LUNCHER FORSHAGA
VÅRA LUNCHER SERVERAS
MÅN-FRE 11-14
Alltid 2 rätter och vissa dagar ersätts en av dessa med en specialrätt, man får alltid av bägge.
| Måndag rätt 1 |
|---|
| 10. Pad gai. Wokad kycklingfilé med cashewnötter, purjolök, gul lök, morötter och paprika. |
| 3. Keang ped. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, bambu, limeblad och söt basilika |
| 3. Keang ped. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, bambu, limeblad och söt basilika |
| 3. Keang ped. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, bambu, limeblad och söt basilika |
| 3. Keang ped. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, bambu, limeblad och söt basilika |
| 6. Keang krau sapparot. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, ananas och limeblad |
| 6. Keang krau sapparot. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, ananas och limeblad |
| 10. Pad gai. Wokad kycklingfilé med cashewnötter, purjolök, gul lök, morötter och paprika. |
| 3. Keang ped. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, bambu, limeblad och söt basilika |
| 10. Pad gai. Wokad kycklingfilé med cashewnötter, purjolök, gul lök, morötter och paprika. |
| 7. Keang panäng. Kycklingfilé i panäng curry, kokosmjölk, limeblad och brytbönor. |
| 7. Keang panäng. Kycklingfilé i panäng curry, kokosmjölk, limeblad och brytbönor. |
| 6. Keang krau sapparot. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, ananas och limeblad |
| 8. Pad namn man hoi. Wokad kycklingfilé med broccoli, blomkål och morötter. |
| 6. Keang krau sapparot. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, ananas och limeblad |
| 6. Keang krau sapparot. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, ananas och limeblad |
| Pad nam prik pao - Wokad kycklingfilé med sweetchilipasta och grönsaker |
| 10. Pad gai. Wokad kycklingfilé med cashewnötter, purjolök, gul lök, morötter och paprika. |
| 6. Keang krau sapparot. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, ananas och limeblad |
| 10. Pad gai. Wokad kycklingfilé med cashewnötter, purjolök, gul lök, morötter och paprika. |
| 6. Keang krau sapparot. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, ananas och limeblad |
| 6. Keang krau sapparot. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, ananas och limeblad |
| 3. Keang ped. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, bambu, limeblad och söt basilika |
| 3. Keang ped. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, bambu, limeblad och söt basilika |
| 6. Keang krau sapparot. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, ananas och limeblad |
| 6. Keang krau sapparot. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, ananas och limeblad |
| 10. Pad gai. Wokad kycklingfilé med cashewnötter, purjolök, gul lök, morötter och paprika. |
| 10. Pad gai. Wokad kycklingfilé med cashewnötter, purjolök, gul lök, morötter och paprika. |
| 10. Pad gai. Wokad kycklingfilé med cashewnötter, purjolök, gul lök, morötter och paprika. |
| 6. Keang krau sapparot. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, ananas och limeblad |
| 20. Pho pia jee. Vegetariska vårrullar, sallad och sötsur sås. |
| 4. Keang keaw wan. Kycklingfilé i grön curry, kokosmjölk, aubergine, zuccini, limeblad och söt basilika |
| 10. Pad gai. Wokad kycklingfilé med cashewnötter, purjolök, gul lök, morötter och paprika. |
| 10. Pad gai. Wokad kycklingfilé med cashewnötter, purjolök, gul lök, morötter och paprika. |
| 10. Pad gai. Wokad kycklingfilé med cashewnötter, purjolök, gul lök, morötter och paprika. |
| 8. Pad namn man hoi. Wokad kycklingfilé med broccoli, blomkål och morötter. |
| 7. Keang panäng. Kycklingfilé i panäng curry, kokosmjölk, limeblad och brytbönor. |
| 7. Keang panäng. Kycklingfilé i panäng curry, kokosmjölk, limeblad och brytbönor. |
| 6. Keang krau sapparot. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, ananas och limeblad |
| 3. Keang ped. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, bambu, limeblad och söt basilika |
| 10. Pad gai. Wokad kycklingfilé med cashewnötter, purjolök, gul lök, morötter och paprika. |
| 6. Keang krau sapparot. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, ananas och limeblad |
| 3. Keang ped. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, bambu, limeblad och söt basilika |
| 6. Keang krau sapparot. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, ananas och limeblad |
| 6. Keang krau sapparot. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, ananas och limeblad |
| A. Keang kari gai. Kycklingfilé i karicurry, kokosmjölk, lök, brytbönor och tomater. |
| A. Keang kari gai. Kycklingfilé i karicurry, kokosmjölk, lök, brytbönor och tomater. |
| A. Keang kari gai. Kycklingfilé i karicurry, kokosmjölk, lök, brytbönor och tomater. |
| Pad prik gai - Wokad kycklingfilé med chili, gul lök, purjolök och paprika |
| 6. Keang krau sapparot. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, ananas och limeblad |
| 6. Keang krau sapparot. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, ananas och limeblad |
| 6. Keang krau sapparot. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, ananas och limeblad |
| 3. Keang ped. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, bambu, limeblad och söt basilika |
| 10. Pad gai. Wokad kycklingfilé med cashewnötter, purjolök, gul lök, morötter och paprika. |
| Pad nam prik pao - Wokad kycklingfilé med sweetchilipasta och grönsaker |
| 10. Pad gai. Wokad kycklingfilé med cashewnötter, purjolök, gul lök, morötter och paprika. |
| 6. Keang krau sapparot. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, ananas och limeblad |
| 6. Keang krau sapparot. Fläskkött i röd curry, kokosmjölk, ananas och limeblad |
| 6. Keang krau sapparot. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, ananas och limeblad |
| 10. Pad gai. Wokad kycklingfilé med cashewnötter, purjolök, gul lök, morötter och paprika. |
| 10. Pad gai. Wokad kycklingfilé med cashewnötter, purjolök, gul lök, morötter och paprika. |
| 3. Keang ped. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, bambu, limeblad och söt basilika |
| 6. Keang krau sapparot. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, ananas och limeblad |
| 3. Keang ped. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, bambu, limeblad och söt basilika |
| 10. Pad gai. Wokad kycklingfilé med cashewnötter, purjolök, gul lök, morötter och paprika. |
| 3. Keang ped. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, bambu, limeblad och söt basilika |
| 3. Keang ped. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, bambu, limeblad och söt basilika |
| 6. Keang krau sapparot. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, ananas och limeblad |
| 3. Keang ped. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, bambu, limeblad och söt basilika |
| 3. Keang ped. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, bambu, limeblad och söt basilika |
| 6. Keang krau sapparot. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, ananas och limeblad |
| 6. Keang krau sapparot. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, ananas och limeblad |
| 6. Keang krau sapparot. Fläskkött i röd curry, kokosmjölk, ananas och limeblad |
| 10. Pad gai. Wokad kycklingfilé med cashewnötter, purjolök, gul lök, morötter och paprika. |
| 10. Pad gai. Wokad kycklingfilé med cashewnötter, purjolök, gul lök, morötter och paprika. |
| 3. Keang ped. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, bambu, limeblad och söt basilika |
| 3. Keang ped. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, bambu, limeblad och söt basilika |
| 3. Keang ped. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, bambu, limeblad och söt basilika |
| Måndag rätt 2 |
|---|
| 20. Pho pia jee. Vegetariska vårrullar, sallad och sötsur sås. |
