söt basilika |
10. Pad gai. Wokad kycklingfilé med cashewnötter, purjolök, gul lök, morötter och paprika. |
3. Keang ped. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, bambu, limeblad och söt basilika |
3. Keang ped. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, bambu, limeblad och söt basilika |
6. Keang krau sapparot. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, ananas och limeblad |
3. Keang ped. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, bambu, limeblad och söt basilika |
3. Keang ped. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, bambu, limeblad och söt basilika |
6. Keang krau sapparot. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, ananas och limeblad |
6. Keang krau sapparot. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, ananas och limeblad |
6. Keang krau sapparot. Fläskkött i röd curry, kokosmjölk, ananas och limeblad |
10. Pad gai. Wokad kycklingfilé med cashewnötter, purjolök, gul lök, morötter och paprika. |
10. Pad gai. Wokad kycklingfilé med cashewnötter, purjolök, gul lök, morötter och paprika. |
3. Keang ped. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, bambu, limeblad och söt basilika |
3. Keang ped. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, bambu, limeblad och söt basilika |
3. Keang ped. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, bambu, limeblad och söt basilika |
Måndag rätt 2 |
---|
20. Pho pia jee. Vegetariska vårrullar, sallad och sötsur sås. |
20. Pho pia jee. Vegetariska vårrullar, sallad och sötsur sås. |
20. Pho pia jee. Vegetariska vårrullar, sallad och sötsur sås. |
20. Pho pia jee. Vegetariska vårrullar, sallad och sötsur sås. |
20. Pho pia jee. Vegetariska vårrullar, sallad och sötsur sås. |
20. Pho pia jee. Vegetariska vårrullar, sallad och sötsur sås. |
20. Pho pia jee. Vegetariska vårrullar, sallad och sötsur sås. |
20. Pho pia jee. Vegetariska vårrullar, sallad och sötsur sås. |
20. Pho pia jee. Vegetariska vårrullar, sallad och sötsur sås. |
20. Pho pia jee. Vegetariska vårrullar, sallad och sötsur sås. |
20. Pho pia jee. Vegetariska vårrullar, sallad och sötsur sås. |
20. Pho pia jee. Vegetariska vårrullar, sallad och sötsur sås. |
20. Pho pia jee. Vegetariska vårrullar, sallad och sötsur sås. |
20. Pho pia jee. Vegetariska vårrullar, sallad och sötsur sås. |
20. Pho pia jee. Vegetariska vårrullar, sallad och sötsur sås. |
20. Pho pia jee. Vegetariska vårrullar, sallad och sötsur sås. |
20. Pho pia jee. Vegetariska vårrullar, sallad och sötsur sås. |
20. Pho pia jee. Vegetariska vårrullar, sallad och sötsur sås. |
20. Pho pia jee. Vegetariska vårrullar, sallad och sötsur sås. |
20. Pho pia jee. Vegetariska vårrullar, sallad och sötsur sås. |
20. Pho pia jee. Vegetariska vårrullar, sallad och sötsur sås. |
20. Pho pia jee. Vegetariska vårrullar, sallad och sötsur sås. |
20. Pho pia jee. Vegetariska vårrullar, sallad och sötsur sås. |
20. Pho pia jee. Vegetariska vårrullar, sallad och sötsur sås. |
20. Pho pia jee. Vegetariska vårrullar, sallad och sötsur sås. |
20. Pho pia jee. Vegetariska vårrullar, sallad och sötsur sås. |
20. Pho pia jee. Vegetariska vårrullar, sallad och sötsur sås. |
20. Pho pia jee. Vegetariska vårrullar, sallad och sötsur sås. |
20. Pho pia jee. Vegetariska vårrullar, sallad och sötsur sås. |
20. Pho pia jee. Vegetariska vårrullar, sallad och sötsur sås. |
20. Pho pia jee. Vegetariska vårrullar, sallad och sötsur sås. |
20. Pho pia jee. Vegetariska vårrullar, sallad och sötsur sås. |
20. Pho pia jee. Vegetariska vårrullar, sallad och sötsur sås. |
20. Pho pia jee. Vegetariska vårrullar, sallad och sötsur sås. |
20. Pho pia jee. Vegetariska vårrullar, sallad och sötsur sås. |
20. Pho pia jee. Vegetariska vårrullar, sallad och sötsur sås. |
20. Pho pia jee. Vegetariska vårrullar, sallad och sötsur sås. |
20. Pho pia jee. Vegetariska vårrullar, sallad och sötsur sås. |
20. Pho pia jee. Vegetariska vårrullar, sallad och sötsur sås. |
20. Pho pia jee. Vegetariska vårrullar, sallad och sötsur sås. |
20. Pho pia jee. Vegetariska vårrullar, sallad och sötsur sås. |
20. Pho pia jee. Vegetariska vårrullar, sallad och sötsur sås. |
20. Pho pia jee. Vegetariska vårrullar, sallad och sötsur sås. |
20. Pho pia jee. Vegetariska vårrullar, sallad och sötsur sås. |
20. Pho pia jee. Vegetariska vårrullar, sallad och sötsur sås. |
20. Pho pia jee. Vegetariska vårrullar, sallad och sötsur sås. |
20. Pho pia jee. Vegetariska vårrullar, sallad och sötsur sås. |
20. Pho pia jee. Vegetariska vårrullar, sallad och sötsur sås. |
20. Pho pia jee. Vegetariska vårrullar, sallad och sötsur sås. |
20. Pho pia jee. Vegetariska vårrullar, sallad och sötsur sås. |
20. Pho pia jee. Vegetariska vårrullar, sallad och sötsur sås. |
20. Pho pia jee. Vegetariska vårrullar, sallad och sötsur sås. |
20. Pho pia jee. Vegetariska vårrullar, sallad och sötsur sås. |
20. Pho pia jee. Vegetariska vårrullar, sallad och sötsur sås. |
20. Pho pia jee. Vegetariska vårrullar, sallad och sötsur sås. |
20. Pho pia jee. Vegetariska vårrullar, sallad och sötsur sås. |
19. Satay gai. Grillad kycklingfilé på spett, jordnötssås och sallad. |
20. Pho pia jee. Vegetariska vårrullar, sallad och sötsur sås. |
20. Pho pia jee. Vegetariska vårrullar, sallad och sötsur sås. |
20. Pho pia jee. Vegetariska vårrullar, sallad och sötsur sås. |
20. Pho pia jee. Vegetariska vårrullar, sallad och sötsur sås. |
20. Pho pia jee. Vegetariska vårrullar, sallad och sötsur sås. |
20. Pho pia jee. Vegetariska vårrullar, sallad och sötsur sås. |
20. Pho pia jee. Vegetariska vårrullar, sallad och sötsur sås. |
20. Pho pia jee. Vegetariska vårrullar, sallad och sötsur sås. |
20. Pho pia jee. Vegetariska vårrullar, sallad och sötsur sås. |
20. Pho pia jee. Vegetariska vårrullar, sallad och sötsur sås. |
20. Pho pia jee. Vegetariska vårrullar, sallad och sötsur sås. |
20. Pho pia jee. Vegetariska vårrullar, sallad och sötsur sås. |
20. Pho pia jee. Vegetariska vårrullar, sallad och sötsur sås. |
20. Pho pia jee. Vegetariska vårrullar, sallad och sötsur sås. |
20. Pho pia jee. Vegetariska vårrullar, sallad och sötsur sås. |
20. Pho pia jee. Vegetariska vårrullar, sallad och sötsur sås. |
3. Keang ped. Nötkött i röd curry, kokosmjölk, bambu, limeblad och söt basilika |
4. Keang keaw wan. Kycklingfilé i grön curry, kokosmjölk, aubergine, zuccini, limeblad och söt basilika |
4. Keang keaw wan. Kycklingfilé i grön curry, kokosmjölk, aubergine, zuccini, limeblad och söt basilika |
Specialrätt Måndag |
---|
Pad nam prik pao - Wokad kycklingfilé med sweetchilipasta och grönsaker |
Keang kari gai - Kycklingfilé i karicurry, kokosmjölk, gul lök, brytbönor och tomater. |
Pad khing moo - Wokat fläskkött med ingefära, gul lök, purjolök och paprika |
Tisdag rätt 1 |
---|
7. Keang panäng. Kycklingfilé i panäng curry, kokosmjölk, limeblad och brytbönor. |
7. Keang panäng. Kycklingfilé i panäng curry, kokosmjölk, limeblad och brytbönor. |
