Måndag rätt 1 |
---|
10. Pad gai. Wokad kycklingfilé med cashewnötter, purjolök, gul lök, morötter och paprika. |
3. Keang ped. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, bambu, limeblad och söt basilika |
3. Keang ped. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, bambu, limeblad och söt basilika |
3. Keang ped. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, bambu, limeblad och söt basilika |
3. Keang ped. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, bambu, limeblad och söt basilika |
6. Keang krau sapparot. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, ananas och limeblad |
6. Keang krau sapparot. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, ananas och limeblad |
10. Pad gai. Wokad kycklingfilé med cashewnötter, purjolök, gul lök, morötter och paprika. |
3. Keang ped. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, bambu, limeblad och söt basilika |
10. Pad gai. Wokad kycklingfilé med cashewnötter, purjolök, gul lök, morötter och paprika. |
7. Keang panäng. Kycklingfilé i panäng curry, kokosmjölk, limeblad och brytbönor. |
7. Keang panäng. Kycklingfilé i panäng curry, kokosmjölk, limeblad och brytbönor. |
6. Keang krau sapparot. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, ananas och limeblad |
8. Pad namn man hoi. Wokad kycklingfilé med broccoli, blomkål och morötter. |
6. Keang krau sapparot. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, ananas och limeblad |
6. Keang krau sapparot. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, ananas och limeblad |
Pad nam prik pao - Wokad kycklingfilé med sweetchilipasta och grönsaker |
10. Pad gai. Wokad kycklingfilé med cashewnötter, purjolök, gul lök, morötter och paprika. |
6. Keang krau sapparot. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, ananas och limeblad |
10. Pad gai. Wokad kycklingfilé med cashewnötter, purjolök, gul lök, morötter och paprika. |
6. Keang krau sapparot. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, ananas och limeblad |
6. Keang krau sapparot. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, ananas och limeblad |
3. Keang ped. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, bambu, limeblad och söt basilika |
3. Keang ped. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, bambu, limeblad och söt basilika |
6. Keang krau sapparot. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, ananas och limeblad |
6. Keang krau sapparot. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, ananas och limeblad |
10. Pad gai. Wokad kycklingfilé med cashewnötter, purjolök, gul lök, morötter och paprika. |
10. Pad gai. Wokad kycklingfilé med cashewnötter, purjolök, gul lök, morötter och paprika. |
10. Pad gai. Wokad kycklingfilé med cashewnötter, purjolök, gul lök, morötter och paprika. |
6. Keang krau sapparot. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, ananas och limeblad |
20. Pho pia jee. Vegetariska vårrullar, sallad och sötsur sås. |
4. Keang keaw wan. Kycklingfilé i grön curry, kokosmjölk, aubergine, zuccini, limeblad och söt basilika |
10. Pad gai. Wokad kycklingfilé med cashewnötter, purjolök, gul lök, morötter och paprika. |
10. Pad gai. Wokad kycklingfilé med cashewnötter, purjolök, gul lök, morötter och paprika. |
10. Pad gai. Wokad kycklingfilé med cashewnötter, purjolök, gul lök, morötter och paprika. |
8. Pad namn man hoi. Wokad kycklingfilé med broccoli, blomkål och morötter. |
7. Keang panäng. Kycklingfilé i panäng curry, kokosmjölk, limeblad och brytbönor. |
7. Keang panäng. Kycklingfilé i panäng curry, kokosmjölk, limeblad och brytbönor. |
6. Keang krau sapparot. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, ananas och limeblad |
3. Keang ped. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, bambu, limeblad och söt basilika |
10. Pad gai. Wokad kycklingfilé med cashewnötter, purjolök, gul lök, morötter och paprika. |
6. Keang krau sapparot. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, ananas och limeblad |
3. Keang ped. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, bambu, limeblad och söt basilika |
6. Keang krau sapparot. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, ananas och limeblad |
6. Keang krau sapparot. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, ananas och limeblad |
A. Keang kari gai. Kycklingfilé i karicurry, kokosmjölk, lök, brytbönor och tomater. |
A. Keang kari gai. Kycklingfilé i karicurry, kokosmjölk, lök, brytbönor och tomater. |
A. Keang kari gai. Kycklingfilé i karicurry, kokosmjölk, lök, brytbönor och tomater. |
Pad prik gai - Wokad kycklingfilé med chili, gul lök, purjolök och paprika |
6. Keang krau sapparot. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, ananas och limeblad |
6. Keang krau sapparot. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, ananas och limeblad |
6. Keang krau sapparot. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, ananas och limeblad |
3. Keang ped. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, bambu, limeblad och söt basilika |
