VÅRA LUNCHER

Vecka 4

VÅRA LUNCHER SERVERAS
MÅN-FRE 11-14

Alltid 2 rätter och vissa dagar ersätts en av dessa med en specialrätt, man får alltid av bägge.

Måndag rätt 1
Pad pet gai - Wokad kycklingfilé med chilipasta, bambu, brytbönor, aubergine och limeblad

Måndag rätt 2
20. Pho pia jee. Vegetariska vårrullar, sallad och sötsur sås.

Specialrätt Måndag

Tisdag rätt 1
6. Keang krau sapparot. Fläskkött i röd curry, kokosmjölk, ananas och limeblad

Tisdag rätt 2
19. Satay gai. Grillad kycklingfilé på spett, jordnötssås och sallad.

Specialrätt Tisdag

Onsdag rätt 1
12. Pad won sen. Wokad kycklingfilé med glasnudlar, ägg, bambu, gul lök och purjolök

Onsdag rätt 2
16. Ghung tod. Friterade tigerräkor, sallad och sötsur sås.

Specialrätt Onsdag

Torsdag rätt 1
C. Pad ki mow. Wokad kycklingfilé, fläskkött och tiger-räkor med chili, vitlök, blandade grönsaker och basilika.

Torsdag rätt 2
D. Gai tod. Friterad kycklingfilé, sallad och sötsur sås.

Specialrätt Torsdag

Fredag rätt 1
10. Pad gai. Wokad kycklingfilé med cashewnötter, purjolök, gul lök, morötter och paprika.

Fredag rätt 2
Pla som rod - Friterad panerad pangasuisefilé med tamarindsås och sallad

Specialrätt Fredag