7. Keang panäng. Kycklingfilé i panäng curry, kokosmjölk, limeblad och brytbönor. |
7. Keang panäng. Kycklingfilé i panäng curry, kokosmjölk, limeblad och brytbönor. |
7. Keang panäng. Kycklingfilé i panäng curry, kokosmjölk, limeblad och brytbönor. |
Pad prik nou - Wokat nötkött med chili, gul lök, purjolök och paprika |
19. Satay gai. Grillad kycklingfilé på spett, jordnötssås och sallad. |
6. Keang krau sapparot. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, ananas och limeblad |
C. Pad ki mow. Wokad kycklingfilé, fläskkött och tiger-räkor med chili, vitlök, blandade grönsaker och basilika. |
4. Keang keaw wan. Kycklingfilé i grön curry, kokosmjölk, aubergine, zuccini, limeblad och söt basilika |
4. Keang keaw wan. Kycklingfilé i grön curry, kokosmjölk, aubergine, zuccini, limeblad och söt basilika |
4. Keang keaw wan. Kycklingfilé i grön curry, kokosmjölk, aubergine, zuccini, limeblad och söt basilika |
12. Pad won sen. Wokad kycklingfilé med glasnudlar, ägg, bambu, gul lök och purjolök |
6. Keang krau sapparot. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, ananas och limeblad |
Pad pet gai - Wokad kycklingfilé med chilipasta, bambu, brytbönor, aubergine och limeblad |
C. Pad ki mow. Wokad kycklingfilé, fläskkött och tiger-räkor med chili, vitlök, blandade grönsaker och basilika. |
Pad prik nou - Wokat nötkött med chili, gul lök, purjolök och paprika |
Pad prik nou - Wokat nötkött med chili, gul lök, purjolök och paprika |
19. Satay gai. Grillad kycklingfilé på spett, jordnötssås och sallad. |
C. Pad ki mow. Wokad kycklingfilé, fläskkött och tiger-räkor med chili, vitlök, blandade grönsaker och basilika. |
Pad prik nou - Wokat nötkött med chili, gul lök, purjolök och paprika |
4. Keang keaw wan. Kycklingfilé i grön curry, kokosmjölk, aubergine, zuccini, limeblad och söt basilika |
7. Keang panäng. Kycklingfilé i panäng curry, kokosmjölk, limeblad och brytbönor. |
8. Pad namn man hoi. Wokat nötkött med broccoli, blomkål och morötter. |
19. Satay gai. Grillad kycklingfilé på spett, jordnötssås och sallad. |
19. Satay gai. Grillad kycklingfilé på spett, jordnötssås och sallad. |
8. Pad namn man hoi. Wokat nötkött med broccoli, blomkål och morötter. |
8. Pad namn man hoi. Wokat nötkött med broccoli, blomkål och morötter. |
19. Satay gai. Grillad kycklingfilé på spett, jordnötssås och sallad. |
Pad prik gai - Wokad kycklingfilé med chili, gul lök, purjolök och paprika |
16. Ghung tod. Friterade tigerräkor, sallad och sötsur sås. |
7. Keang panäng. Kycklingfilé i panäng curry, kokosmjölk, limeblad och brytbönor. |
6. Keang krau sapparot. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, ananas och limeblad |
6. Keang krau sapparot. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, ananas och limeblad |
3. Keang ped. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, bambu, limeblad och söt basilika |
6. Keang krau sapparot. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, ananas och limeblad |
19. Satay gai. Grillad kycklingfilé på spett, jordnötssås och sallad. |
19. Satay gai. Grillad kycklingfilé på spett, jordnötssås och sallad. |
6. Keang krau sapparot. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, ananas och limeblad |
7. Keang panäng. Kycklingfilé i panäng curry, kokosmjölk, limeblad och brytbönor. |
16. Ghung tod. Friterade tigerräkor, sallad och sötsur sås. |
D. Gai tod. Friterad kycklingfilé, sallad och sötsur sås. |
7. Keang panäng. Kycklingfilé i panäng curry, kokosmjölk, limeblad och brytbönor. |
7. Keang panäng. Kycklingfilé i panäng curry, kokosmjölk, limeblad och brytbönor. |
C. Pad ki mow. Wokad kycklingfilé, fläskkött och tiger-räkor med chili, vitlök, blandade grönsaker och basilika. |
8. Pad namn man hoi. Wokat nötkött med broccoli, blomkål och morötter. |
16. Ghung tod. Friterade tigerräkor, sallad och sötsur sås. |
16. Ghung tod. Friterade tigerräkor, sallad och sötsur sås. |
Pad prik gai - Wokad kycklingfilé med chili, gul lök, purjolök och paprika |
D. Gai tod. Friterad kycklingfilé, sallad och sötsur sås. |
7. Keang panäng. Kycklingfilé i panäng curry, kokosmjölk, limeblad och brytbönor. |
C. Pad ki mow. Wokad kycklingfilé, fläskkött och tiger-räkor med chili, vitlök, blandade grönsaker och basilika. |
A. Keang kari gai. Kycklingfilé i karicurry, kokosmjölk, lök, brytbönor och tomater. |
19. Satay gai. Grillad kycklingfilé på spett, jordnötssås och sallad. |
6. Keang krau sapparot. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, ananas och limeblad |
Pad prik nou - Wokat nötkött med chili, gul lök, purjolök och paprika |
6. Keang krau sapparot. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, ananas och limeblad |
19. Satay gai. Grillad kycklingfilé på spett, jordnötssås och sallad. |
A. Keang kari gai. Kycklingfilé i karicurry, kokosmjölk, lök, brytbönor och tomater. |
Pad pet gai - Wokad kycklingfilé med chilipasta, bambu, brytbönor, aubergine och limeblad |
D. Gai tod. Friterad kycklingfilé, sallad och sötsur sås. |
19. Satay gai. Grillad kycklingfilé på spett, jordnötssås och sallad. |
19. Satay gai. Grillad kycklingfilé på spett, jordnötssås och sallad. |
Pad pet gai - Wokad kycklingfilé med chilipasta, bambu, brytbönor, aubergine och limeblad |
19. Satay gai. Grillad kycklingfilé på spett, jordnötssås och sallad. |
C. Pad ki mow. Wokad kycklingfilé, fläskkött och tiger-räkor med chili, vitlök, blandade grönsaker och basilika. |
Pad prik moo - Wokat fläskkött med chili, gul lök, purjolök och paprika |
19. Satay gai. Grillad kycklingfilé på spett, jordnötssås och sallad. |
7. Keang panäng. Nötkött i panäng curry, kokosmjölk, limeblad och brytbönor. |
7. Keang panäng. Kycklingfilé i panäng curry, kokosmjölk, limeblad och brytbönor. |
7. Keang panäng. Kycklingfilé i panäng curry, kokosmjölk, limeblad och brytbönor. |
8. Pad namn man hoi. Wokat nötkött med broccoli, blomkål och morötter. |
8. Pad namn man hoi. Wokat nötkött med broccoli, blomkål och morötter. |
3. Keang ped. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, bambu, limeblad och söt basilika |
3. Keang ped. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, bambu, limeblad och söt basilika |
4. Keang keaw wan. Kycklingfilé i grön curry, kokosmjölk, aubergine, zuccini, limeblad och söt basilika |
6. Keang krau sapparot. Fläskkött i röd curry, kokosmjölk, ananas och limeblad |
Tisdag rätt 2 |
---|
16. Ghung tod. Friterade tigerräkor, sallad och sötsur sås. |
Pad phak - Wokade blandade grönsaker |
Pad phak - Wokade blandade grönsaker |
Pad phak - Wokade blandade grönsaker |
19. Satay gai. Grillad kycklingfilé på spett, jordnötssås och sallad. |
Pad prik nou - Wokat nötkött med chili, gul lök, purjolök och paprika |
8. Pad namn man hoi. Wokat nötkött med broccoli, blomkål och morötter. |
19. Satay gai. Grillad kycklingfilé på spett, jordnötssås och sallad. |
