Vecka 22

 

Måndag rätt 1
10. Pad gai. Wokad kycklingfilé med cashewnötter, purjolök, gul lök, morötter och paprika.
3. Keang ped. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, bambu, limeblad och söt basilika
3. Keang ped. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, bambu, limeblad och söt basilika
3. Keang ped. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, bambu, limeblad och söt basilika
3. Keang ped. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, bambu, limeblad och söt basilika
6. Keang krau sapparot. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, ananas och limeblad
6. Keang krau sapparot. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, ananas och limeblad
10. Pad gai. Wokad kycklingfilé med cashewnötter, purjolök, gul lök, morötter och paprika.
3. Keang ped. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, bambu, limeblad och söt basilika
10. Pad gai. Wokad kycklingfilé med cashewnötter, purjolök, gul lök, morötter och paprika.
7. Keang panäng. Kycklingfilé i panäng curry, kokosmjölk, limeblad och brytbönor.
7. Keang panäng. Kycklingfilé i panäng curry, kokosmjölk, limeblad och brytbönor.
6. Keang krau sapparot. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, ananas och limeblad
8. Pad namn man hoi. Wokad kycklingfilé med broccoli, blomkål och morötter.
6. Keang krau sapparot. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, ananas och limeblad
6. Keang krau sapparot. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, ananas och limeblad
Pad nam prik pao - Wokad kycklingfilé med sweetchilipasta och grönsaker
10. Pad gai. Wokad kycklingfilé med cashewnötter, purjolök, gul lök, morötter och paprika.
6. Keang krau sapparot. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, ananas och limeblad
10. Pad gai. Wokad kycklingfilé med cashewnötter, purjolök, gul lök, morötter och paprika.
6. Keang krau sapparot. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, ananas och limeblad
6. Keang krau sapparot. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, ananas och limeblad
3. Keang ped. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, bambu, limeblad och söt basilika
3. Keang ped. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, bambu, limeblad och söt basilika
6. Keang krau sapparot. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, ananas och limeblad
6. Keang krau sapparot. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, ananas och limeblad
10. Pad gai. Wokad kycklingfilé med cashewnötter, purjolök, gul lök, morötter och paprika.
10. Pad gai. Wokad kycklingfilé med cashewnötter, purjolök, gul lök, morötter och paprika.
10. Pad gai. Wokad kycklingfilé med cashewnötter, purjolök, gul lök, morötter och paprika.
6. Keang krau sapparot. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, ananas och limeblad
20. Pho pia jee. Vegetariska vårrullar, sallad och sötsur sås.
4. Keang keaw wan. Kycklingfilé i grön curry, kokosmjölk, aubergine, zuccini, limeblad och söt basilika
10. Pad gai. Wokad kycklingfilé med cashewnötter, purjolök, gul lök, morötter och paprika.
10. Pad gai. Wokad kycklingfilé med cashewnötter, purjolök, gul lök, morötter och paprika.
10. Pad gai. Wokad kycklingfilé med cashewnötter, purjolök, gul lök, morötter och paprika.
8. Pad namn man hoi. Wokad kycklingfilé med broccoli, blomkål och morötter.
7. Keang panäng. Kycklingfilé i panäng curry, kokosmjölk, limeblad och brytbönor.
7. Keang panäng. Kycklingfilé i panäng curry, kokosmjölk, limeblad och brytbönor.
6. Keang krau sapparot. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, ananas och limeblad
3. Keang ped. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, bambu, limeblad och söt basilika
10. Pad gai. Wokad kycklingfilé med cashewnötter, purjolök, gul lök, morötter och paprika.
6. Keang krau sapparot. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, ananas och limeblad
3. Keang ped. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, bambu, limeblad och söt basilika
6. Keang krau sapparot. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, ananas och limeblad
6. Keang krau sapparot. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, ananas och limeblad
A. Keang kari gai. Kycklingfilé i karicurry, kokosmjölk, lök, brytbönor och tomater.
A. Keang kari gai. Kycklingfilé i karicurry, kokosmjölk, lök, brytbönor och tomater.
A. Keang kari gai. Kycklingfilé i karicurry, kokosmjölk, lök, brytbönor och tomater.
Pad prik gai - Wokad kycklingfilé med chili, gul lök, purjolök och paprika
6. Keang krau sapparot. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, ananas och limeblad
6. Keang krau sapparot. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, ananas och limeblad
6. Keang krau sapparot. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, ananas och limeblad
3. Keang ped. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, bambu, limeblad och söt basilika
10. Pad gai. Wokad kycklingfilé med cashewnötter, purjolök, gul lök, morötter och paprika.
Pad nam prik pao - Wokad kycklingfilé med sweetchilipasta och grönsaker
10. Pad gai. Wokad kycklingfilé med cashewnötter, purjolök, gul lök, morötter och paprika.
6. Keang krau sapparot. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, ananas och limeblad
6. Keang krau sapparot. Fläskkött i röd curry, kokosmjölk, ananas och limeblad
6. Keang krau sapparot. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, ananas och limeblad
10. Pad gai. Wokad kycklingfilé med cashewnötter, purjolök, gul lök, morötter och paprika.
10. Pad gai. Wokad kycklingfilé med cashewnötter, purjolök, gul lök, morötter och paprika.
3. Keang ped. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, bambu, limeblad och söt basilika
6. Keang krau sapparot. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, ananas och limeblad
3. Keang ped. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, bambu, limeblad och söt basilika
10. Pad gai. Wokad kycklingfilé med cashewnötter, purjolök, gul lök, morötter och paprika.
3. Keang ped. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, bambu, limeblad och söt basilika
3. Keang ped. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, bambu, limeblad och söt basilika
6. Keang krau sapparot. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, ananas och limeblad
3. Keang ped. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, bambu, limeblad och söt basilika
3. Keang ped. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, bambu, limeblad och söt basilika
6. Keang krau sapparot. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, ananas och limeblad
6. Keang krau sapparot. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, ananas och limeblad
6. Keang krau sapparot. Fläskkött i röd curry, kokosmjölk, ananas och limeblad
10. Pad gai. Wokad kycklingfilé med cashewnötter, purjolök, gul lök, morötter och paprika.
10. Pad gai. Wokad kycklingfilé med cashewnötter, purjolök, gul lök, morötter och paprika.
3. Keang ped. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, bambu, limeblad och söt basilika
3. Keang ped. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, bambu, limeblad och söt basilika
3. Keang ped. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, bambu, limeblad och söt basilika