| 20. Pho pia jee. Vegetariska vårrullar, sallad och sötsur sås. |
| 20. Pho pia jee. Vegetariska vårrullar, sallad och sötsur sås. |
| 20. Pho pia jee. Vegetariska vårrullar, sallad och sötsur sås. |
| 20. Pho pia jee. Vegetariska vårrullar, sallad och sötsur sås. |
| 20. Pho pia jee. Vegetariska vårrullar, sallad och sötsur sås. |
| 20. Pho pia jee. Vegetariska vårrullar, sallad och sötsur sås. |
| 20. Pho pia jee. Vegetariska vårrullar, sallad och sötsur sås. |
| 20. Pho pia jee. Vegetariska vårrullar, sallad och sötsur sås. |
| 20. Pho pia jee. Vegetariska vårrullar, sallad och sötsur sås. |
| 20. Pho pia jee. Vegetariska vårrullar, sallad och sötsur sås. |
| 20. Pho pia jee. Vegetariska vårrullar, sallad och sötsur sås. |
| 20. Pho pia jee. Vegetariska vårrullar, sallad och sötsur sås. |
| 20. Pho pia jee. Vegetariska vårrullar, sallad och sötsur sås. |
| 20. Pho pia jee. Vegetariska vårrullar, sallad och sötsur sås. |
| 20. Pho pia jee. Vegetariska vårrullar, sallad och sötsur sås. |
| 20. Pho pia jee. Vegetariska vårrullar, sallad och sötsur sås. |
| 20. Pho pia jee. Vegetariska vårrullar, sallad och sötsur sås. |
| 20. Pho pia jee. Vegetariska vårrullar, sallad och sötsur sås. |
| 20. Pho pia jee. Vegetariska vårrullar, sallad och sötsur sås. |
| 20. Pho pia jee. Vegetariska vårrullar, sallad och sötsur sås. |
| 20. Pho pia jee. Vegetariska vårrullar, sallad och sötsur sås. |
| 20. Pho pia jee. Vegetariska vårrullar, sallad och sötsur sås. |
| 20. Pho pia jee. Vegetariska vårrullar, sallad och sötsur sås. |
| 20. Pho pia jee. Vegetariska vårrullar, sallad och sötsur sås. |
| 20. Pho pia jee. Vegetariska vårrullar, sallad och sötsur sås. |
| 20. Pho pia jee. Vegetariska vårrullar, sallad och sötsur sås. |
| 20. Pho pia jee. Vegetariska vårrullar, sallad och sötsur sås. |
| 20. Pho pia jee. Vegetariska vårrullar, sallad och sötsur sås. |
| 20. Pho pia jee. Vegetariska vårrullar, sallad och sötsur sås. |
| 20. Pho pia jee. Vegetariska vårrullar, sallad och sötsur sås. |
| 20. Pho pia jee. Vegetariska vårrullar, sallad och sötsur sås. |
| 20. Pho pia jee. Vegetariska vårrullar, sallad och sötsur sås. |
| 20. Pho pia jee. Vegetariska vårrullar, sallad och sötsur sås. |
| 20. Pho pia jee. Vegetariska vårrullar, sallad och sötsur sås. |
| 20. Pho pia jee. Vegetariska vårrullar, sallad och sötsur sås. |
| 20. Pho pia jee. Vegetariska vårrullar, sallad och sötsur sås. |
| 20. Pho pia jee. Vegetariska vårrullar, sallad och sötsur sås. |
| 20. Pho pia jee. Vegetariska vårrullar, sallad och sötsur sås. |
| 20. Pho pia jee. Vegetariska vårrullar, sallad och sötsur sås. |
| 20. Pho pia jee. Vegetariska vårrullar, sallad och sötsur sås. |
| 20. Pho pia jee. Vegetariska vårrullar, sallad och sötsur sås. |
| 20. Pho pia jee. Vegetariska vårrullar, sallad och sötsur sås. |
| 20. Pho pia jee. Vegetariska vårrullar, sallad och sötsur sås. |
| 20. Pho pia jee. Vegetariska vårrullar, sallad och sötsur sås. |
| 20. Pho pia jee. Vegetariska vårrullar, sallad och sötsur sås. |
| 20. Pho pia jee. Vegetariska vårrullar, sallad och sötsur sås. |
| 20. Pho pia jee. Vegetariska vårrullar, sallad och sötsur sås. |
| 20. Pho pia jee. Vegetariska vårrullar, sallad och sötsur sås. |
| 20. Pho pia jee. Vegetariska vårrullar, sallad och sötsur sås. |
| 20. Pho pia jee. Vegetariska vårrullar, sallad och sötsur sås. |
| 20. Pho pia jee. Vegetariska vårrullar, sallad och sötsur sås. |
| 20. Pho pia jee. Vegetariska vårrullar, sallad och sötsur sås. |
| 20. Pho pia jee. Vegetariska vårrullar, sallad och sötsur sås. |
| 20. Pho pia jee. Vegetariska vårrullar, sallad och sötsur sås. |
| 20. Pho pia jee. Vegetariska vårrullar, sallad och sötsur sås. |
| 19. Satay gai. Grillad kycklingfilé på spett, jordnötssås och sallad. |
| 20. Pho pia jee. Vegetariska vårrullar, sallad och sötsur sås. |
| 20. Pho pia jee. Vegetariska vårrullar, sallad och sötsur sås. |
| 20. Pho pia jee. Vegetariska vårrullar, sallad och sötsur sås. |
| 20. Pho pia jee. Vegetariska vårrullar, sallad och sötsur sås. |
| 20. Pho pia jee. Vegetariska vårrullar, sallad och sötsur sås. |
| 20. Pho pia jee. Vegetariska vårrullar, sallad och sötsur sås. |
| 20. Pho pia jee. Vegetariska vårrullar, sallad och sötsur sås. |
| 20. Pho pia jee. Vegetariska vårrullar, sallad och sötsur sås. |
| 20. Pho pia jee. Vegetariska vårrullar, sallad och sötsur sås. |
| 20. Pho pia jee. Vegetariska vårrullar, sallad och sötsur sås. |
| 20. Pho pia jee. Vegetariska vårrullar, sallad och sötsur sås. |
| 20. Pho pia jee. Vegetariska vårrullar, sallad och sötsur sås. |
| 20. Pho pia jee. Vegetariska vårrullar, sallad och sötsur sås. |
| 20. Pho pia jee. Vegetariska vårrullar, sallad och sötsur sås. |
| 20. Pho pia jee. Vegetariska vårrullar, sallad och sötsur sås. |
| 20. Pho pia jee. Vegetariska vårrullar, sallad och sötsur sås. |
| 3. Keang ped. Nötkött i röd curry, kokosmjölk, bambu, limeblad och söt basilika |
| 4. Keang keaw wan. Kycklingfilé i grön curry, kokosmjölk, aubergine, zuccini, limeblad och söt basilika |
| 4. Keang keaw wan. Kycklingfilé i grön curry, kokosmjölk, aubergine, zuccini, limeblad och söt basilika |
| Specialrätt Måndag |
|---|
| Pad nam prik pao - Wokad kycklingfilé med sweetchilipasta och grönsaker |
| Keang kari gai - Kycklingfilé i karicurry, kokosmjölk, gul lök, brytbönor och tomater. |
| Pad khing moo - Wokat fläskkött med ingefära, gul lök, purjolök och paprika |
| Tisdag rätt 1 |
|---|
| 7. Keang panäng. Kycklingfilé i panäng curry, kokosmjölk, limeblad och brytbönor. |
| 7. Keang panäng. Kycklingfilé i panäng curry, kokosmjölk, limeblad och brytbönor. |
| 7. Keang panäng. Kycklingfilé i panäng curry, kokosmjölk, limeblad och brytbönor. |
| 7. Keang panäng. Kycklingfilé i panäng curry, kokosmjölk, limeblad och brytbönor. |
| 7. Keang panäng. Kycklingfilé i panäng curry, kokosmjölk, limeblad och brytbönor. |
| Pad prik nou - Wokat nötkött med chili, gul lök, purjolök och paprika |
| 19. Satay gai. Grillad kycklingfilé på spett, jordnötssås och sallad. |
| 6. Keang krau sapparot. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, ananas och limeblad |
| C. Pad ki mow. Wokad kycklingfilé, fläskkött och tiger-räkor med chili, vitlök, blandade grönsaker och basilika. |
| 4. Keang keaw wan. Kycklingfilé i grön curry, kokosmjölk, aubergine, zuccini, limeblad och söt basilika |
| 4. Keang keaw wan. Kycklingfilé i grön curry, kokosmjölk, aubergine, zuccini, limeblad och söt basilika |
| 4. Keang keaw wan. Kycklingfilé i grön curry, kokosmjölk, aubergine, zuccini, limeblad och söt basilika |
| 12. Pad won sen. Wokad kycklingfilé med glasnudlar, ägg, bambu, gul lök och purjolök |
| 6. Keang krau sapparot. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, ananas och limeblad |
| Pad pet gai - Wokad kycklingfilé med chilipasta, bambu, brytbönor, aubergine och limeblad |
| C. Pad ki mow. Wokad kycklingfilé, fläskkött och tiger-räkor med chili, vitlök, blandade grönsaker och basilika. |
| Pad prik nou - Wokat nötkött med chili, gul lök, purjolök och paprika |
| Pad prik nou - Wokat nötkött med chili, gul lök, purjolök och paprika |
| 19. Satay gai. Grillad kycklingfilé på spett, jordnötssås och sallad. |
| C. Pad ki mow. Wokad kycklingfilé, fläskkött och tiger-räkor med chili, vitlök, blandade grönsaker och basilika. |
| Pad prik nou - Wokat nötkött med chili, gul lök, purjolök och paprika |
| 4. Keang keaw wan. Kycklingfilé i grön curry, kokosmjölk, aubergine, zuccini, limeblad och söt basilika |
| 7. Keang panäng. Kycklingfilé i panäng curry, kokosmjölk, limeblad och brytbönor. |
| 8. Pad namn man hoi. Wokat nötkött med broccoli, blomkål och morötter. |
| 19. Satay gai. Grillad kycklingfilé på spett, jordnötssås och sallad. |
| 19. Satay gai. Grillad kycklingfilé på spett, jordnötssås och sallad. |
| 8. Pad namn man hoi. Wokat nötkött med broccoli, blomkål och morötter. |