12. Pad won sen. Wokat fläskkött med glasnudlar, ägg, bambu, gul lök och purjolök |
12. Pad won sen. Wokat fläskkött med glasnudlar, ägg, bambu, gul lök och purjolök |
12. Pad won sen. Wokad kycklingfilé med glasnudlar, ägg, bambu, gul lök och purjolök |
16. Ghung tod. Friterade tigerräkor, sallad och sötsur sås. |
12. Pad won sen. Wokat fläskkött med glasnudlar, ägg, bambu, gul lök och purjolök |
16. Ghung tod. Friterade tigerräkor, sallad och sötsur sås. |
19. Satay gai. Grillad kycklingfilé på spett, jordnötssås och sallad. |
19. Satay gai. Grillad kycklingfilé på spett, jordnötssås och sallad. |
D. Gai tod. Friterad kycklingfilé, sallad och sötsur sås. |
C. Pad ki mow. Wokad kycklingfilé, fläskkött och tiger-räkor med chili, vitlök, blandade grönsaker och basilika. |
D. Gai tod. Friterad kycklingfilé, sallad och sötsur sås. |
19. Satay gai. Grillad kycklingfilé på spett, jordnötssås och sallad. |
16. Ghung tod. Friterade tigerräkor, sallad och sötsur sås. |
8. Pad namn man hoi. Wokat nötkött med broccoli, blomkål och morötter. |
A. Keang kari gai. Kycklingfilé i karicurry, kokosmjölk, lök, brytbönor och tomater. |
Pad prik moo - Wokat fläskkött med chili, gul lök, purjolök och paprika |
Pad prik moo - Wokat fläskkött med chili, gul lök, purjolök och paprika |
19. Satay gai. Grillad kycklingfilé på spett, jordnötssås och sallad. |
19. Satay gai. Grillad kycklingfilé på spett, jordnötssås och sallad. |
16. Ghung tod. Friterade tigerräkor, sallad och sötsur sås. |
Pad pet gai - Wokad kycklingfilé med chilipasta, bambu, brytbönor, aubergine och limeblad |
12. Pad won sen. Wokat fläskkött med glasnudlar, ägg, bambu, gul lök och purjolök |
8. Pad namn man hoi. Wokat nötkött med broccoli, blomkål och morötter. |
16. Ghung tod. Friterade tigerräkor, sallad och sötsur sås. |
Pad prik nou - Wokat nötkött med chili, gul lök, purjolök och paprika |
Pad prik nou - Wokat nötkött med chili, gul lök, purjolök och paprika |
20. Pho pia jee. Vegetariska vårrullar, sallad och sötsur sås. |
12. Pad won sen. Wokat fläskkött med glasnudlar, ägg, bambu, gul lök och purjolök |
Pad pet gai - Wokad kycklingfilé med chilipasta, bambu, brytbönor, aubergine och limeblad |
Pad prik nou - Wokat nötkött med chili, gul lök, purjolök och paprika |
16. Ghung tod. Friterade tigerräkor, sallad och sötsur sås. |
12. Pad won sen. Wokat fläskkött med glasnudlar, ägg, bambu, gul lök och purjolök |
19. Satay gai. Grillad kycklingfilé på spett, jordnötssås och sallad. |
19. Satay gai. Grillad kycklingfilé på spett, jordnötssås och sallad. |
Pad prik gai - Wokad kycklingfilé med chili, gul lök, purjolök och paprika |
Pad prik gai - Wokad kycklingfilé med chili, gul lök, purjolök och paprika |
16. Ghung tod. Friterade tigerräkor, sallad och sötsur sås. |
16. Ghung tod. Friterade tigerräkor, sallad och sötsur sås. |
19. Satay gai. Grillad kycklingfilé på spett, jordnötssås och sallad. |
8. Pad namn man hoi. Wokat nötkött med broccoli, blomkål och morötter. |
Pad prik nou - Wokat nötkött med chili, gul lök, purjolök och paprika |
12. Pad won sen. Wokat fläskkött med glasnudlar, ägg, bambu, gul lök och purjolök |
19. Satay gai. Grillad kycklingfilé på spett, jordnötssås och sallad. |
12. Pad won sen. Wokat fläskkött med glasnudlar, ägg, bambu, gul lök och purjolök |
Pad prik nou - Wokat nötkött med chili, gul lök, purjolök och paprika |
20. Pho pia jee. Vegetariska vårrullar, sallad och sötsur sås. |
16. Ghung tod. Friterade tigerräkor, sallad och sötsur sås. |
B. Pad khing. Wokat fläskkött, ingefära, lök, purjolök och paprika. |
Pad prik moo - Wokat fläskkött med chili, gul lök, purjolök och paprika |
16. Ghung tod. Friterade tigerräkor, sallad och sötsur sås. |
B. Pad khing. Wokat fläskkött, ingefära, lök, purjolök och paprika. |
19. Satay gai. Grillad kycklingfilé på spett, jordnötssås och sallad. |
19. Satay gai. Grillad kycklingfilé på spett, jordnötssås och sallad. |
Pad prik moo - Wokat fläskkött med chili, gul lök, purjolök och paprika |
19. Satay gai. Grillad kycklingfilé på spett, jordnötssås och sallad. |
Pad phak - Wokade blandade grönsaker |
19. Satay gai. Grillad kycklingfilé på spett, jordnötssås och sallad. |
19. Satay gai. Grillad kycklingfilé på spett, jordnötssås och sallad. |
16. Ghung tod. Friterade tigerräkor, sallad och sötsur sås. |
16. Ghung tod. Friterade tigerräkor, sallad och sötsur sås. |
6. Keang krau sapparot. Fläskkött i röd curry, kokosmjölk, ananas och limeblad |
7. Keang panäng. Nötkött i panäng curry, kokosmjölk, limeblad och brytbönor. |
Specialrätt Tisdag |
---|
Pad Phak Moo - Wokat fläskkött med grönsaker |
Pad Namprikpaow Ghung -Wokade tigerräkor och blandade grönsaker |
Pad won sen ghung - Wokade glasnudlar med tigerräkor, bambu, gul lök och purjolök |
Pad won sen ghung - Wokade glasnudlar med tigerräkor, bambu, gul lök och purjolök |
Pad Namprikpaow Ghung -Wokade tigerräkor och blandade grönsaker |
Pad Namprikpaow Ghung -Wokade tigerräkor och blandade grönsaker |
Pad phak - Wokade blandade grönsaker |
Chu chi pla - Panerad laxfilé med röd currysås, brytbönor och limeblad. |
Onsdag rätt 1 |
---|
6. Keang krau sapparot. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, ananas och limeblad |
8. Pad namn man hoi. Wokat nötkött med broccoli, blomkål och morötter. |
12. Pad won sen. Wokad kycklingfilé med glasnudlar, ägg, bambu, gul lök och purjolök |
12. Pad won sen. Wokad kycklingfilé med glasnudlar, ägg, bambu, gul lök och purjolök |
12. Pad won sen. Wokad kycklingfilé med glasnudlar, ägg, bambu, gul lök och purjolök |
7. Keang panäng. Kycklingfilé i panäng curry, kokosmjölk, limeblad och brytbönor. |
7. Keang panäng. Kycklingfilé i panäng curry, kokosmjölk, limeblad och brytbönor. |
C. Pad ki mow. Wokad kycklingfilé, fläskkött och tiger-räkor med chili, vitlök, blandade grönsaker och basilika. |
A. Keang kari gai. Kycklingfilé i karicurry, kokosmjölk, lök, brytbönor och tomater. |
7. Keang panäng. Nötkött i panäng curry, kokosmjölk, limeblad och brytbönor. |
19. Satay gai. Grillad kycklingfilé på spett, jordnötssås och sallad. |
19. Satay gai. Grillad kycklingfilé på spett, jordnötssås och sallad. |
C. Pad ki mow. Wokad kycklingfilé, fläskkött och tiger-räkor med chili, vitlök, blandade grönsaker och basilika. |
A. Keang kari gai. Kycklingfilé i karicurry, kokosmjölk, lök, brytbönor och tomater. |
4. Keang keaw wan. Kycklingfilé i grön curry, kokosmjölk, aubergine, zuccini, limeblad och söt basilika |
7. Keang panäng. Kycklingfilé i panäng curry, kokosmjölk, limeblad och brytbönor. |
6. Keang krau sapparot. Fläskkött i röd curry, kokosmjölk, ananas och limeblad |
B. Pad khing. Wokat fläskkött, ingefära, lök, purjolök och paprika. |
7. Keang panäng. Kycklingfilé i panäng curry, kokosmjölk, limeblad och brytbönor. |
B. Pad khing. Wokat fläskkött, ingefära, lök, purjolök och paprika. |
7. Keang panäng. Kycklingfilé i panäng curry, kokosmjölk, limeblad och brytbönor. |