10. Pad gai. Wokad kycklingfilé med cashewnötter, purjolök, gul lök, morötter och paprika. |
Pad nam prik pao - Wokad kycklingfilé med sweetchilipasta och grönsaker |
10. Pad gai. Wokad kycklingfilé med cashewnötter, purjolök, gul lök, morötter och paprika. |
6. Keang krau sapparot. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, ananas och limeblad |
6. Keang krau sapparot. Fläskkött i röd curry, kokosmjölk, ananas och limeblad |
6. Keang krau sapparot. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, ananas och limeblad |
10. Pad gai. Wokad kycklingfilé med cashewnötter, purjolök, gul lök, morötter och paprika. |
10. Pad gai. Wokad kycklingfilé med cashewnötter, purjolök, gul lök, morötter och paprika. |
3. Keang ped. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, bambu, limeblad och söt basilika |
6. Keang krau sapparot. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, ananas och limeblad |
3. Keang ped. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, bambu, limeblad och söt basilika |
10. Pad gai. Wokad kycklingfilé med cashewnötter, purjolök, gul lök, morötter och paprika. |
3. Keang ped. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, bambu, limeblad och söt basilika |
3. Keang ped. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, bambu, limeblad och söt basilika |
6. Keang krau sapparot. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, ananas och limeblad |
3. Keang ped. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, bambu, limeblad och söt basilika |
3. Keang ped. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, bambu, limeblad och söt basilika |
6. Keang krau sapparot. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, ananas och limeblad |
6. Keang krau sapparot. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, ananas och limeblad |
6. Keang krau sapparot. Fläskkött i röd curry, kokosmjölk, ananas och limeblad |
10. Pad gai. Wokad kycklingfilé med cashewnötter, purjolök, gul lök, morötter och paprika. |
10. Pad gai. Wokad kycklingfilé med cashewnötter, purjolök, gul lök, morötter och paprika. |
3. Keang ped. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, bambu, limeblad och söt basilika |
3. Keang ped. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, bambu, limeblad och söt basilika |
3. Keang ped. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, bambu, limeblad och söt basilika |
10. Pad gai. Wokad kycklingfilé med cashewnötter, purjolök, gul lök, morötter och paprika. |
3. Keang ped. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, bambu, limeblad och söt basilika |
3. Keang ped. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, bambu, limeblad och söt basilika |
3. Keang ped. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, bambu, limeblad och söt basilika |
3. Keang ped. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, bambu, limeblad och söt basilika |
6. Keang krau sapparot. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, ananas och limeblad |
6. Keang krau sapparot. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, ananas och limeblad |
10. Pad gai. Wokad kycklingfilé med cashewnötter, purjolök, gul lök, morötter och paprika. |
3. Keang ped. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, bambu, limeblad och söt basilika |
10. Pad gai. Wokad kycklingfilé med cashewnötter, purjolök, gul lök, morötter och paprika. |
7. Keang panäng. Kycklingfilé i panäng curry, kokosmjölk, limeblad och brytbönor. |
7. Keang panäng. Kycklingfilé i panäng curry, kokosmjölk, limeblad och brytbönor. |
6. Keang krau sapparot. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, ananas och limeblad |
8. Pad namn man hoi. Wokad kycklingfilé med broccoli, blomkål och morötter. |
6. Keang krau sapparot. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, ananas och limeblad |
6. Keang krau sapparot. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, ananas och limeblad |
Pad nam prik pao - Wokad kycklingfilé med sweetchilipasta och grönsaker |
10. Pad gai. Wokad kycklingfilé med cashewnötter, purjolök, gul lök, morötter och paprika. |
6. Keang krau sapparot. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, ananas och limeblad |
10. Pad gai. Wokad kycklingfilé med cashewnötter, purjolök, gul lök, morötter och paprika. |
6. Keang krau sapparot. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, ananas och limeblad |
6. Keang krau sapparot. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, ananas och limeblad |
3. Keang ped. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, bambu, limeblad och söt basilika |
3. Keang ped. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, bambu, limeblad och söt basilika |
6. Keang krau sapparot. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, ananas och limeblad |
6. Keang krau sapparot. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, ananas och limeblad |
10. Pad gai. Wokad kycklingfilé med cashewnötter, purjolök, gul lök, morötter och paprika. |