 

10. Pad gai. Wokad kycklingfilé med cashewnötter, purjolök, gul lök, morötter och paprika.
3. Keang ped. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, bambu, limeblad och söt basilika
3. Keang ped. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, bambu, limeblad och söt basilika
3. Keang ped. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, bambu, limeblad och söt basilika
3. Keang ped. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, bambu, limeblad och söt basilika
6. Keang krau sapparot. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, ananas och limeblad
6. Keang krau sapparot. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, ananas och limeblad
10. Pad gai. Wokad kycklingfilé med cashewnötter, purjolök, gul lök, morötter och paprika.
3. Keang ped. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, bambu, limeblad och söt basilika
10. Pad gai. Wokad kycklingfilé med cashewnötter, purjolök, gul lök, morötter och paprika.
7. Keang panäng. Kycklingfilé i panäng curry, kokosmjölk, limeblad och brytbönor.
7. Keang panäng. Kycklingfilé i panäng curry, kokosmjölk, limeblad och brytbönor.
6. Keang krau sapparot. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, ananas och limeblad
8. Pad namn man hoi. Wokad kycklingfilé med broccoli, blomkål och morötter.
6. Keang krau sapparot. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, ananas och limeblad
6. Keang krau sapparot. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, ananas och limeblad
Pad nam prik pao - Wokad kycklingfilé med sweetchilipasta och grönsaker
10. Pad gai. Wokad kycklingfilé med cashewnötter, purjolök, gul lök, morötter och paprika.
6. Keang krau sapparot. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, ananas och limeblad
10. Pad gai. Wokad kycklingfilé med cashewnötter, purjolök, gul lök, morötter och paprika.
6. Keang krau sapparot. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, ananas och limeblad
6. Keang krau sapparot. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, ananas och limeblad
3. Keang ped. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, bambu, limeblad och söt basilika
3. Keang ped. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, bambu, limeblad och söt basilika
6. Keang krau sapparot. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, ananas och limeblad
6. Keang krau sapparot. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, ananas och limeblad
10. Pad gai. Wokad kycklingfilé med cashewnötter, purjolök, gul lök, morötter och paprika.
10. Pad gai. Wokad kycklingfilé med cashewnötter, purjolök, gul lök, morötter och paprika.
10. Pad gai. Wokad kycklingfilé med cashewnötter, purjolök, gul lök, morötter och paprika.
6. Keang krau sapparot. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, ananas och limeblad
20. Pho pia jee. Vegetariska vårrullar, sallad och sötsur sås.
4. Keang keaw wan. Kycklingfilé i grön curry, kokosmjölk, aubergine, zuccini, limeblad och söt basilika
10. Pad gai. Wokad kycklingfilé med cashewnötter, purjolök, gul lök, morötter och paprika.
10. Pad gai. Wokad kycklingfilé med cashewnötter, purjolök, gul lök, morötter och paprika.
10. Pad gai. Wokad kycklingfilé med cashewnötter, purjolök, gul lök, morötter och paprika.
8. Pad namn man hoi. Wokad kycklingfilé med broccoli, blomkål och morötter.
7. Keang panäng. Kycklingfilé i panäng curry, kokosmjölk, limeblad och brytbönor.
7. Keang panäng. Kycklingfilé i panäng curry, kokosmjölk, limeblad och brytbönor.
6. Keang krau sapparot. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, ananas och limeblad
3. Keang ped. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, bambu, limeblad och söt basilika
10. Pad gai. Wokad kycklingfilé med cashewnötter, purjolök, gul lök, morötter och paprika.