7. Keang panäng. Kycklingfilé i panäng curry, kokosmjölk, limeblad och brytbönor. |
4. Keang keaw wan. Kycklingfilé i grön curry, kokosmjölk, aubergine, zuccini, limeblad och söt basilika |
4. Keang keaw wan. Kycklingfilé i grön curry, kokosmjölk, aubergine, zuccini, limeblad och söt basilika |
7. Keang panäng. Kycklingfilé i panäng curry, kokosmjölk, limeblad och brytbönor. |
7. Keang panäng. Nötkött i panäng curry, kokosmjölk, limeblad och brytbönor. |
C. Pad ki mow. Wokad kycklingfilé, fläskkött och tiger-räkor med chili, vitlök, blandade grönsaker och basilika. |
C. Pad ki mow. Wokad kycklingfilé, fläskkött och tiger-räkor med chili, vitlök, blandade grönsaker och basilika. |
D. Gai tod. Friterad kycklingfilé, sallad och sötsur sås. |
7. Keang panäng. Kycklingfilé i panäng curry, kokosmjölk, limeblad och brytbönor. |
6. Keang krau sapparot. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, ananas och limeblad |
C. Pad ki mow. Wokad kycklingfilé, fläskkött och tiger-räkor med chili, vitlök, blandade grönsaker och basilika. |
Pad pet moo - Wokat fläskkött med chilipasta, bambu, brytbönor, aubergine och limeblad |
Pad pet moo - Wokat fläskkött med chilipasta, bambu, brytbönor, aubergine och limeblad |
7. Keang panäng. Kycklingfilé i panäng curry, kokosmjölk, limeblad och brytbönor. |
C. Pad ki mow. Wokad kycklingfilé, fläskkött och tiger-räkor med chili, vitlök, blandade grönsaker och basilika. |
4. Keang keaw wan. Kycklingfilé i grön curry, kokosmjölk, aubergine, zuccini, limeblad och söt basilika |
4. Keang keaw wan. Kycklingfilé i grön curry, kokosmjölk, aubergine, zuccini, limeblad och söt basilika |
8. Pad namn man hoi. Wokat nötkött med broccoli, blomkål och morötter. |
10. Pad gai. Wokad kycklingfilé med cashewnötter, purjolök, gul lök, morötter och paprika. |
19. Satay gai. Grillad kycklingfilé på spett, jordnötssås och sallad. |
6. Keang krau sapparot. Fläskkött i röd curry, kokosmjölk, ananas och limeblad |
4. Keang keaw wan. Kycklingfilé i grön curry, kokosmjölk, aubergine, zuccini, limeblad och söt basilika |
A. Keang kari gai. Kycklingfilé i karicurry, kokosmjölk, lök, brytbönor och tomater. |
Gai Tod - Friterad kycklingfilé med sallad och sweetchilisås |
7. Keang panäng. Kycklingfilé i panäng curry, kokosmjölk, limeblad och brytbönor. |
7. Keang panäng. Kycklingfilé i panäng curry, kokosmjölk, limeblad och brytbönor. |
7. Keang panäng. Kycklingfilé i panäng curry, kokosmjölk, limeblad och brytbönor. |
7. Keang panäng. Kycklingfilé i panäng curry, kokosmjölk, limeblad och brytbönor. |
12. Pad won sen. Wokat fläskkött med glasnudlar, ägg, bambu, gul lök och purjolök |
4. Keang keaw wan. Kycklingfilé i grön curry, kokosmjölk, aubergine, zuccini, limeblad och söt basilika |
7. Keang panäng. Nötkött i panäng curry, kokosmjölk, limeblad och brytbönor. |
10. Pad gai. Wokad kycklingfilé med cashewnötter, purjolök, gul lök, morötter och paprika. |
7. Keang panäng. Kycklingfilé i panäng curry, kokosmjölk, limeblad och brytbönor. |
3. Keang ped. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, bambu, limeblad och söt basilika |
3. Keang ped. Fläskkött i röd curry, kokosmjölk, bambu, limeblad och söt basilika |
7. Keang panäng. Nötkött i panäng curry, kokosmjölk, limeblad och brytbönor. |
7. Keang panäng. Kycklingfilé i panäng curry, kokosmjölk, limeblad och brytbönor. |
3. Keang ped. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, bambu, limeblad och söt basilika |
7. Keang panäng. Kycklingfilé i panäng curry, kokosmjölk, limeblad och brytbönor. |
A. Keang kari gai. Kycklingfilé i karicurry, kokosmjölk, lök, brytbönor och tomater. |
Pad pet gai - Wokad kycklingfilé med chilipasta, bambu, brytbönor, aubergine och limeblad |
A. Keang kari gai. Kycklingfilé i karicurry, kokosmjölk, lök, brytbönor och tomater. |
19. Satay gai. Grillad kycklingfilé på spett, jordnötssås och sallad. |
7. Keang panäng. Nötkött i panäng curry, kokosmjölk, limeblad och brytbönor. |
8. Pad namn man hoi. Wokad kycklingfilé med broccoli, blomkål och morötter. |
16. Ghung tod. Friterade tigerräkor, sallad och sötsur sås. |
12. Pad won sen. Wokad kycklingfilé med glasnudlar, ägg, bambu, gul lök och purjolök |
4. Keang keaw wan. Kycklingfilé i grön curry, kokosmjölk, aubergine, zuccini, limeblad och söt basilika |
4. Keang keaw wan. Kycklingfilé i grön curry, kokosmjölk, aubergine, zuccini, limeblad och söt basilika |
4. Keang keaw wan. Kycklingfilé i grön curry, kokosmjölk, aubergine, zuccini, limeblad och söt basilika |
7. Keang panäng. Kycklingfilé i panäng curry, kokosmjölk, limeblad och brytbönor. |
7. Keang panäng. Kycklingfilé i panäng curry, kokosmjölk, limeblad och brytbönor. |
7. Keang panäng. Nötkött i panäng curry, kokosmjölk, limeblad och brytbönor. |
7. Keang panäng. Nötkött i panäng curry, kokosmjölk, limeblad och brytbönor. |
7. Keang panäng. Nötkött i panäng curry, kokosmjölk, limeblad och brytbönor. |
8. Pad namn man hoi. Wokat nötkött med broccoli, blomkål och morötter. |
8. Pad namn man hoi. Wokat nötkött med broccoli, blomkål och morötter. |
Onsdag rätt 2 |
---|
Pad prik nou - Wokat nötkött med chili, gul lök, purjolök och paprika |
A. Keang kari gai. Kycklingfilé i karicurry, kokosmjölk, lök, brytbönor och tomater. |
16. Ghung tod. Friterade tigerräkor, sallad och sötsur sås. |
16. Ghung tod. Friterade tigerräkor, sallad och sötsur sås. |
16. Ghung tod. Friterade tigerräkor, sallad och sötsur sås. |
12. Pad won sen. Wokat fläskkött med glasnudlar, ägg, bambu, gul lök och purjolök |
12. Pad won sen. Wokat fläskkött med glasnudlar, ägg, bambu, gul lök och purjolök |
D. Gai tod. Friterad kycklingfilé, sallad och sötsur sås. |
Bami jee - Wokade äggnudlar med grönsaker |
19. Satay gai. Grillad kycklingfilé på spett, jordnötssås och sallad. |
Pad prik nou - Wokat nötkött med chili, gul lök, purjolök och paprika |
Pad khing moo - Wokat fläskkött med ingefära, gul lök, purjolök och paprika |
19. Satay gai. Grillad kycklingfilé på spett, jordnötssås och sallad. |
Bami jee - Wokade äggnudlar med grönsaker |
12. Pad won sen. Wokat fläskkött med glasnudlar, ägg, bambu, gul lök och purjolök |
Bami jee - Wokade äggnudlar med grönsaker |
D. Gai tod. Friterad kycklingfilé, sallad och sötsur sås. |
19. Satay gai. Grillad kycklingfilé på spett, jordnötssås och sallad. |
12. Pad won sen. Wokat fläskkött med glasnudlar, ägg, bambu, gul lök och purjolök |
19. Satay gai. Grillad kycklingfilé på spett, jordnötssås och sallad. |
12. Pad won sen. Wokat fläskkött med glasnudlar, ägg, bambu, gul lök och purjolök |
8. Pad namn man hoi. Wokat nötkött med broccoli, blomkål och morötter. |
12. Pad won sen. Wokat fläskkött med glasnudlar, ägg, bambu, gul lök och purjolök |
12. Pad won sen. Wokad kycklingfilé med glasnudlar, ägg, bambu, gul lök och purjolök |
D. Gai tod. Friterad kycklingfilé, sallad och sötsur sås. |
D. Gai tod. Friterad kycklingfilé, sallad och sötsur sås. |