| 8. Pad namn man hoi. Wokat nötkött med broccoli, blomkål och morötter. |
| 19. Satay gai. Grillad kycklingfilé på spett, jordnötssås och sallad. |
| Pad prik gai - Wokad kycklingfilé med chili, gul lök, purjolök och paprika |
| 16. Ghung tod. Friterade tigerräkor, sallad och sötsur sås. |
| 7. Keang panäng. Kycklingfilé i panäng curry, kokosmjölk, limeblad och brytbönor. |
| 6. Keang krau sapparot. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, ananas och limeblad |
| 6. Keang krau sapparot. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, ananas och limeblad |
| 3. Keang ped. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, bambu, limeblad och söt basilika |
| 6. Keang krau sapparot. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, ananas och limeblad |
| 19. Satay gai. Grillad kycklingfilé på spett, jordnötssås och sallad. |
| 19. Satay gai. Grillad kycklingfilé på spett, jordnötssås och sallad. |
| 6. Keang krau sapparot. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, ananas och limeblad |
| 7. Keang panäng. Kycklingfilé i panäng curry, kokosmjölk, limeblad och brytbönor. |
| 16. Ghung tod. Friterade tigerräkor, sallad och sötsur sås. |
| D. Gai tod. Friterad kycklingfilé, sallad och sötsur sås. |
| 7. Keang panäng. Kycklingfilé i panäng curry, kokosmjölk, limeblad och brytbönor. |
| 7. Keang panäng. Kycklingfilé i panäng curry, kokosmjölk, limeblad och brytbönor. |
| C. Pad ki mow. Wokad kycklingfilé, fläskkött och tiger-räkor med chili, vitlök, blandade grönsaker och basilika. |
| 8. Pad namn man hoi. Wokat nötkött med broccoli, blomkål och morötter. |
| 16. Ghung tod. Friterade tigerräkor, sallad och sötsur sås. |
| 16. Ghung tod. Friterade tigerräkor, sallad och sötsur sås. |
| Pad prik gai - Wokad kycklingfilé med chili, gul lök, purjolök och paprika |
| D. Gai tod. Friterad kycklingfilé, sallad och sötsur sås. |
| 7. Keang panäng. Kycklingfilé i panäng curry, kokosmjölk, limeblad och brytbönor. |
| C. Pad ki mow. Wokad kycklingfilé, fläskkött och tiger-räkor med chili, vitlök, blandade grönsaker och basilika. |
| A. Keang kari gai. Kycklingfilé i karicurry, kokosmjölk, lök, brytbönor och tomater. |
| 19. Satay gai. Grillad kycklingfilé på spett, jordnötssås och sallad. |
| 6. Keang krau sapparot. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, ananas och limeblad |
| Pad prik nou - Wokat nötkött med chili, gul lök, purjolök och paprika |
| 6. Keang krau sapparot. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, ananas och limeblad |
| 19. Satay gai. Grillad kycklingfilé på spett, jordnötssås och sallad. |
| A. Keang kari gai. Kycklingfilé i karicurry, kokosmjölk, lök, brytbönor och tomater. |
| Pad pet gai - Wokad kycklingfilé med chilipasta, bambu, brytbönor, aubergine och limeblad |
| D. Gai tod. Friterad kycklingfilé, sallad och sötsur sås. |
| 19. Satay gai. Grillad kycklingfilé på spett, jordnötssås och sallad. |
| 19. Satay gai. Grillad kycklingfilé på spett, jordnötssås och sallad. |
| Pad pet gai - Wokad kycklingfilé med chilipasta, bambu, brytbönor, aubergine och limeblad |
| 19. Satay gai. Grillad kycklingfilé på spett, jordnötssås och sallad. |
| C. Pad ki mow. Wokad kycklingfilé, fläskkött och tiger-räkor med chili, vitlök, blandade grönsaker och basilika. |
| Pad prik moo - Wokat fläskkött med chili, gul lök, purjolök och paprika |
| 19. Satay gai. Grillad kycklingfilé på spett, jordnötssås och sallad. |
| 7. Keang panäng. Nötkött i panäng curry, kokosmjölk, limeblad och brytbönor. |
| 7. Keang panäng. Kycklingfilé i panäng curry, kokosmjölk, limeblad och brytbönor. |
| 7. Keang panäng. Kycklingfilé i panäng curry, kokosmjölk, limeblad och brytbönor. |
| 8. Pad namn man hoi. Wokat nötkött med broccoli, blomkål och morötter. |
| 8. Pad namn man hoi. Wokat nötkött med broccoli, blomkål och morötter. |
| 3. Keang ped. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, bambu, limeblad och söt basilika |
| 3. Keang ped. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, bambu, limeblad och söt basilika |
| 4. Keang keaw wan. Kycklingfilé i grön curry, kokosmjölk, aubergine, zuccini, limeblad och söt basilika |
| 6. Keang krau sapparot. Fläskkött i röd curry, kokosmjölk, ananas och limeblad |
| Tisdag rätt 2 |
|---|
| 16. Ghung tod. Friterade tigerräkor, sallad och sötsur sås. |
| Pad phak - Wokade blandade grönsaker |
| Pad phak - Wokade blandade grönsaker |
| Pad phak - Wokade blandade grönsaker |
| 19. Satay gai. Grillad kycklingfilé på spett, jordnötssås och sallad. |
| Pad prik nou - Wokat nötkött med chili, gul lök, purjolök och paprika |
| 8. Pad namn man hoi. Wokat nötkött med broccoli, blomkål och morötter. |
| 19. Satay gai. Grillad kycklingfilé på spett, jordnötssås och sallad. |
| 12. Pad won sen. Wokat fläskkött med glasnudlar, ägg, bambu, gul lök och purjolök |
| 12. Pad won sen. Wokat fläskkött med glasnudlar, ägg, bambu, gul lök och purjolök |
| 12. Pad won sen. Wokad kycklingfilé med glasnudlar, ägg, bambu, gul lök och purjolök |
| 16. Ghung tod. Friterade tigerräkor, sallad och sötsur sås. |
| 12. Pad won sen. Wokat fläskkött med glasnudlar, ägg, bambu, gul lök och purjolök |
| 16. Ghung tod. Friterade tigerräkor, sallad och sötsur sås. |
| 19. Satay gai. Grillad kycklingfilé på spett, jordnötssås och sallad. |
| 19. Satay gai. Grillad kycklingfilé på spett, jordnötssås och sallad. |
| D. Gai tod. Friterad kycklingfilé, sallad och sötsur sås. |
| C. Pad ki mow. Wokad kycklingfilé, fläskkött och tiger-räkor med chili, vitlök, blandade grönsaker och basilika. |
| D. Gai tod. Friterad kycklingfilé, sallad och sötsur sås. |
| 19. Satay gai. Grillad kycklingfilé på spett, jordnötssås och sallad. |
| 16. Ghung tod. Friterade tigerräkor, sallad och sötsur sås. |
| 8. Pad namn man hoi. Wokat nötkött med broccoli, blomkål och morötter. |
| A. Keang kari gai. Kycklingfilé i karicurry, kokosmjölk, lök, brytbönor och tomater. |
| Pad prik moo - Wokat fläskkött med chili, gul lök, purjolök och paprika |
| Pad prik moo - Wokat fläskkött med chili, gul lök, purjolök och paprika |
| 19. Satay gai. Grillad kycklingfilé på spett, jordnötssås och sallad. |
| 19. Satay gai. Grillad kycklingfilé på spett, jordnötssås och sallad. |
| 16. Ghung tod. Friterade tigerräkor, sallad och sötsur sås. |
| Pad pet gai - Wokad kycklingfilé med chilipasta, bambu, brytbönor, aubergine och limeblad |
| 12. Pad won sen. Wokat fläskkött med glasnudlar, ägg, bambu, gul lök och purjolök |
| 8. Pad namn man hoi. Wokat nötkött med broccoli, blomkål och morötter. |
| 16. Ghung tod. Friterade tigerräkor, sallad och sötsur sås. |
| Pad prik nou - Wokat nötkött med chili, gul lök, purjolök och paprika |
| Pad prik nou - Wokat nötkött med chili, gul lök, purjolök och paprika |
| 20. Pho pia jee. Vegetariska vårrullar, sallad och sötsur sås. |
| 12. Pad won sen. Wokat fläskkött med glasnudlar, ägg, bambu, gul lök och purjolök |
| Pad pet gai - Wokad kycklingfilé med chilipasta, bambu, brytbönor, aubergine och limeblad |
| Pad prik nou - Wokat nötkött med chili, gul lök, purjolök och paprika |
| 16. Ghung tod. Friterade tigerräkor, sallad och sötsur sås. |
| 12. Pad won sen. Wokat fläskkött med glasnudlar, ägg, bambu, gul lök och purjolök |
| 19. Satay gai. Grillad kycklingfilé på spett, jordnötssås och sallad. |
| 19. Satay gai. Grillad kycklingfilé på spett, jordnötssås och sallad. |
| Pad prik gai - Wokad kycklingfilé med chili, gul lök, purjolök och paprika |
| Pad prik gai - Wokad kycklingfilé med chili, gul lök, purjolök och paprika |
| 16. Ghung tod. Friterade tigerräkor, sallad och sötsur sås. |
| 16. Ghung tod. Friterade tigerräkor, sallad och sötsur sås. |
| 19. Satay gai. Grillad kycklingfilé på spett, jordnötssås och sallad. |
| 8. Pad namn man hoi. Wokat nötkött med broccoli, blomkål och morötter. |
| Pad prik nou - Wokat nötkött med chili, gul lök, purjolök och paprika |
