LUNCHER FORSHAGA
VÅRA LUNCHER SERVERAS
MÅN-FRE 11-14
Alltid 2 rätter och vissa dagar ersätts en av dessa med en specialrätt, man får alltid av bägge.
Måndag rätt 1 |
---|
10. Pad gai. Wokad kycklingfilé med cashewnötter, purjolök, gul lök, morötter och paprika. |
Måndag rätt 2 |
---|
20. Pho pia jee. Vegetariska vårrullar, sallad och sötsur sås. |
Specialrätt Måndag |
---|
Tisdag rätt 1 |
---|
7. Keang panäng. Kycklingfilé i panäng curry, kokosmjölk, limeblad och brytbönor. |
Tisdag rätt 2 |
---|
Specialrätt Tisdag |
---|
Pad Phak Moo - Wokat fläskkött med grönsaker |
Onsdag rätt 1 |
---|
6. Keang krau sapparot. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, ananas och limeblad |
Onsdag rätt 2 |
---|
Pad prik nou - Wokat nötkött med chili, gul lök, purjolök och paprika |
Specialrätt Onsdag |
---|
Torsdag rätt 1 |
---|
A. Keang kari gai. Kycklingfilé i karicurry, kokosmjölk, lök, brytbönor och tomater. |
Torsdag rätt 2 |
---|
12. Pad won sen. Wokat fläskkött med glasnudlar, ägg, bambu, gul lök och purjolök |
Specialrätt Torsdag |
---|
Fredag rätt 1 |
---|
3. Keang ped. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, bambu, limeblad och söt basilika |
Fredag rätt 2 |
---|
16. Ghung tod. Friterade tigerräkor, sallad och sötsur sås. |
Specialrätt Fredag |
---|