C. Pad ki mow. Wokad kycklingfilé, fläskkött och tiger-räkor med chili, vitlök, blandade grönsaker och basilika. |
12. Pad won sen. Wokat fläskkött med glasnudlar, ägg, bambu, gul lök och purjolök |
8. Pad namn man hoi. Wokat nötkött med broccoli, blomkål och morötter. |
19. Satay gai. Grillad kycklingfilé på spett, jordnötssås och sallad. |
19. Satay gai. Grillad kycklingfilé på spett, jordnötssås och sallad. |
19. Satay gai. Grillad kycklingfilé på spett, jordnötssås och sallad. |
Pad phak - Wokade blandade grönsaker |
19. Satay gai. Grillad kycklingfilé på spett, jordnötssås och sallad. |
Pad won sen ghung - Wokade glasnudlar med tigerräkor, bambu, gul lök och purjolök |
Pad won sen ghung - Wokade glasnudlar med tigerräkor, bambu, gul lök och purjolök |
A. Keang kari gai. Kycklingfilé i karicurry, kokosmjölk, lök, brytbönor och tomater. |
Pad prik nou - Wokat nötkött med chili, gul lök, purjolök och paprika |
19. Satay gai. Grillad kycklingfilé på spett, jordnötssås och sallad. |
12. Pad won sen. Wokat fläskkött med glasnudlar, ägg, bambu, gul lök och purjolök |
Pad phak - Wokade blandade grönsaker |
12. Pad won sen. Wokat fläskkött med glasnudlar, ägg, bambu, gul lök och purjolök |
8. Pad namn man hoi. Wokat nötkött med broccoli, blomkål och morötter. |
8. Pad namn man hoi. Wokat nötkött med broccoli, blomkål och morötter. |
8. Pad namn man hoi. Wokat nötkött med broccoli, blomkål och morötter. |
7. Keang panäng. Kycklingfilé i panäng curry, kokosmjölk, limeblad och brytbönor. |
12. Pad won sen. Wokat fläskkött med glasnudlar, ägg, bambu, gul lök och purjolök |
12. Pad won sen. Wokad kycklingfilé med glasnudlar, ägg, bambu, gul lök och purjolök |
20. Pho pia jee. Vegetariska vårrullar, sallad och sötsur sås. |
12. Pad won sen. Wokat fläskkött med glasnudlar, ägg, bambu, gul lök och purjolök |
16. Ghung tod. Friterade tigerräkor, sallad och sötsur sås. |
D. Gai tod. Friterad kycklingfilé, sallad och sötsur sås. |
19. Satay gai. Grillad kycklingfilé på spett, jordnötssås och sallad. |
16. Ghung tod. Friterade tigerräkor, sallad och sötsur sås. |
16. Ghung tod. Friterade tigerräkor, sallad och sötsur sås. |
8. Pad namn man hoi. Wokat nötkött med broccoli, blomkål och morötter. |
12. Pad won sen. Wokat fläskkött med glasnudlar, ägg, bambu, gul lök och purjolök |
16. Ghung tod. Friterade tigerräkor, sallad och sötsur sås. |
D. Gai tod. Friterad kycklingfilé, sallad och sötsur sås. |
16. Ghung tod. Friterade tigerräkor, sallad och sötsur sås. |
12. Pad won sen. Wokad kycklingfilé med glasnudlar, ägg, bambu, gul lök och purjolök |
16. Ghung tod. Friterade tigerräkor, sallad och sötsur sås. |
16. Ghung tod. Friterade tigerräkor, sallad och sötsur sås. |
16. Ghung tod. Friterade tigerräkor, sallad och sötsur sås. |
16. Ghung tod. Friterade tigerräkor, sallad och sötsur sås. |
19. Satay gai. Grillad kycklingfilé på spett, jordnötssås och sallad. |
19. Satay gai. Grillad kycklingfilé på spett, jordnötssås och sallad. |
10. Pad gai. Wokad kycklingfilé med cashewnötter, purjolök, gul lök, morötter och paprika. |
10. Pad gai. Wokad kycklingfilé med cashewnötter, purjolök, gul lök, morötter och paprika. |
Specialrätt Onsdag |
---|
Pad won sen ghung - Wokade glasnudlar med tigerräkor, bambu, gul lök och purjolök |
Pad won sen ghung - Wokade glasnudlar med tigerräkor, bambu, gul lök och purjolök |
Pla Tod - Friterad fisk med sweetchilisås och sallad |
Pad Namprikpaow Ghung -Wokade tigerräkor och blandade grönsaker |
Pla Tod - Friterad fisk med sweetchilisås och sallad |
Pad Namprikpaow Ghung -Wokade tigerräkor och blandade grönsaker |
Pla Tod - Friterad fisk med sweetchilisås och sallad |
Pad Phak Moo - Wokat fläskkött med grönsaker |
Pad Phak Moo - Wokat fläskkött med grönsaker |
Pho pia gai - Friterade kycklingvårrullar med sallad och sweetchilisås |
Torsdag rätt 1 |
---|
A. Keang kari gai. Kycklingfilé i karicurry, kokosmjölk, lök, brytbönor och tomater. |
4. Keang keaw wan. Kycklingfilé i grön curry, kokosmjölk, aubergine, zuccini, limeblad och söt basilika |
A. Keang kari gai. Kycklingfilé i karicurry, kokosmjölk, lök, brytbönor och tomater. |
A. Keang kari gai. Kycklingfilé i karicurry, kokosmjölk, lök, brytbönor och tomater. |
A. Keang kari gai. Kycklingfilé i karicurry, kokosmjölk, lök, brytbönor och tomater. |
10. Pad gai. Wokad kycklingfilé med cashewnötter, purjolök, gul lök, morötter och paprika. |
10. Pad gai. Wokad kycklingfilé med cashewnötter, purjolök, gul lök, morötter och paprika. |
A. Keang kari gai. Kycklingfilé i karicurry, kokosmjölk, lök, brytbönor och tomater. |
7. Keang panäng. Kycklingfilé i panäng curry, kokosmjölk, limeblad och brytbönor. |
6. Keang krau sapparot. Fläskkött i röd curry, kokosmjölk, ananas och limeblad |
D. Gai tod. Friterad kycklingfilé, sallad och sötsur sås. |
D. Gai tod. Friterad kycklingfilé, sallad och sötsur sås. |
A. Keang kari gai. Kycklingfilé i karicurry, kokosmjölk, lök, brytbönor och tomater. |
7. Keang panäng. Kycklingfilé i panäng curry, kokosmjölk, limeblad och brytbönor. |
Pad prik gai - Wokad kycklingfilé med chili, gul lök, purjolök och paprika |
Pad prik nou - Wokat nötkött med chili, gul lök, purjolök och paprika |
A. Keang kari gai. Kycklingfilé i karicurry, kokosmjölk, lök, brytbönor och tomater. |
7. Keang panäng. Nötkött i panäng curry, kokosmjölk, limeblad och brytbönor. |
A. Keang kari gai. Kycklingfilé i karicurry, kokosmjölk, lök, brytbönor och tomater. |
3. Keang ped. Nötkött i röd curry, kokosmjölk, bambu, limeblad och söt basilika |
7. Keang panäng. Kycklingfilé i panäng curry, kokosmjölk, limeblad och brytbönor. |
A. Keang kari gai. Kycklingfilé i karicurry, kokosmjölk, lök, brytbönor och tomater. |
Pad prik nou - Wokat nötkött med chili, gul lök, purjolök och paprika |
6. Keang krau sapparot. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, ananas och limeblad |
6. Keang krau sapparot. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, ananas och limeblad |
4. Keang keaw wan. Kycklingfilé i grön curry, kokosmjölk, aubergine, zuccini, limeblad och söt basilika |
4. Keang keaw wan. Kycklingfilé i grön curry, kokosmjölk, aubergine, zuccini, limeblad och söt basilika |
3. Keang ped. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, bambu, limeblad och söt basilika |
7. Keang panäng. Kycklingfilé i panäng curry, kokosmjölk, limeblad och brytbönor. |
12. Pad won sen. Wokat fläskkött med glasnudlar, ägg, bambu, gul lök och purjolök |
A. Keang kari gai. Kycklingfilé i karicurry, kokosmjölk, lök, brytbönor och tomater. |
12. Pad won sen. Wokat fläskkött med glasnudlar, ägg, bambu, gul lök och purjolök |
A. Keang kari gai. Kycklingfilé i karicurry, kokosmjölk, lök, brytbönor och tomater. |
A. Keang kari gai. Kycklingfilé i karicurry, kokosmjölk, lök, brytbönor och tomater. |
Pad prik gai - Wokad kycklingfilé med chili, gul lök, purjolök och paprika |