| 12. Pad won sen. Wokat fläskkött med glasnudlar, ägg, bambu, gul lök och purjolök |
| 19. Satay gai. Grillad kycklingfilé på spett, jordnötssås och sallad. |
| 12. Pad won sen. Wokat fläskkött med glasnudlar, ägg, bambu, gul lök och purjolök |
| Pad prik nou - Wokat nötkött med chili, gul lök, purjolök och paprika |
| 20. Pho pia jee. Vegetariska vårrullar, sallad och sötsur sås. |
| 16. Ghung tod. Friterade tigerräkor, sallad och sötsur sås. |
| B. Pad khing. Wokat fläskkött, ingefära, lök, purjolök och paprika. |
| Pad prik moo - Wokat fläskkött med chili, gul lök, purjolök och paprika |
| 16. Ghung tod. Friterade tigerräkor, sallad och sötsur sås. |
| B. Pad khing. Wokat fläskkött, ingefära, lök, purjolök och paprika. |
| 19. Satay gai. Grillad kycklingfilé på spett, jordnötssås och sallad. |
| 19. Satay gai. Grillad kycklingfilé på spett, jordnötssås och sallad. |
| Pad prik moo - Wokat fläskkött med chili, gul lök, purjolök och paprika |
| 19. Satay gai. Grillad kycklingfilé på spett, jordnötssås och sallad. |
| Pad phak - Wokade blandade grönsaker |
| 19. Satay gai. Grillad kycklingfilé på spett, jordnötssås och sallad. |
| 19. Satay gai. Grillad kycklingfilé på spett, jordnötssås och sallad. |
| 16. Ghung tod. Friterade tigerräkor, sallad och sötsur sås. |
| 16. Ghung tod. Friterade tigerräkor, sallad och sötsur sås. |
| 6. Keang krau sapparot. Fläskkött i röd curry, kokosmjölk, ananas och limeblad |
| 7. Keang panäng. Nötkött i panäng curry, kokosmjölk, limeblad och brytbönor. |
| Specialrätt Tisdag |
|---|
| Pad Phak Moo - Wokat fläskkött med grönsaker |
| Pad Namprikpaow Ghung -Wokade tigerräkor och blandade grönsaker |
| Pad won sen ghung - Wokade glasnudlar med tigerräkor, bambu, gul lök och purjolök |
| Pad won sen ghung - Wokade glasnudlar med tigerräkor, bambu, gul lök och purjolök |
| Pad Namprikpaow Ghung -Wokade tigerräkor och blandade grönsaker |
| Pad Namprikpaow Ghung -Wokade tigerräkor och blandade grönsaker |
| Pad phak - Wokade blandade grönsaker |
| Chu chi pla - Panerad laxfilé med röd currysås, brytbönor och limeblad. |
| Onsdag rätt 1 |
|---|
| 6. Keang krau sapparot. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, ananas och limeblad |
| 8. Pad namn man hoi. Wokat nötkött med broccoli, blomkål och morötter. |
| 12. Pad won sen. Wokad kycklingfilé med glasnudlar, ägg, bambu, gul lök och purjolök |
| 12. Pad won sen. Wokad kycklingfilé med glasnudlar, ägg, bambu, gul lök och purjolök |
| 12. Pad won sen. Wokad kycklingfilé med glasnudlar, ägg, bambu, gul lök och purjolök |
| 7. Keang panäng. Kycklingfilé i panäng curry, kokosmjölk, limeblad och brytbönor. |
| 7. Keang panäng. Kycklingfilé i panäng curry, kokosmjölk, limeblad och brytbönor. |
| C. Pad ki mow. Wokad kycklingfilé, fläskkött och tiger-räkor med chili, vitlök, blandade grönsaker och basilika. |
| A. Keang kari gai. Kycklingfilé i karicurry, kokosmjölk, lök, brytbönor och tomater. |
| 7. Keang panäng. Nötkött i panäng curry, kokosmjölk, limeblad och brytbönor. |
| 19. Satay gai. Grillad kycklingfilé på spett, jordnötssås och sallad. |
| 19. Satay gai. Grillad kycklingfilé på spett, jordnötssås och sallad. |
| C. Pad ki mow. Wokad kycklingfilé, fläskkött och tiger-räkor med chili, vitlök, blandade grönsaker och basilika. |
| A. Keang kari gai. Kycklingfilé i karicurry, kokosmjölk, lök, brytbönor och tomater. |
| 4. Keang keaw wan. Kycklingfilé i grön curry, kokosmjölk, aubergine, zuccini, limeblad och söt basilika |
| 7. Keang panäng. Kycklingfilé i panäng curry, kokosmjölk, limeblad och brytbönor. |
| 6. Keang krau sapparot. Fläskkött i röd curry, kokosmjölk, ananas och limeblad |
| B. Pad khing. Wokat fläskkött, ingefära, lök, purjolök och paprika. |
| 7. Keang panäng. Kycklingfilé i panäng curry, kokosmjölk, limeblad och brytbönor. |
| B. Pad khing. Wokat fläskkött, ingefära, lök, purjolök och paprika. |
| 7. Keang panäng. Kycklingfilé i panäng curry, kokosmjölk, limeblad och brytbönor. |
| 7. Keang panäng. Kycklingfilé i panäng curry, kokosmjölk, limeblad och brytbönor. |
| 4. Keang keaw wan. Kycklingfilé i grön curry, kokosmjölk, aubergine, zuccini, limeblad och söt basilika |
| 4. Keang keaw wan. Kycklingfilé i grön curry, kokosmjölk, aubergine, zuccini, limeblad och söt basilika |
| 7. Keang panäng. Kycklingfilé i panäng curry, kokosmjölk, limeblad och brytbönor. |
| 7. Keang panäng. Nötkött i panäng curry, kokosmjölk, limeblad och brytbönor. |
| C. Pad ki mow. Wokad kycklingfilé, fläskkött och tiger-räkor med chili, vitlök, blandade grönsaker och basilika. |
| C. Pad ki mow. Wokad kycklingfilé, fläskkött och tiger-räkor med chili, vitlök, blandade grönsaker och basilika. |
| D. Gai tod. Friterad kycklingfilé, sallad och sötsur sås. |
| 7. Keang panäng. Kycklingfilé i panäng curry, kokosmjölk, limeblad och brytbönor. |
| 6. Keang krau sapparot. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, ananas och limeblad |
| C. Pad ki mow. Wokad kycklingfilé, fläskkött och tiger-räkor med chili, vitlök, blandade grönsaker och basilika. |
| Pad pet moo - Wokat fläskkött med chilipasta, bambu, brytbönor, aubergine och limeblad |
| Pad pet moo - Wokat fläskkött med chilipasta, bambu, brytbönor, aubergine och limeblad |
| 7. Keang panäng. Kycklingfilé i panäng curry, kokosmjölk, limeblad och brytbönor. |
| C. Pad ki mow. Wokad kycklingfilé, fläskkött och tiger-räkor med chili, vitlök, blandade grönsaker och basilika. |
| 4. Keang keaw wan. Kycklingfilé i grön curry, kokosmjölk, aubergine, zuccini, limeblad och söt basilika |
| 4. Keang keaw wan. Kycklingfilé i grön curry, kokosmjölk, aubergine, zuccini, limeblad och söt basilika |
| 8. Pad namn man hoi. Wokat nötkött med broccoli, blomkål och morötter. |
| 10. Pad gai. Wokad kycklingfilé med cashewnötter, purjolök, gul lök, morötter och paprika. |
| 19. Satay gai. Grillad kycklingfilé på spett, jordnötssås och sallad. |
| 6. Keang krau sapparot. Fläskkött i röd curry, kokosmjölk, ananas och limeblad |
| 4. Keang keaw wan. Kycklingfilé i grön curry, kokosmjölk, aubergine, zuccini, limeblad och söt basilika |
| A. Keang kari gai. Kycklingfilé i karicurry, kokosmjölk, lök, brytbönor och tomater. |
| Gai Tod - Friterad kycklingfilé med sallad och sweetchilisås |
| 7. Keang panäng. Kycklingfilé i panäng curry, kokosmjölk, limeblad och brytbönor. |
| 7. Keang panäng. Kycklingfilé i panäng curry, kokosmjölk, limeblad och brytbönor. |
| 7. Keang panäng. Kycklingfilé i panäng curry, kokosmjölk, limeblad och brytbönor. |
| 7. Keang panäng. Kycklingfilé i panäng curry, kokosmjölk, limeblad och brytbönor. |
| 12. Pad won sen. Wokat fläskkött med glasnudlar, ägg, bambu, gul lök och purjolök |
| 4. Keang keaw wan. Kycklingfilé i grön curry, kokosmjölk, aubergine, zuccini, limeblad och söt basilika |
| 7. Keang panäng. Nötkött i panäng curry, kokosmjölk, limeblad och brytbönor. |
| 10. Pad gai. Wokad kycklingfilé med cashewnötter, purjolök, gul lök, morötter och paprika. |
| 7. Keang panäng. Kycklingfilé i panäng curry, kokosmjölk, limeblad och brytbönor. |
| 3. Keang ped. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, bambu, limeblad och söt basilika |
| 3. Keang ped. Fläskkött i röd curry, kokosmjölk, bambu, limeblad och söt basilika |
| 7. Keang panäng. Nötkött i panäng curry, kokosmjölk, limeblad och brytbönor. |
| 7. Keang panäng. Kycklingfilé i panäng curry, kokosmjölk, limeblad och brytbönor. |
| 3. Keang ped. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, bambu, limeblad och söt basilika |
| 7. Keang panäng. Kycklingfilé i panäng curry, kokosmjölk, limeblad och brytbönor. |
| A. Keang kari gai. Kycklingfilé i karicurry, kokosmjölk, lök, brytbönor och tomater. |
| Pad pet gai - Wokad kycklingfilé med chilipasta, bambu, brytbönor, aubergine och limeblad |
| A. Keang kari gai. Kycklingfilé i karicurry, kokosmjölk, lök, brytbönor och tomater. |