10. Pad gai. Wokad kycklingfilé med cashewnötter, purjolök, gul lök, morötter och paprika. |
10. Pad gai. Wokad kycklingfilé med cashewnötter, purjolök, gul lök, morötter och paprika. |
6. Keang krau sapparot. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, ananas och limeblad |
20. Pho pia jee. Vegetariska vårrullar, sallad och sötsur sås. |
4. Keang keaw wan. Kycklingfilé i grön curry, kokosmjölk, aubergine, zuccini, limeblad och söt basilika |
10. Pad gai. Wokad kycklingfilé med cashewnötter, purjolök, gul lök, morötter och paprika. |
10. Pad gai. Wokad kycklingfilé med cashewnötter, purjolök, gul lök, morötter och paprika. |
10. Pad gai. Wokad kycklingfilé med cashewnötter, purjolök, gul lök, morötter och paprika. |
8. Pad namn man hoi. Wokad kycklingfilé med broccoli, blomkål och morötter. |
7. Keang panäng. Kycklingfilé i panäng curry, kokosmjölk, limeblad och brytbönor. |
7. Keang panäng. Kycklingfilé i panäng curry, kokosmjölk, limeblad och brytbönor. |
6. Keang krau sapparot. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, ananas och limeblad |
3. Keang ped. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, bambu, limeblad och söt basilika |
10. Pad gai. Wokad kycklingfilé med cashewnötter, purjolök, gul lök, morötter och paprika. |
6. Keang krau sapparot. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, ananas och limeblad |
3. Keang ped. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, bambu, limeblad och söt basilika |
6. Keang krau sapparot. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, ananas och limeblad |
6. Keang krau sapparot. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, ananas och limeblad |
A. Keang kari gai. Kycklingfilé i karicurry, kokosmjölk, lök, brytbönor och tomater. |
A. Keang kari gai. Kycklingfilé i karicurry, kokosmjölk, lök, brytbönor och tomater. |
A. Keang kari gai. Kycklingfilé i karicurry, kokosmjölk, lök, brytbönor och tomater. |
Pad prik gai - Wokad kycklingfilé med chili, gul lök, purjolök och paprika |
6. Keang krau sapparot. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, ananas och limeblad |
6. Keang krau sapparot. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, ananas och limeblad |
6. Keang krau sapparot. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, ananas och limeblad |
3. Keang ped. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, bambu, limeblad och söt basilika |
10. Pad gai. Wokad kycklingfilé med cashewnötter, purjolök, gul lök, morötter och paprika. |
Pad nam prik pao - Wokad kycklingfilé med sweetchilipasta och grönsaker |
10. Pad gai. Wokad kycklingfilé med cashewnötter, purjolök, gul lök, morötter och paprika. |
6. Keang krau sapparot. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, ananas och limeblad |
6. Keang krau sapparot. Fläskkött i röd curry, kokosmjölk, ananas och limeblad |
6. Keang krau sapparot. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, ananas och limeblad |
10. Pad gai. Wokad kycklingfilé med cashewnötter, purjolök, gul lök, morötter och paprika. |
10. Pad gai. Wokad kycklingfilé med cashewnötter, purjolök, gul lök, morötter och paprika. |
3. Keang ped. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, bambu, limeblad och söt basilika |
6. Keang krau sapparot. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, ananas och limeblad |
3. Keang ped. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, bambu, limeblad och söt basilika |
10. Pad gai. Wokad kycklingfilé med cashewnötter, purjolök, gul lök, morötter och paprika. |
3. Keang ped. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, bambu, limeblad och söt basilika |
3. Keang ped. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, bambu, limeblad och söt basilika |
6. Keang krau sapparot. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, ananas och limeblad |
3. Keang ped. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, bambu, limeblad och söt basilika |
3. Keang ped. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, bambu, limeblad och söt basilika |
6. Keang krau sapparot. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, ananas och limeblad |
6. Keang krau sapparot. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, ananas och limeblad |
6. Keang krau sapparot. Fläskkött i röd curry, kokosmjölk, ananas och limeblad |
10. Pad gai. Wokad kycklingfilé med cashewnötter, purjolök, gul lök, morötter och paprika. |
10. Pad gai. Wokad kycklingfilé med cashewnötter, purjolök, gul lök, morötter och paprika. |
3. Keang ped. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, bambu, limeblad och söt basilika |
3. Keang ped. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, bambu, limeblad och söt basilika |
3. Keang ped. Kycklingfilé i röd curry, kokosmjölk, bambu, limeblad och söt basilika |
Specialrätt Måndag |
---|
Pad nam prik pao - Wokad kycklingfilé med sweetchilipasta och grönsaker |
Keang kari gai - Kycklingfilé i karicurry, kokosmjölk, gul lök, brytbönor och tomater. |
Pad khing moo - Wokat fläskkött med ingefära, gul lök, purjolök och paprika |