7. Keang panäng. Kycklingfilé i panäng curry, kokosmjölk, limeblad och brytbönor. |
3. Keang ped. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, bambu, limeblad och söt basilika |
3. Keang ped. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, bambu, limeblad och söt basilika |
16. Ghung tod. Friterade tigerräkor, sallad och sötsur sås. |
3. Keang ped. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, bambu, limeblad och söt basilika |
6. Keang krau sapparot. Fläskkött i röd curry, kokosmjölk, ananas och limeblad |
12. Pad won sen. Wokad kycklingfilé med glasnudlar, ägg, bambu, gul lök och purjolök |
8. Pad namn man hoi. Wokat nötkött med broccoli, blomkål och morötter. |
19. Satay gai. Grillad kycklingfilé på spett, jordnötssås och sallad. |
12. Pad won sen. Wokad kycklingfilé med glasnudlar, ägg, bambu, gul lök och purjolök |
A. Keang kari gai. Kycklingfilé i karicurry, kokosmjölk, lök, brytbönor och tomater. |
6. Keang krau sapparot. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, ananas och limeblad |
6. Keang krau sapparot. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, ananas och limeblad |
6. Keang krau sapparot. Fläskkött i röd curry, kokosmjölk, ananas och limeblad |
19. Satay gai. Grillad kycklingfilé på spett, jordnötssås och sallad. |
A. Keang kari gai. Kycklingfilé i karicurry, kokosmjölk, lök, brytbönor och tomater. |
Pad pet gai - Wokad kycklingfilé med chilipasta, bambu, brytbönor, aubergine och limeblad |
4. Keang keaw wan. Kycklingfilé i grön curry, kokosmjölk, aubergine, zuccini, limeblad och söt basilika |
7. Keang panäng. Kycklingfilé i panäng curry, kokosmjölk, limeblad och brytbönor. |
4. Keang keaw wan. Kycklingfilé i grön curry, kokosmjölk, aubergine, zuccini, limeblad och söt basilika |
A. Keang kari gai. Kycklingfilé i karicurry, kokosmjölk, lök, brytbönor och tomater. |
7. Keang panäng. Kycklingfilé i panäng curry, kokosmjölk, limeblad och brytbönor. |
4. Keang keaw wan. Kycklingfilé i grön curry, kokosmjölk, aubergine, zuccini, limeblad och söt basilika |
6. Keang krau sapparot. Fläskkött i röd curry, kokosmjölk, ananas och limeblad |
8. Pad namn man hoi. Wokat nötkött med broccoli, blomkål och morötter. |
6. Keang krau sapparot. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, ananas och limeblad |
4. Keang keaw wan. Kycklingfilé i grön curry, kokosmjölk, aubergine, zuccini, limeblad och söt basilika |
10. Pad gai. Wokad kycklingfilé med cashewnötter, purjolök, gul lök, morötter och paprika. |
6. Keang krau sapparot. Fläskkött i röd curry, kokosmjölk, ananas och limeblad |
7. Keang panäng. Kycklingfilé i panäng curry, kokosmjölk, limeblad och brytbönor. |
7. Keang panäng. Kycklingfilé i panäng curry, kokosmjölk, limeblad och brytbönor. |
16. Ghung tod. Friterade tigerräkor, sallad och sötsur sås. |
19. Satay gai. Grillad kycklingfilé på spett, jordnötssås och sallad. |
16. Ghung tod. Friterade tigerräkor, sallad och sötsur sås. |
10. Pad gai. Wokad kycklingfilé med cashewnötter, purjolök, gul lök, morötter och paprika. |
4. Keang keaw wan. Kycklingfilé i grön curry, kokosmjölk, aubergine, zuccini, limeblad och söt basilika |
4. Keang keaw wan. Kycklingfilé i grön curry, kokosmjölk, aubergine, zuccini, limeblad och söt basilika |
B. Pad khing. Wokat fläskkött, ingefära, lök, purjolök och paprika. |
B. Pad khing. Wokad kycklingfilé, ingefära, lök, purjolök och paprika. |
11. Pad kraprau. Wokad kycklingfilé med vitlök, chili, gul lök, bambu, brytbönor och stark basilika. |
11. Pad kraprau. Wokad kycklingfilé med vitlök, chili, gul lök, bambu, brytbönor och stark basilika. |
Torsdag rätt 2 |
---|
12. Pad won sen. Wokat fläskkött med glasnudlar, ägg, bambu, gul lök och purjolök |
12. Pad won sen. Wokat fläskkött med glasnudlar, ägg, bambu, gul lök och purjolök |
Bami jee - Wokade äggnudlar med grönsaker |
Bami jee - Wokade äggnudlar med grönsaker |
Bami jee - Wokade äggnudlar med grönsaker |
Bami jee - Wokade äggnudlar med grönsaker |
B. Pad khing. Wokat fläskkött, ingefära, lök, purjolök och paprika. |
8. Pad namn man hoi. Wokad kycklingfilé med broccoli, blomkål och morötter. |
Bami jee - Wokade äggnudlar med grönsaker |
8. Pad namn man hoi. Wokat nötkött med broccoli, blomkål och morötter. |
16. Ghung tod. Friterade tigerräkor, sallad och sötsur sås. |
19. Satay gai. Grillad kycklingfilé på spett, jordnötssås och sallad. |
Pad phak - Wokade blandade grönsaker |
12. Pad won sen. Wokad kycklingfilé med glasnudlar, ägg, bambu, gul lök och purjolök |
Bami jee - Wokade äggnudlar med grönsaker |
D. Gai tod. Friterad kycklingfilé, sallad och sötsur sås. |
8. Pad namn man hoi. Wokat nötkött med broccoli, blomkål och morötter. |
8. Pad namn man hoi. Wokat nötkött med broccoli, blomkål och morötter. |
19. Satay gai. Grillad kycklingfilé på spett, jordnötssås och sallad. |
16. Ghung tod. Friterade tigerräkor, sallad och sötsur sås. |
Bami jee - Wokade äggnudlar med grönsaker |
Bami jee - Wokade äggnudlar med grönsaker |
16. Ghung tod. Friterade tigerräkor, sallad och sötsur sås. |
12. Pad won sen. Wokat fläskkött med glasnudlar, ägg, bambu, gul lök och purjolök |
A. Keang kari gai. Kycklingfilé i karicurry, kokosmjölk, lök, brytbönor och tomater. |
8. Pad namn man hoi. Wokat nötkött med broccoli, blomkål och morötter. |
4. Keang keaw wan. Kycklingfilé i grön curry, kokosmjölk, aubergine, zuccini, limeblad och söt basilika |
16. Ghung tod. Friterade tigerräkor, sallad och sötsur sås. |
12. Pad won sen. Wokat fläskkött med glasnudlar, ägg, bambu, gul lök och purjolök |
Bumbai gai - Kycklingfilé i gul curry, kokosmjölk, potatis, morot, gurka och spansk peppar. |
Pad prik gai - Wokad kycklingfilé med chili, gul lök, purjolök och paprika |
16. Ghung tod. Friterade tigerräkor, sallad och sötsur sås. |
D. Gai tod. Friterad kycklingfilé, sallad och sötsur sås. |
16. Ghung tod. Friterade tigerräkor, sallad och sötsur sås. |
A. Keang kari gai. Kycklingfilé i karicurry, kokosmjölk, lök, brytbönor och tomater. |
Pad prik nou - Wokat nötkött med chili, gul lök, purjolök och paprika |
4. Keang keaw wan. Nötkött i grön curry, kokosmjölk, aubergine, zuccini, limeblad och söt basilika |
Pad phak - Wokade blandade grönsaker |
12. Pad won sen. Wokat fläskkött med glasnudlar, ägg, bambu, gul lök och purjolök |
12. Pad won sen. Wokad kycklingfilé med glasnudlar, ägg, bambu, gul lök och purjolök |
B. Pad khing. Wokat fläskkött, ingefära, lök, purjolök och paprika. |
8. Pad namn man hoi. Wokat nötkött med broccoli, blomkål och morötter. |
16. Ghung tod. Friterade tigerräkor, sallad och sötsur sås. |
16. Ghung tod. Friterade tigerräkor, sallad och sötsur sås. |
Pad phak - Wokade blandade grönsaker |
8. Pad namn man hoi. Wokat nötkött med broccoli, blomkål och morötter. |
8. Pad namn man hoi. Wokat nötkött med broccoli, blomkål och morötter. |
12. Pad won sen. Wokat fläskkött med glasnudlar, ägg, bambu, gul lök och purjolök |