| 19. Satay gai. Grillad kycklingfilé på spett, jordnötssås och sallad. |
| 7. Keang panäng. Nötkött i panäng curry, kokosmjölk, limeblad och brytbönor. |
| 8. Pad namn man hoi. Wokad kycklingfilé med broccoli, blomkål och morötter. |
| 16. Ghung tod. Friterade tigerräkor, sallad och sötsur sås. |
| 12. Pad won sen. Wokad kycklingfilé med glasnudlar, ägg, bambu, gul lök och purjolök |
| 4. Keang keaw wan. Kycklingfilé i grön curry, kokosmjölk, aubergine, zuccini, limeblad och söt basilika |
| 4. Keang keaw wan. Kycklingfilé i grön curry, kokosmjölk, aubergine, zuccini, limeblad och söt basilika |
| 4. Keang keaw wan. Kycklingfilé i grön curry, kokosmjölk, aubergine, zuccini, limeblad och söt basilika |
| 7. Keang panäng. Kycklingfilé i panäng curry, kokosmjölk, limeblad och brytbönor. |
| 7. Keang panäng. Kycklingfilé i panäng curry, kokosmjölk, limeblad och brytbönor. |
| 7. Keang panäng. Nötkött i panäng curry, kokosmjölk, limeblad och brytbönor. |
| 7. Keang panäng. Nötkött i panäng curry, kokosmjölk, limeblad och brytbönor. |
| 7. Keang panäng. Nötkött i panäng curry, kokosmjölk, limeblad och brytbönor. |
| 8. Pad namn man hoi. Wokat nötkött med broccoli, blomkål och morötter. |
| 8. Pad namn man hoi. Wokat nötkött med broccoli, blomkål och morötter. |
| Onsdag rätt 2 |
|---|
| Pad prik nou - Wokat nötkött med chili, gul lök, purjolök och paprika |
| A. Keang kari gai. Kycklingfilé i karicurry, kokosmjölk, lök, brytbönor och tomater. |
| 16. Ghung tod. Friterade tigerräkor, sallad och sötsur sås. |
| 16. Ghung tod. Friterade tigerräkor, sallad och sötsur sås. |
| 16. Ghung tod. Friterade tigerräkor, sallad och sötsur sås. |
| 12. Pad won sen. Wokat fläskkött med glasnudlar, ägg, bambu, gul lök och purjolök |
| 12. Pad won sen. Wokat fläskkött med glasnudlar, ägg, bambu, gul lök och purjolök |
| D. Gai tod. Friterad kycklingfilé, sallad och sötsur sås. |
| Bami jee - Wokade äggnudlar med grönsaker |
| 19. Satay gai. Grillad kycklingfilé på spett, jordnötssås och sallad. |
| Pad prik nou - Wokat nötkött med chili, gul lök, purjolök och paprika |
| Pad khing moo - Wokat fläskkött med ingefära, gul lök, purjolök och paprika |
| 19. Satay gai. Grillad kycklingfilé på spett, jordnötssås och sallad. |
| Bami jee - Wokade äggnudlar med grönsaker |
| 12. Pad won sen. Wokat fläskkött med glasnudlar, ägg, bambu, gul lök och purjolök |
| Bami jee - Wokade äggnudlar med grönsaker |
| D. Gai tod. Friterad kycklingfilé, sallad och sötsur sås. |
| 19. Satay gai. Grillad kycklingfilé på spett, jordnötssås och sallad. |
| 12. Pad won sen. Wokat fläskkött med glasnudlar, ägg, bambu, gul lök och purjolök |
| 19. Satay gai. Grillad kycklingfilé på spett, jordnötssås och sallad. |
| 12. Pad won sen. Wokat fläskkött med glasnudlar, ägg, bambu, gul lök och purjolök |
| 8. Pad namn man hoi. Wokat nötkött med broccoli, blomkål och morötter. |
| 12. Pad won sen. Wokat fläskkött med glasnudlar, ägg, bambu, gul lök och purjolök |
| 12. Pad won sen. Wokad kycklingfilé med glasnudlar, ägg, bambu, gul lök och purjolök |
| D. Gai tod. Friterad kycklingfilé, sallad och sötsur sås. |
| D. Gai tod. Friterad kycklingfilé, sallad och sötsur sås. |
| C. Pad ki mow. Wokad kycklingfilé, fläskkött och tiger-räkor med chili, vitlök, blandade grönsaker och basilika. |
| 12. Pad won sen. Wokat fläskkött med glasnudlar, ägg, bambu, gul lök och purjolök |
| 8. Pad namn man hoi. Wokat nötkött med broccoli, blomkål och morötter. |
| 19. Satay gai. Grillad kycklingfilé på spett, jordnötssås och sallad. |
| 19. Satay gai. Grillad kycklingfilé på spett, jordnötssås och sallad. |
| 19. Satay gai. Grillad kycklingfilé på spett, jordnötssås och sallad. |
| Pad phak - Wokade blandade grönsaker |
| 19. Satay gai. Grillad kycklingfilé på spett, jordnötssås och sallad. |
| Pad won sen ghung - Wokade glasnudlar med tigerräkor, bambu, gul lök och purjolök |
| Pad won sen ghung - Wokade glasnudlar med tigerräkor, bambu, gul lök och purjolök |
| A. Keang kari gai. Kycklingfilé i karicurry, kokosmjölk, lök, brytbönor och tomater. |
| Pad prik nou - Wokat nötkött med chili, gul lök, purjolök och paprika |
| 19. Satay gai. Grillad kycklingfilé på spett, jordnötssås och sallad. |
| 12. Pad won sen. Wokat fläskkött med glasnudlar, ägg, bambu, gul lök och purjolök |
| Pad phak - Wokade blandade grönsaker |
| 12. Pad won sen. Wokat fläskkött med glasnudlar, ägg, bambu, gul lök och purjolök |
| 8. Pad namn man hoi. Wokat nötkött med broccoli, blomkål och morötter. |
| 8. Pad namn man hoi. Wokat nötkött med broccoli, blomkål och morötter. |
| 8. Pad namn man hoi. Wokat nötkött med broccoli, blomkål och morötter. |
| 7. Keang panäng. Kycklingfilé i panäng curry, kokosmjölk, limeblad och brytbönor. |
| 12. Pad won sen. Wokat fläskkött med glasnudlar, ägg, bambu, gul lök och purjolök |
| 12. Pad won sen. Wokad kycklingfilé med glasnudlar, ägg, bambu, gul lök och purjolök |
| 20. Pho pia jee. Vegetariska vårrullar, sallad och sötsur sås. |
| 12. Pad won sen. Wokat fläskkött med glasnudlar, ägg, bambu, gul lök och purjolök |
| 16. Ghung tod. Friterade tigerräkor, sallad och sötsur sås. |
| D. Gai tod. Friterad kycklingfilé, sallad och sötsur sås. |
| 19. Satay gai. Grillad kycklingfilé på spett, jordnötssås och sallad. |
| 16. Ghung tod. Friterade tigerräkor, sallad och sötsur sås. |
| 16. Ghung tod. Friterade tigerräkor, sallad och sötsur sås. |
| 8. Pad namn man hoi. Wokat nötkött med broccoli, blomkål och morötter. |
| 12. Pad won sen. Wokat fläskkött med glasnudlar, ägg, bambu, gul lök och purjolök |
| 16. Ghung tod. Friterade tigerräkor, sallad och sötsur sås. |
| D. Gai tod. Friterad kycklingfilé, sallad och sötsur sås. |
| 16. Ghung tod. Friterade tigerräkor, sallad och sötsur sås. |
| 12. Pad won sen. Wokad kycklingfilé med glasnudlar, ägg, bambu, gul lök och purjolök |
| 16. Ghung tod. Friterade tigerräkor, sallad och sötsur sås. |
| 16. Ghung tod. Friterade tigerräkor, sallad och sötsur sås. |
| 16. Ghung tod. Friterade tigerräkor, sallad och sötsur sås. |
| 16. Ghung tod. Friterade tigerräkor, sallad och sötsur sås. |
| 19. Satay gai. Grillad kycklingfilé på spett, jordnötssås och sallad. |
| 19. Satay gai. Grillad kycklingfilé på spett, jordnötssås och sallad. |
| 10. Pad gai. Wokad kycklingfilé med cashewnötter, purjolök, gul lök, morötter och paprika. |
| 10. Pad gai. Wokad kycklingfilé med cashewnötter, purjolök, gul lök, morötter och paprika. |
| Specialrätt Onsdag |
|---|
| Pad won sen ghung - Wokade glasnudlar med tigerräkor, bambu, gul lök och purjolök |
| Pad won sen ghung - Wokade glasnudlar med tigerräkor, bambu, gul lök och purjolök |
| Pla Tod - Friterad fisk med sweetchilisås och sallad |
| Pad Namprikpaow Ghung -Wokade tigerräkor och blandade grönsaker |
| Pla Tod - Friterad fisk med sweetchilisås och sallad |
| Pad Namprikpaow Ghung -Wokade tigerräkor och blandade grönsaker |
| Pla Tod - Friterad fisk med sweetchilisås och sallad |
| Pad Phak Moo - Wokat fläskkött med grönsaker |
| Pad Phak Moo - Wokat fläskkött med grönsaker |
| Pho pia gai - Friterade kycklingvårrullar med sallad och sweetchilisås |
| Torsdag rätt 1 |
|---|
| A. Keang kari gai. Kycklingfilé i karicurry, kokosmjölk, lök, brytbönor och tomater. |
| 4. Keang keaw wan. Kycklingfilé i grön curry, kokosmjölk, aubergine, zuccini, limeblad och söt basilika |
| A. Keang kari gai. Kycklingfilé i karicurry, kokosmjölk, lök, brytbönor och tomater. |
| A. Keang kari gai. Kycklingfilé i karicurry, kokosmjölk, lök, brytbönor och tomater. |
| A. Keang kari gai. Kycklingfilé i karicurry, kokosmjölk, lök, brytbönor och tomater. |
| 10. Pad gai. Wokad kycklingfilé med cashewnötter, purjolök, gul lök, morötter och paprika. |
| 10. Pad gai. Wokad kycklingfilé med cashewnötter, purjolök, gul lök, morötter och paprika. |
| A. Keang kari gai. Kycklingfilé i karicurry, kokosmjölk, lök, brytbönor och tomater. |