6. Keang krau sapparot. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, ananas och limeblad
3. Keang ped. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, bambu, limeblad och söt basilika
6. Keang krau sapparot. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, ananas och limeblad
6. Keang krau sapparot. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, ananas och limeblad
A. Keang kari gai. Kycklingfilé i karicurry, kokosmjölk, lök, brytbönor och tomater.
A. Keang kari gai. Kycklingfilé i karicurry, kokosmjölk, lök, brytbönor och tomater.
A. Keang kari gai. Kycklingfilé i karicurry, kokosmjölk, lök, brytbönor och tomater.
Pad prik gai - Wokad kycklingfilé med chili, gul lök, purjolök och paprika
6. Keang krau sapparot. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, ananas och limeblad
6. Keang krau sapparot. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, ananas och limeblad
6. Keang krau sapparot. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, ananas och limeblad
3. Keang ped. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, bambu, limeblad och söt basilika
10. Pad gai. Wokad kycklingfilé med cashewnötter, purjolök, gul lök, morötter och paprika.
Pad nam prik pao - Wokad kycklingfilé med sweetchilipasta och grönsaker
10. Pad gai. Wokad kycklingfilé med cashewnötter, purjolök, gul lök, morötter och paprika.
6. Keang krau sapparot. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, ananas och limeblad
6. Keang krau sapparot. Fläskkött i röd curry, kokosmjölk, ananas och limeblad
6. Keang krau sapparot. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, ananas och limeblad
10. Pad gai. Wokad kycklingfilé med cashewnötter, purjolök, gul lök, morötter och paprika.
10. Pad gai. Wokad kycklingfilé med cashewnötter, purjolök, gul lök, morötter och paprika.
3. Keang ped. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, bambu, limeblad och söt basilika
6. Keang krau sapparot. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, ananas och limeblad
3. Keang ped. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, bambu, limeblad och söt basilika
10. Pad gai. Wokad kycklingfilé med cashewnötter, purjolök, gul lök, morötter och paprika.
3. Keang ped. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, bambu, limeblad och söt basilika
3. Keang ped. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, bambu, limeblad och söt basilika
6. Keang krau sapparot. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, ananas och limeblad
3. Keang ped. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, bambu, limeblad och söt basilika
3. Keang ped. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, bambu, limeblad och söt basilika
6. Keang krau sapparot. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, ananas och limeblad
6. Keang krau sapparot. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, ananas och limeblad
6. Keang krau sapparot. Fläskkött i röd curry, kokosmjölk, ananas och limeblad
10. Pad gai. Wokad kycklingfilé med cashewnötter, purjolök, gul lök, morötter och paprika.
10. Pad gai. Wokad kycklingfilé med cashewnötter, purjolök, gul lök, morötter och paprika.
3. Keang ped. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, bambu, limeblad och söt basilika
3. Keang ped. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, bambu, limeblad och söt basilika
3. Keang ped. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, bambu, limeblad och söt basilika

 

Specialrätt Måndag
Pad nam prik pao - Wokad kycklingfilé med sweetchilipasta och grönsaker
Keang kari gai - Kycklingfilé i karicurry, kokosmjölk, gul lök, brytbönor och tomater.
Pad khing moo - Wokat fläskkött med ingefära, gul lök, purjolök och paprika