19. Satay gai. Grillad kycklingfilé på spett, jordnötssås och sallad. |
6. Keang krau sapparot. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, ananas och limeblad |
12. Pad won sen. Wokat fläskkött med glasnudlar, ägg, bambu, gul lök och purjolök |
12. Pad won sen. Wokat fläskkött med glasnudlar, ägg, bambu, gul lök och purjolök |
17. Pho pia. Friterade fläskvårrullar, sallad och sötsur sås. |
12. Pad won sen. Wokad kycklingfilé med glasnudlar, ägg, bambu, gul lök och purjolök |
Pad phak - Wokade blandade grönsaker |
Pad phak - Wokade blandade grönsaker |
10. Pad gai. Wokad kycklingfilé med cashewnötter, purjolök, gul lök, morötter och paprika. |
Pad prik nou - Wokat nötkött med chili, gul lök, purjolök och paprika |
Pad prik nou - Wokat nötkött med chili, gul lök, purjolök och paprika |
20. Pho pia jee. Vegetariska vårrullar, sallad och sötsur sås. |
16. Ghung tod. Friterade tigerräkor, sallad och sötsur sås. |
16. Ghung tod. Friterade tigerräkor, sallad och sötsur sås. |
D. Gai tod. Friterad kycklingfilé, sallad och sötsur sås. |
D. Gai tod. Friterad kycklingfilé, sallad och sötsur sås. |
12. Pad won sen. Wokad kycklingfilé med glasnudlar, ägg, bambu, gul lök och purjolök |
12. Pad won sen. Wokad kycklingfilé med glasnudlar, ägg, bambu, gul lök och purjolök |
Specialrätt Torsdag |
---|
Pla Tod - Friterad fisk med sweetchilisås och sallad |
Pla Tod - Friterad fisk med sweetchilisås och sallad |
Pad Phak Moo - Wokat fläskkött med grönsaker |
Pad Phak Moo - Wokat fläskkött med grönsaker |
Pla Tod - Friterad fisk med sweetchilisås och sallad |
Pad Phak Tofu - Wokad tofu med grönsaker |
Pad Phak Tofu - Wokad tofu med grönsaker |
Pad Phak Moo - Wokat fläskkött med grönsaker |
Pad Phak Moo - Wokat fläskkött med grönsaker |
Pad won sen ghung - Wokade glasnudlar med tigerräkor, bambu, gul lök och purjolök |
Pad Phak Tofu - Wokad tofu med grönsaker |
Pad prik nou - Wokat nötkött med chili, gul lök, purjolök och paprika |
Fredag rätt 1 |
---|
3. Keang ped. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, bambu, limeblad och söt basilika |
6. Keang krau sapparot. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, ananas och limeblad |
6. Keang krau sapparot. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, ananas och limeblad |
6. Keang krau sapparot. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, ananas och limeblad |
6. Keang krau sapparot. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, ananas och limeblad |
16. Ghung tod. Friterade tigerräkor, sallad och sötsur sås. |
16. Ghung tod. Friterade tigerräkor, sallad och sötsur sås. |
3. Keang ped. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, bambu, limeblad och söt basilika |
6. Keang krau sapparot. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, ananas och limeblad |
3. Keang ped. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, bambu, limeblad och söt basilika |
6. Keang krau sapparot. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, ananas och limeblad |
6. Keang krau sapparot. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, ananas och limeblad |
10. Pad gai. Wokad kycklingfilé med cashewnötter, purjolök, gul lök, morötter och paprika. |
3. Keang ped. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, bambu, limeblad och söt basilika |
7. Keang panäng. Nötkött i panäng curry, kokosmjölk, limeblad och brytbönor. |
10. Pad gai. Wokad kycklingfilé med cashewnötter, purjolök, gul lök, morötter och paprika. |
3. Keang ped. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, bambu, limeblad och söt basilika |
3. Keang ped. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, bambu, limeblad och söt basilika |
6. Keang krau sapparot. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, ananas och limeblad |
10. Pad gai. Wokad kycklingfilé med cashewnötter, purjolök, gul lök, morötter och paprika. |
6. Keang krau sapparot. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, ananas och limeblad |
3. Keang ped. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, bambu, limeblad och söt basilika |
3. Keang ped. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, bambu, limeblad och söt basilika |
3. Keang ped. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, bambu, limeblad och söt basilika |
3. Keang ped. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, bambu, limeblad och söt basilika |
7. Keang panäng. Kycklingfilé i panäng curry, kokosmjölk, limeblad och brytbönor. |
3. Keang ped. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, bambu, limeblad och söt basilika |
6. Keang krau sapparot. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, ananas och limeblad |
3. Keang ped. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, bambu, limeblad och söt basilika |
A. Keang kari gai. Kycklingfilé i karicurry, kokosmjölk, lök, brytbönor och tomater. |
10. Pad gai. Wokad kycklingfilé med cashewnötter, purjolök, gul lök, morötter och paprika. |
3. Keang ped. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, bambu, limeblad och söt basilika |
3. Keang ped. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, bambu, limeblad och söt basilika |
6. Keang krau sapparot. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, ananas och limeblad |
3. Keang ped. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, bambu, limeblad och söt basilika |
10. Pad gai. Wokad kycklingfilé med cashewnötter, purjolök, gul lök, morötter och paprika. |
10. Pad gai. Wokad kycklingfilé med cashewnötter, purjolök, gul lök, morötter och paprika. |
3. Keang ped. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, bambu, limeblad och söt basilika |
10. Pad gai. Wokad kycklingfilé med cashewnötter, purjolök, gul lök, morötter och paprika. |
7. Keang panäng. Kycklingfilé i panäng curry, kokosmjölk, limeblad och brytbönor. |
10. Pad gai. Wokad kycklingfilé med cashewnötter, purjolök, gul lök, morötter och paprika. |
6. Keang krau sapparot. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, ananas och limeblad |
10. Pad gai. Wokad kycklingfilé med cashewnötter, purjolök, gul lök, morötter och paprika. |
3. Keang ped. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, bambu, limeblad och söt basilika |
3. Keang ped. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, bambu, limeblad och söt basilika |
3. Keang ped. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, bambu, limeblad och söt basilika |
6. Keang krau sapparot. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, ananas och limeblad |
10. Pad gai. Wokad kycklingfilé med cashewnötter, purjolök, gul lök, morötter och paprika. |
3. Keang ped. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, bambu, limeblad och söt basilika |
3. Keang ped. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, bambu, limeblad och söt basilika |
6. Keang krau sapparot. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, ananas och limeblad |