| 7. Keang panäng. Kycklingfilé i panäng curry, kokosmjölk, limeblad och brytbönor. |
| 6. Keang krau sapparot. Fläskkött i röd curry, kokosmjölk, ananas och limeblad |
| D. Gai tod. Friterad kycklingfilé, sallad och sötsur sås. |
| D. Gai tod. Friterad kycklingfilé, sallad och sötsur sås. |
| A. Keang kari gai. Kycklingfilé i karicurry, kokosmjölk, lök, brytbönor och tomater. |
| 7. Keang panäng. Kycklingfilé i panäng curry, kokosmjölk, limeblad och brytbönor. |
| Pad prik gai - Wokad kycklingfilé med chili, gul lök, purjolök och paprika |
| Pad prik nou - Wokat nötkött med chili, gul lök, purjolök och paprika |
| A. Keang kari gai. Kycklingfilé i karicurry, kokosmjölk, lök, brytbönor och tomater. |
| 7. Keang panäng. Nötkött i panäng curry, kokosmjölk, limeblad och brytbönor. |
| A. Keang kari gai. Kycklingfilé i karicurry, kokosmjölk, lök, brytbönor och tomater. |
| 3. Keang ped. Nötkött i röd curry, kokosmjölk, bambu, limeblad och söt basilika |
| 7. Keang panäng. Kycklingfilé i panäng curry, kokosmjölk, limeblad och brytbönor. |
| A. Keang kari gai. Kycklingfilé i karicurry, kokosmjölk, lök, brytbönor och tomater. |
| Pad prik nou - Wokat nötkött med chili, gul lök, purjolök och paprika |
| 6. Keang krau sapparot. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, ananas och limeblad |
| 6. Keang krau sapparot. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, ananas och limeblad |
| 4. Keang keaw wan. Kycklingfilé i grön curry, kokosmjölk, aubergine, zuccini, limeblad och söt basilika |
| 4. Keang keaw wan. Kycklingfilé i grön curry, kokosmjölk, aubergine, zuccini, limeblad och söt basilika |
| 3. Keang ped. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, bambu, limeblad och söt basilika |
| 7. Keang panäng. Kycklingfilé i panäng curry, kokosmjölk, limeblad och brytbönor. |
| 12. Pad won sen. Wokat fläskkött med glasnudlar, ägg, bambu, gul lök och purjolök |
| A. Keang kari gai. Kycklingfilé i karicurry, kokosmjölk, lök, brytbönor och tomater. |
| 12. Pad won sen. Wokat fläskkött med glasnudlar, ägg, bambu, gul lök och purjolök |
| A. Keang kari gai. Kycklingfilé i karicurry, kokosmjölk, lök, brytbönor och tomater. |
| A. Keang kari gai. Kycklingfilé i karicurry, kokosmjölk, lök, brytbönor och tomater. |
| Pad prik gai - Wokad kycklingfilé med chili, gul lök, purjolök och paprika |
| 7. Keang panäng. Kycklingfilé i panäng curry, kokosmjölk, limeblad och brytbönor. |
| 3. Keang ped. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, bambu, limeblad och söt basilika |
| 3. Keang ped. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, bambu, limeblad och söt basilika |
| 16. Ghung tod. Friterade tigerräkor, sallad och sötsur sås. |
| 3. Keang ped. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, bambu, limeblad och söt basilika |
| 6. Keang krau sapparot. Fläskkött i röd curry, kokosmjölk, ananas och limeblad |
| 12. Pad won sen. Wokad kycklingfilé med glasnudlar, ägg, bambu, gul lök och purjolök |
| 8. Pad namn man hoi. Wokat nötkött med broccoli, blomkål och morötter. |
| 19. Satay gai. Grillad kycklingfilé på spett, jordnötssås och sallad. |
| 12. Pad won sen. Wokad kycklingfilé med glasnudlar, ägg, bambu, gul lök och purjolök |
| A. Keang kari gai. Kycklingfilé i karicurry, kokosmjölk, lök, brytbönor och tomater. |
| 6. Keang krau sapparot. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, ananas och limeblad |
| 6. Keang krau sapparot. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, ananas och limeblad |
| 6. Keang krau sapparot. Fläskkött i röd curry, kokosmjölk, ananas och limeblad |
| 19. Satay gai. Grillad kycklingfilé på spett, jordnötssås och sallad. |
| A. Keang kari gai. Kycklingfilé i karicurry, kokosmjölk, lök, brytbönor och tomater. |
| Pad pet gai - Wokad kycklingfilé med chilipasta, bambu, brytbönor, aubergine och limeblad |
| 4. Keang keaw wan. Kycklingfilé i grön curry, kokosmjölk, aubergine, zuccini, limeblad och söt basilika |
| 7. Keang panäng. Kycklingfilé i panäng curry, kokosmjölk, limeblad och brytbönor. |
| 4. Keang keaw wan. Kycklingfilé i grön curry, kokosmjölk, aubergine, zuccini, limeblad och söt basilika |
| A. Keang kari gai. Kycklingfilé i karicurry, kokosmjölk, lök, brytbönor och tomater. |
| 7. Keang panäng. Kycklingfilé i panäng curry, kokosmjölk, limeblad och brytbönor. |
| 4. Keang keaw wan. Kycklingfilé i grön curry, kokosmjölk, aubergine, zuccini, limeblad och söt basilika |
| 6. Keang krau sapparot. Fläskkött i röd curry, kokosmjölk, ananas och limeblad |
| 8. Pad namn man hoi. Wokat nötkött med broccoli, blomkål och morötter. |
| 6. Keang krau sapparot. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, ananas och limeblad |
| 4. Keang keaw wan. Kycklingfilé i grön curry, kokosmjölk, aubergine, zuccini, limeblad och söt basilika |
| 10. Pad gai. Wokad kycklingfilé med cashewnötter, purjolök, gul lök, morötter och paprika. |
| 6. Keang krau sapparot. Fläskkött i röd curry, kokosmjölk, ananas och limeblad |
| 7. Keang panäng. Kycklingfilé i panäng curry, kokosmjölk, limeblad och brytbönor. |
| 7. Keang panäng. Kycklingfilé i panäng curry, kokosmjölk, limeblad och brytbönor. |
| 16. Ghung tod. Friterade tigerräkor, sallad och sötsur sås. |
| 19. Satay gai. Grillad kycklingfilé på spett, jordnötssås och sallad. |
| 16. Ghung tod. Friterade tigerräkor, sallad och sötsur sås. |
| 10. Pad gai. Wokad kycklingfilé med cashewnötter, purjolök, gul lök, morötter och paprika. |
| 4. Keang keaw wan. Kycklingfilé i grön curry, kokosmjölk, aubergine, zuccini, limeblad och söt basilika |
| 4. Keang keaw wan. Kycklingfilé i grön curry, kokosmjölk, aubergine, zuccini, limeblad och söt basilika |
| B. Pad khing. Wokat fläskkött, ingefära, lök, purjolök och paprika. |
| B. Pad khing. Wokad kycklingfilé, ingefära, lök, purjolök och paprika. |
| 11. Pad kraprau. Wokad kycklingfilé med vitlök, chili, gul lök, bambu, brytbönor och stark basilika. |
| 11. Pad kraprau. Wokad kycklingfilé med vitlök, chili, gul lök, bambu, brytbönor och stark basilika. |
| Torsdag rätt 2 |
|---|
| 12. Pad won sen. Wokat fläskkött med glasnudlar, ägg, bambu, gul lök och purjolök |
| 12. Pad won sen. Wokat fläskkött med glasnudlar, ägg, bambu, gul lök och purjolök |
| Bami jee - Wokade äggnudlar med grönsaker |
| Bami jee - Wokade äggnudlar med grönsaker |
| Bami jee - Wokade äggnudlar med grönsaker |
| Bami jee - Wokade äggnudlar med grönsaker |
| B. Pad khing. Wokat fläskkött, ingefära, lök, purjolök och paprika. |
| 8. Pad namn man hoi. Wokad kycklingfilé med broccoli, blomkål och morötter. |
| Bami jee - Wokade äggnudlar med grönsaker |
| 8. Pad namn man hoi. Wokat nötkött med broccoli, blomkål och morötter. |
| 16. Ghung tod. Friterade tigerräkor, sallad och sötsur sås. |
| 19. Satay gai. Grillad kycklingfilé på spett, jordnötssås och sallad. |
| Pad phak - Wokade blandade grönsaker |
| 12. Pad won sen. Wokad kycklingfilé med glasnudlar, ägg, bambu, gul lök och purjolök |
| Bami jee - Wokade äggnudlar med grönsaker |
| D. Gai tod. Friterad kycklingfilé, sallad och sötsur sås. |
| 8. Pad namn man hoi. Wokat nötkött med broccoli, blomkål och morötter. |
| 8. Pad namn man hoi. Wokat nötkött med broccoli, blomkål och morötter. |
| 19. Satay gai. Grillad kycklingfilé på spett, jordnötssås och sallad. |
| 16. Ghung tod. Friterade tigerräkor, sallad och sötsur sås. |
| Bami jee - Wokade äggnudlar med grönsaker |
| Bami jee - Wokade äggnudlar med grönsaker |
| 16. Ghung tod. Friterade tigerräkor, sallad och sötsur sås. |
| 12. Pad won sen. Wokat fläskkött med glasnudlar, ägg, bambu, gul lök och purjolök |
| A. Keang kari gai. Kycklingfilé i karicurry, kokosmjölk, lök, brytbönor och tomater. |
| 8. Pad namn man hoi. Wokat nötkött med broccoli, blomkål och morötter. |
| 4. Keang keaw wan. Kycklingfilé i grön curry, kokosmjölk, aubergine, zuccini, limeblad och söt basilika |
