VÅRA LUNCHER SERVERAS
MÅN-FRE 11-14
Alltid 2 rätter och vissa dagar ersätts en av dessa med en specialrätt, man får alltid av bägge.
Måndag rätt 1 |
---|
10. Pad gai. Wokad kycklingfilé med cashewnötter, purjolök, gul lök, morötter och paprika. |
Måndag rätt 2 |
---|
Specialrätt Måndag |
---|
Pla Tod - Friterad fisk med sweetchilisås och sallad |
Tisdag rätt 1 |
---|
11. Pad kraprau. Wokad kycklingfilé med vitlök, chili, gul lök, bambu, brytbönor och stark basilika. |
Tisdag rätt 2 |
---|
20. Pho pia jee. Vegetariska vårrullar, sallad och sötsur sås. |
Specialrätt Tisdag |
---|
Onsdag rätt 1 |
---|
6. Keang krau sapparot. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, ananas och limeblad |
Onsdag rätt 2 |
---|
Pad won sen ghung - Wokade glasnudlar med tigerräkor, bambu, gul lök och purjolök |
Specialrätt Onsdag |
---|
Torsdag rätt 1 |
---|
19. Satay gai. Grillad kycklingfilé på spett, jordnötssås och sallad. |
Torsdag rätt 2 |
---|
B. Pad khing. Wokat fläskkött, ingefära, lök, purjolök och paprika. |
Specialrätt Torsdag |
---|
Fredag rätt 1 |
---|
7. Keang panäng. Kycklingfilé i panäng curry, kokosmjölk, limeblad och brytbönor. |
Fredag rätt 2 |
---|
17. Pho pia. Friterade fläskvårrullar, sallad och sötsur sås. |
Specialrätt Fredag |
---|