16. Ghung tod. Friterade tigerräkor, sallad och sötsur sås. |
3. Keang ped. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, bambu, limeblad och söt basilika |
10. Pad gai. Wokad kycklingfilé med cashewnötter, purjolök, gul lök, morötter och paprika. |
3. Keang ped. Fläskkött i röd curry, kokosmjölk, bambu, limeblad och söt basilika |
3. Keang ped. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, bambu, limeblad och söt basilika |
7. Keang panäng. Kycklingfilé i panäng curry, kokosmjölk, limeblad och brytbönor. |
10. Pad gai. Wokad kycklingfilé med cashewnötter, purjolök, gul lök, morötter och paprika. |
7. Keang panäng. Kycklingfilé i panäng curry, kokosmjölk, limeblad och brytbönor. |
4. Keang keaw wan. Kycklingfilé i grön curry, kokosmjölk, aubergine, zuccini, limeblad och söt basilika |
A. Keang kari gai. Kycklingfilé i karicurry, kokosmjölk, lök, brytbönor och tomater. |
6. Keang krau sapparot. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, ananas och limeblad |
6. Keang krau sapparot. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, ananas och limeblad |
A. Keang kari gai. Kycklingfilé i karicurry, kokosmjölk, lök, brytbönor och tomater. |
17. Pho pia. Friterade fläskvårrullar, sallad och sötsur sås. |
A. Keang kari gai. Kycklingfilé i karicurry, kokosmjölk, lök, brytbönor och tomater. |
6. Keang krau sapparot. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, ananas och limeblad |
3. Keang ped. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, bambu, limeblad och söt basilika |
3. Keang ped. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, bambu, limeblad och söt basilika |
A. Keang kari gai. Kycklingfilé i karicurry, kokosmjölk, lök, brytbönor och tomater. |
A. Keang kari gai. Kycklingfilé i karicurry, kokosmjölk, lök, brytbönor och tomater. |
15. Rad na. Wokade risnudlar med fläskkött i sojasås med broccoli, blomkål och morötter. |
13. Pad thai. Wokad kycklingfilé, räkor med risnudlar, ägg, morötter, purjolök, jordnötter och tamarind. |
Fredag rätt 2 |
---|
16. Ghung tod. Friterade tigerräkor, sallad och sötsur sås. |
17. Pho pia. Friterade fläskvårrullar, sallad och sötsur sås. |
17. Pho pia. Friterade fläskvårrullar, sallad och sötsur sås. |
17. Pho pia. Friterade fläskvårrullar, sallad och sötsur sås. |
Pad pet gai - Wokad kycklingfilé med chilipasta, bambu, brytbönor, aubergine och limeblad |
Pad pet gai - Wokad kycklingfilé med chilipasta, bambu, brytbönor, aubergine och limeblad |
16. Ghung tod. Friterade tigerräkor, sallad och sötsur sås. |
16. Ghung tod. Friterade tigerräkor, sallad och sötsur sås. |
16. Ghung tod. Friterade tigerräkor, sallad och sötsur sås. |
16. Ghung tod. Friterade tigerräkor, sallad och sötsur sås. |
16. Ghung tod. Friterade tigerräkor, sallad och sötsur sås. |
19. Satay gai. Grillad kycklingfilé på spett, jordnötssås och sallad. |
16. Ghung tod. Friterade tigerräkor, sallad och sötsur sås. |
16. Ghung tod. Friterade tigerräkor, sallad och sötsur sås. |
16. Ghung tod. Friterade tigerräkor, sallad och sötsur sås. |
16. Ghung tod. Friterade tigerräkor, sallad och sötsur sås. |
16. Ghung tod. Friterade tigerräkor, sallad och sötsur sås. |
Pad phak - Wokade blandade grönsaker |
16. Ghung tod. Friterade tigerräkor, sallad och sötsur sås. |
16. Ghung tod. Friterade tigerräkor, sallad och sötsur sås. |
12. Pad won sen. Wokad kycklingfilé med glasnudlar, ägg, bambu, gul lök och purjolök |
16. Ghung tod. Friterade tigerräkor, sallad och sötsur sås. |
16. Ghung tod. Friterade tigerräkor, sallad och sötsur sås. |
16. Ghung tod. Friterade tigerräkor, sallad och sötsur sås. |
B. Pad khing. Wokat fläskkött, ingefära, lök, purjolök och paprika. |
12. Pad won sen. Wokat fläskkött med glasnudlar, ägg, bambu, gul lök och purjolök |
16. Ghung tod. Friterade tigerräkor, sallad och sötsur sås. |
16. Ghung tod. Friterade tigerräkor, sallad och sötsur sås. |
3. Keang ped. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, bambu, limeblad och söt basilika |
16. Ghung tod. Friterade tigerräkor, sallad och sötsur sås. |
Pad pet gai - Wokad kycklingfilé med chilipasta, bambu, brytbönor, aubergine och limeblad |
12. Pad won sen. Wokat fläskkött med glasnudlar, ägg, bambu, gul lök och purjolök |
19. Satay gai. Grillad kycklingfilé på spett, jordnötssås och sallad. |
16. Ghung tod. Friterade tigerräkor, sallad och sötsur sås. |
16. Ghung tod. Friterade tigerräkor, sallad och sötsur sås. |
7. Keang panäng. Nötkött i panäng curry, kokosmjölk, limeblad och brytbönor. |
16. Ghung tod. Friterade tigerräkor, sallad och sötsur sås. |
12. Pad won sen. Wokat fläskkött med glasnudlar, ägg, bambu, gul lök och purjolök |
A. Keang kari gai. Kycklingfilé i karicurry, kokosmjölk, lök, brytbönor och tomater. |
17. Pho pia. Friterade fläskvårrullar, sallad och sötsur sås. |
17. Pho pia. Friterade fläskvårrullar, sallad och sötsur sås. |
17. Pho pia. Friterade fläskvårrullar, sallad och sötsur sås. |
17. Pho pia. Friterade fläskvårrullar, sallad och sötsur sås. |
17. Pho pia. Friterade fläskvårrullar, sallad och sötsur sås. |
24. Kouw pad. Stekt ris med ägg och grönsaker |
14. Pad ci ioc. Wokat fläskkött med risnudlar, broccoli, blomkål och morötter. |
Specialrätt Fredag |
---|
Pla Tod - Friterad fisk med sweetchilisås och sallad |
Pla Tod - Friterad fisk med sweetchilisås och sallad |
Pla Tod - Friterad fisk med sweetchilisås och sallad |
Pla Tod - Friterad fisk med sweetchilisås och sallad |
Pla Tod - Friterad fisk med sweetchilisås och sallad |
Pad phak - Wokade blandade grönsaker |
Pla Tod - Friterad fisk med sweetchilisås och sallad |
Pad Phak Ghung - Wokade tigerräkor med grönsaker |
Pla Tod - Friterad fisk med sweetchilisås och sallad |
Pla Tod - Friterad fisk med sweetchilisås och sallad |
Pla Tod - Friterad fisk med sweetchilisås och sallad |
Pla Tod - Friterad fisk med sweetchilisås och sallad |
Pla Tod - Friterad fisk med sweetchilisås och sallad |
Pad phak - Wokade blandade grönsaker |
Pla Tod - Friterad fisk med sweetchilisås och sallad |
Pla Tod - Friterad fisk med sweetchilisås och sallad |
Pla Tod - Friterad fisk med sweetchilisås och sallad |
Pla Tod - Friterad fisk med sweetchilisås och sallad |
Pla Tod - Friterad fisk med sweetchilisås och sallad |
Pla Tod - Friterad fisk med sweetchilisås och sallad |
Pad Phak Moo - Wokat fläskkött med grönsaker |
Pla Tod - Friterad fisk med sweetchilisås och sallad |
Pla Tod - Friterad fisk med sweetchilisås och sallad |
Pla Tod - Friterad fisk med sweetchilisås och sallad |
Pla Tod - Friterad fisk med sweetchilisås och sallad |
Pla som rod - Friterad panerad pangasuisefilé med tamarindsås och sallad |
Pad won sen ghung - Wokade glasnudlar med tigerräkor, bambu, gul lök och purjolök |
Pla Tod - Friterad fisk med sweetchilisås och sallad |
Pla Tod - Friterad fisk med sweetchilisås och sallad |
Pla Tod - Friterad fisk med sweetchilisås och sallad |