| 16. Ghung tod. Friterade tigerräkor, sallad och sötsur sås. |
| 12. Pad won sen. Wokat fläskkött med glasnudlar, ägg, bambu, gul lök och purjolök |
| Bumbai gai - Kycklingfilé i gul curry, kokosmjölk, potatis, morot, gurka och spansk peppar. |
| Pad prik gai - Wokad kycklingfilé med chili, gul lök, purjolök och paprika |
| 16. Ghung tod. Friterade tigerräkor, sallad och sötsur sås. |
| D. Gai tod. Friterad kycklingfilé, sallad och sötsur sås. |
| 16. Ghung tod. Friterade tigerräkor, sallad och sötsur sås. |
| A. Keang kari gai. Kycklingfilé i karicurry, kokosmjölk, lök, brytbönor och tomater. |
| Pad prik nou - Wokat nötkött med chili, gul lök, purjolök och paprika |
| 4. Keang keaw wan. Nötkött i grön curry, kokosmjölk, aubergine, zuccini, limeblad och söt basilika |
| Pad phak - Wokade blandade grönsaker |
| 12. Pad won sen. Wokat fläskkött med glasnudlar, ägg, bambu, gul lök och purjolök |
| 12. Pad won sen. Wokad kycklingfilé med glasnudlar, ägg, bambu, gul lök och purjolök |
| B. Pad khing. Wokat fläskkött, ingefära, lök, purjolök och paprika. |
| 8. Pad namn man hoi. Wokat nötkött med broccoli, blomkål och morötter. |
| 16. Ghung tod. Friterade tigerräkor, sallad och sötsur sås. |
| 16. Ghung tod. Friterade tigerräkor, sallad och sötsur sås. |
| Pad phak - Wokade blandade grönsaker |
| 8. Pad namn man hoi. Wokat nötkött med broccoli, blomkål och morötter. |
| 8. Pad namn man hoi. Wokat nötkött med broccoli, blomkål och morötter. |
| 12. Pad won sen. Wokat fläskkött med glasnudlar, ägg, bambu, gul lök och purjolök |
| 19. Satay gai. Grillad kycklingfilé på spett, jordnötssås och sallad. |
| 6. Keang krau sapparot. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, ananas och limeblad |
| 12. Pad won sen. Wokat fläskkött med glasnudlar, ägg, bambu, gul lök och purjolök |
| 12. Pad won sen. Wokat fläskkött med glasnudlar, ägg, bambu, gul lök och purjolök |
| 17. Pho pia. Friterade fläskvårrullar, sallad och sötsur sås. |
| 12. Pad won sen. Wokad kycklingfilé med glasnudlar, ägg, bambu, gul lök och purjolök |
| Pad phak - Wokade blandade grönsaker |
| Pad phak - Wokade blandade grönsaker |
| 10. Pad gai. Wokad kycklingfilé med cashewnötter, purjolök, gul lök, morötter och paprika. |
| Pad prik nou - Wokat nötkött med chili, gul lök, purjolök och paprika |
| Pad prik nou - Wokat nötkött med chili, gul lök, purjolök och paprika |
| 20. Pho pia jee. Vegetariska vårrullar, sallad och sötsur sås. |
| 16. Ghung tod. Friterade tigerräkor, sallad och sötsur sås. |
| 16. Ghung tod. Friterade tigerräkor, sallad och sötsur sås. |
| D. Gai tod. Friterad kycklingfilé, sallad och sötsur sås. |
| D. Gai tod. Friterad kycklingfilé, sallad och sötsur sås. |
| 12. Pad won sen. Wokad kycklingfilé med glasnudlar, ägg, bambu, gul lök och purjolök |
| 12. Pad won sen. Wokad kycklingfilé med glasnudlar, ägg, bambu, gul lök och purjolök |
| Specialrätt Torsdag |
|---|
| Pla Tod - Friterad fisk med sweetchilisås och sallad |
| Pla Tod - Friterad fisk med sweetchilisås och sallad |
| Pad Phak Moo - Wokat fläskkött med grönsaker |
| Pad Phak Moo - Wokat fläskkött med grönsaker |
| Pla Tod - Friterad fisk med sweetchilisås och sallad |
| Pad Phak Tofu - Wokad tofu med grönsaker |
| Pad Phak Tofu - Wokad tofu med grönsaker |
| Pad Phak Moo - Wokat fläskkött med grönsaker |
| Pad Phak Moo - Wokat fläskkött med grönsaker |
| Pad won sen ghung - Wokade glasnudlar med tigerräkor, bambu, gul lök och purjolök |
| Pad Phak Tofu - Wokad tofu med grönsaker |
| Pad prik nou - Wokat nötkött med chili, gul lök, purjolök och paprika |
| Fredag rätt 1 |
|---|
| 3. Keang ped. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, bambu, limeblad och söt basilika |
| 6. Keang krau sapparot. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, ananas och limeblad |
| 6. Keang krau sapparot. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, ananas och limeblad |
| 6. Keang krau sapparot. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, ananas och limeblad |
| 6. Keang krau sapparot. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, ananas och limeblad |
| 16. Ghung tod. Friterade tigerräkor, sallad och sötsur sås. |
| 16. Ghung tod. Friterade tigerräkor, sallad och sötsur sås. |
| 3. Keang ped. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, bambu, limeblad och söt basilika |
| 6. Keang krau sapparot. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, ananas och limeblad |
| 3. Keang ped. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, bambu, limeblad och söt basilika |
| 6. Keang krau sapparot. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, ananas och limeblad |
| 6. Keang krau sapparot. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, ananas och limeblad |
| 10. Pad gai. Wokad kycklingfilé med cashewnötter, purjolök, gul lök, morötter och paprika. |
| 3. Keang ped. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, bambu, limeblad och söt basilika |
| 7. Keang panäng. Nötkött i panäng curry, kokosmjölk, limeblad och brytbönor. |
| 10. Pad gai. Wokad kycklingfilé med cashewnötter, purjolök, gul lök, morötter och paprika. |
| 3. Keang ped. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, bambu, limeblad och söt basilika |
| 3. Keang ped. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, bambu, limeblad och söt basilika |
| 6. Keang krau sapparot. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, ananas och limeblad |
| 10. Pad gai. Wokad kycklingfilé med cashewnötter, purjolök, gul lök, morötter och paprika. |
| 6. Keang krau sapparot. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, ananas och limeblad |
| 3. Keang ped. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, bambu, limeblad och söt basilika |
| 3. Keang ped. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, bambu, limeblad och söt basilika |
| 3. Keang ped. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, bambu, limeblad och söt basilika |
| 3. Keang ped. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, bambu, limeblad och söt basilika |
| 7. Keang panäng. Kycklingfilé i panäng curry, kokosmjölk, limeblad och brytbönor. |
| 3. Keang ped. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, bambu, limeblad och söt basilika |
| 6. Keang krau sapparot. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, ananas och limeblad |
| 3. Keang ped. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, bambu, limeblad och söt basilika |
| A. Keang kari gai. Kycklingfilé i karicurry, kokosmjölk, lök, brytbönor och tomater. |
| 10. Pad gai. Wokad kycklingfilé med cashewnötter, purjolök, gul lök, morötter och paprika. |
| 3. Keang ped. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, bambu, limeblad och söt basilika |
| 3. Keang ped. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, bambu, limeblad och söt basilika |
| 6. Keang krau sapparot. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, ananas och limeblad |
| 3. Keang ped. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, bambu, limeblad och söt basilika |
| 10. Pad gai. Wokad kycklingfilé med cashewnötter, purjolök, gul lök, morötter och paprika. |
| 10. Pad gai. Wokad kycklingfilé med cashewnötter, purjolök, gul lök, morötter och paprika. |
| 3. Keang ped. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, bambu, limeblad och söt basilika |
| 10. Pad gai. Wokad kycklingfilé med cashewnötter, purjolök, gul lök, morötter och paprika. |
| 7. Keang panäng. Kycklingfilé i panäng curry, kokosmjölk, limeblad och brytbönor. |
| 10. Pad gai. Wokad kycklingfilé med cashewnötter, purjolök, gul lök, morötter och paprika. |
| 6. Keang krau sapparot. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, ananas och limeblad |
| 10. Pad gai. Wokad kycklingfilé med cashewnötter, purjolök, gul lök, morötter och paprika. |
| 3. Keang ped. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, bambu, limeblad och söt basilika |
| 3. Keang ped. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, bambu, limeblad och söt basilika |
| 3. Keang ped. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, bambu, limeblad och söt basilika |
| 6. Keang krau sapparot. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, ananas och limeblad |
| 10. Pad gai. Wokad kycklingfilé med cashewnötter, purjolök, gul lök, morötter och paprika. |
| 3. Keang ped. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, bambu, limeblad och söt basilika |
| 3. Keang ped. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, bambu, limeblad och söt basilika |
| 6. Keang krau sapparot. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, ananas och limeblad |
| 16. Ghung tod. Friterade tigerräkor, sallad och sötsur sås. |
| 3. Keang ped. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, bambu, limeblad och söt basilika |
| 10. Pad gai. Wokad kycklingfilé med cashewnötter, purjolök, gul lök, morötter och paprika. |
| 3. Keang ped. Fläskkött i röd curry, kokosmjölk, bambu, limeblad och söt basilika |
| 3. Keang ped. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, bambu, limeblad och söt basilika |
| 7. Keang panäng. Kycklingfilé i panäng curry, kokosmjölk, limeblad och brytbönor. |
| 10. Pad gai. Wokad kycklingfilé med cashewnötter, purjolök, gul lök, morötter och paprika. |
| 7. Keang panäng. Kycklingfilé i panäng curry, kokosmjölk, limeblad och brytbönor. |
| 4. Keang keaw wan. Kycklingfilé i grön curry, kokosmjölk, aubergine, zuccini, limeblad och söt basilika |
| A. Keang kari gai. Kycklingfilé i karicurry, kokosmjölk, lök, brytbönor och tomater. |
| 6. Keang krau sapparot. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, ananas och limeblad |
| 6. Keang krau sapparot. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, ananas och limeblad |
| A. Keang kari gai. Kycklingfilé i karicurry, kokosmjölk, lök, brytbönor och tomater. |
| 17. Pho pia. Friterade fläskvårrullar, sallad och sötsur sås. |
| A. Keang kari gai. Kycklingfilé i karicurry, kokosmjölk, lök, brytbönor och tomater. |
| 6. Keang krau sapparot. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, ananas och limeblad |
| 3. Keang ped. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, bambu, limeblad och söt basilika |
| 3. Keang ped. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, bambu, limeblad och söt basilika |
| A. Keang kari gai. Kycklingfilé i karicurry, kokosmjölk, lök, brytbönor och tomater. |
| A. Keang kari gai. Kycklingfilé i karicurry, kokosmjölk, lök, brytbönor och tomater. |
| 15. Rad na. Wokade risnudlar med fläskkött i sojasås med broccoli, blomkål och morötter. |
| 13. Pad thai. Wokad kycklingfilé, räkor med risnudlar, ägg, morötter, purjolök, jordnötter och tamarind. |
| Fredag rätt 2 |
|---|
| 16. Ghung tod. Friterade tigerräkor, sallad och sötsur sås. |
| 17. Pho pia. Friterade fläskvårrullar, sallad och sötsur sås. |
| 17. Pho pia. Friterade fläskvårrullar, sallad och sötsur sås. |
| 17. Pho pia. Friterade fläskvårrullar, sallad och sötsur sås. |
| Pad pet gai - Wokad kycklingfilé med chilipasta, bambu, brytbönor, aubergine och limeblad |
| Pad pet gai - Wokad kycklingfilé med chilipasta, bambu, brytbönor, aubergine och limeblad |
| 16. Ghung tod. Friterade tigerräkor, sallad och sötsur sås. |
| 16. Ghung tod. Friterade tigerräkor, sallad och sötsur sås. |
| 16. Ghung tod. Friterade tigerräkor, sallad och sötsur sås. |
| 16. Ghung tod. Friterade tigerräkor, sallad och sötsur sås. |
| 16. Ghung tod. Friterade tigerräkor, sallad och sötsur sås. |
| 19. Satay gai. Grillad kycklingfilé på spett, jordnötssås och sallad. |
| 16. Ghung tod. Friterade tigerräkor, sallad och sötsur sås. |
| 16. Ghung tod. Friterade tigerräkor, sallad och sötsur sås. |
| 16. Ghung tod. Friterade tigerräkor, sallad och sötsur sås. |
| 16. Ghung tod. Friterade tigerräkor, sallad och sötsur sås. |
| 16. Ghung tod. Friterade tigerräkor, sallad och sötsur sås. |
| Pad phak - Wokade blandade grönsaker |
| 16. Ghung tod. Friterade tigerräkor, sallad och sötsur sås. |
| 16. Ghung tod. Friterade tigerräkor, sallad och sötsur sås. |
| 12. Pad won sen. Wokad kycklingfilé med glasnudlar, ägg, bambu, gul lök och purjolök |
| 16. Ghung tod. Friterade tigerräkor, sallad och sötsur sås. |
| 16. Ghung tod. Friterade tigerräkor, sallad och sötsur sås. |
| 16. Ghung tod. Friterade tigerräkor, sallad och sötsur sås. |
| B. Pad khing. Wokat fläskkött, ingefära, lök, purjolök och paprika. |
| 12. Pad won sen. Wokat fläskkött med glasnudlar, ägg, bambu, gul lök och purjolök |
| 16. Ghung tod. Friterade tigerräkor, sallad och sötsur sås. |
| 16. Ghung tod. Friterade tigerräkor, sallad och sötsur sås. |
| 3. Keang ped. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, bambu, limeblad och söt basilika |
| 16. Ghung tod. Friterade tigerräkor, sallad och sötsur sås. |
| Pad pet gai - Wokad kycklingfilé med chilipasta, bambu, brytbönor, aubergine och limeblad |
| 12. Pad won sen. Wokat fläskkött med glasnudlar, ägg, bambu, gul lök och purjolök |
| 19. Satay gai. Grillad kycklingfilé på spett, jordnötssås och sallad. |
| 16. Ghung tod. Friterade tigerräkor, sallad och sötsur sås. |
| 16. Ghung tod. Friterade tigerräkor, sallad och sötsur sås. |
| 7. Keang panäng. Nötkött i panäng curry, kokosmjölk, limeblad och brytbönor. |
| 16. Ghung tod. Friterade tigerräkor, sallad och sötsur sås. |
| 12. Pad won sen. Wokat fläskkött med glasnudlar, ägg, bambu, gul lök och purjolök |
| A. Keang kari gai. Kycklingfilé i karicurry, kokosmjölk, lök, brytbönor och tomater. |
| 17. Pho pia. Friterade fläskvårrullar, sallad och sötsur sås. |
| 17. Pho pia. Friterade fläskvårrullar, sallad och sötsur sås. |
| 17. Pho pia. Friterade fläskvårrullar, sallad och sötsur sås. |
| 17. Pho pia. Friterade fläskvårrullar, sallad och sötsur sås. |
| 17. Pho pia. Friterade fläskvårrullar, sallad och sötsur sås. |
| 24. Kouw pad. Stekt ris med ägg och grönsaker |
| 14. Pad ci ioc. Wokat fläskkött med risnudlar, broccoli, blomkål och morötter. |
| Specialrätt Fredag |
|---|
| Pla Tod - Friterad fisk med sweetchilisås och sallad |
| Pla Tod - Friterad fisk med sweetchilisås och sallad |
| Pla Tod - Friterad fisk med sweetchilisås och sallad |
| Pla Tod - Friterad fisk med sweetchilisås och sallad |
| Pla Tod - Friterad fisk med sweetchilisås och sallad |
| Pad phak - Wokade blandade grönsaker |
| Pla Tod - Friterad fisk med sweetchilisås och sallad |
| Pad Phak Ghung - Wokade tigerräkor med grönsaker |
| Pla Tod - Friterad fisk med sweetchilisås och sallad |
| Pla Tod - Friterad fisk med sweetchilisås och sallad |
| Pla Tod - Friterad fisk med sweetchilisås och sallad |
| Pla Tod - Friterad fisk med sweetchilisås och sallad |
| Pla Tod - Friterad fisk med sweetchilisås och sallad |
| Pad phak - Wokade blandade grönsaker |
| Pla Tod - Friterad fisk med sweetchilisås och sallad |
| Pla Tod - Friterad fisk med sweetchilisås och sallad |
| Pla Tod - Friterad fisk med sweetchilisås och sallad |
| Pla Tod - Friterad fisk med sweetchilisås och sallad |
| Pla Tod - Friterad fisk med sweetchilisås och sallad |
| Pla Tod - Friterad fisk med sweetchilisås och sallad |
| Pad Phak Moo - Wokat fläskkött med grönsaker |
| Pla Tod - Friterad fisk med sweetchilisås och sallad |
| Pla Tod - Friterad fisk med sweetchilisås och sallad |
| Pla Tod - Friterad fisk med sweetchilisås och sallad |
| Pla Tod - Friterad fisk med sweetchilisås och sallad |
| Pla som rod - Friterad panerad pangasuisefilé med tamarindsås och sallad |
| Pad won sen ghung - Wokade glasnudlar med tigerräkor, bambu, gul lök och purjolök |
| Pla Tod - Friterad fisk med sweetchilisås och sallad |
| Pla Tod - Friterad fisk med sweetchilisås och sallad |
| Pla Tod - Friterad fisk med sweetchilisås och sallad |
